Jump to content

Nico Moreno jelentkezése

Nico Moreno

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Szabinak hivnak >
Mikor születtél?
< 2003.08.17 >
Mondj pár szót az aktivitásodról!

(mennyi időt tudnál a frakcióra szánni?)
< Az elmult időben nagyon sokat fent vagyok a szerveren igy sokat tudnék szánni a frakcióra. >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Ezen a szerveren voltam a PD be. >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Régebb a frakció tagja voltam és elég magas szintet értem el de sajnos valami okok miatt abba hagytam a játékot és igy kirugtak a frakcióból és szeretném most ujra kezdeni. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< igen >
Mutatkozz be pár mondatban: hobbid, tanulmányaid, érdeklődési köröd, stb.

(minimum 5 teljes mondatban!!)
< Szabinak hivnak egy Erdélyi srác vagyok.

Sok hobbim van: Motorozás focizás horgászás stb.

Utolsó évem a suliba már nagyon várom hogy végezzek nagyon meguntam :((

Szeretem az állatokat, főleg a kutyákat!>

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

< https://imgur.com/a/oOFNBCT >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Nico Moreno >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos 1998.08.17 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Jessica Moreno >
 Jelentkező apjának neve:
< Nico Moreno >
 Előző munkahelye(i):

< nincs >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< természetesen >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< Az eggyütmüködés nagyon fontos hisz egy csapatban ugy lehet csak elérni valamit ha mindenki oda teszi magát és segiti egymást joban rosszban. Én szeretek csapatban dolgozni, Ahogy emlitettem már volt részem a frakció tagja lenni és mindig megtettem mindent a frakcióért ami tőlem telt. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Nico Moreno vagyok.

Születtem 1998.08.17 Los Santos korházában.

Szüleim hamar meghaltak igy egyedül maradtam, nem volt testvérem sajnos.

Igy egyedül is fel nőttem össze szedtem magam és elkezdtem dolgozni ami nagyon jol jött hisz pénzhez jutottam.

kigyüjtöttem annyi pénzt hogy vegyek egy autót magamnak mert minden vágyam az volt hogy egyszer legyen egy jó autóm.

aztán az idő elteltével sok pénzt kerestem és igy vettem az autókat és adtam el abba hagytam a munkahelyet és elkezdtem kereskedni az autókkal.

majd jött egy nő az életemben aminek nagyon örülök hisz jó ha az ember mellett van valaki.

a kocsik keresetéből fére tettem pár ezret és vettem egy garázst magamnak hogy legyen ahova majd tegyem az autóimat.

majd szeretnék venni egy házat is csak arra most nincs nagy szükségem inkább az autókba fektetem a pénzt.

büszke vagyok magamra hogy fel tudtam nőni és hogy egyedül ennyi mindent el értem az életben, nem adom fel harcolni fogok. minden vágyam hogy még egyszer vissza mehessek a rendőrségre.>

• Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.