Matthew Ruiz Létrehozva: December 29, 2021 Megosztás Létrehozva: December 29, 2021 (módosított) Magamról: Sziasztok! Tóth Bence vagyok. 14-dik életévem töltöttem, november elsején. Nemrégiben költöztem el egy tanyáról. Jelenleg egy faluban élek, Miskolc közelében. Az iskolában 3-4es tanuló vagyok, és ezt a szintet tartom tavaly óta. Ha elvégeztem az általános iskolát, Szoftverfejlesztő és tesztelő Teknikumra fogok menni tovább tanulni. Van pár háziállatom, többek között egy macskám és három kutyám. Amikor időm engedi, foglalkozok velük, és gondoskodom róluk. Nemrégiben kezdtem el újra MTA[Multi Theft Auto]-zni és nagyon hiányzott már. Emellett CS:GO[Counter Strike: Global Offensive]-el is játszom mikor időm engedi. Mostanság Mapperkedek, és egyre több a saját egyedi alkotásom. A Blenderbe nem rég fogtam bele, és már egész jól haladok. Magamról a játékban: Matthew Ruiznak hívnak. Los Santos-ban születtem. gyerekkoromban Idlewood-ban éltem. Miután anyám meghalt, és a nevelő apám bántalmazott, egy nevelő otthonba kerültem. 18 éves koromra elbocsájtottak a helyről, és egy "csöves" szállóra szállítottak volna át, viszont a szállítás közben megszöktem, amíg a papírmunkát töltötték ki. Miután elszöktem, a városháza melletti csöveseknek kijelölt helyen telepedtem le, egészen 20 éves koromig. Napról napra éltem, röviden és tömören borzalmas volt. 20 éves koromban, egy beszélgetés alatt találkoztam össze valódi apámmal, Shawn Ruizzal. Miután elmesélte a dolgokat, azt is elmondta hogy van egy motoros klubja, és ha gondolom szívesen csatlakozhatok. Nem sokat gondolkodtam szinte egyből rávágtam az igent. Szépen lassan telt az idő és lassan felnőttem. Elkezdtem építeni az életem, és a legelső autóm egy Camaro volt, ami hű volt hozzám. Viszont nagyobbra váltás miatt lecseréltem, egy full prime-os, matricás, rendszámos Wiesmann-ra. Jelenleg a motoros klub-ban én vagyok a Vice President, és a vagyonom is egyre jobban gyarapodik. ---- OOC: Több frakciót is megéltem már mégpedig: Triád Maffia. Többszörösen is voltam a PD-ben. OMSZ. Taxi. MS-13. BOF 2x Skines fegyverek: Spider Knife. Maya M16 Haloween MP5 Gold MP5 Haloween Tec9 Jailek/Bannok: Tudom, ennyi jaillel nem szabadna jelentkezni, és az a 3 ban is nagyon undorító, és nagyon minősíti a leírt képet rólam, viszont egy kis összegzés, így hátha kicsit több értelmet nyernek a jailjeim: 45 darab jailem van. Ebből 36 darab jail 2021, előtt történt, ez volt életem első szervere és még az RP ről sem hallottam amikor feljöttem ide, nagyon sok idő kelett mire magamtól rájöttem hogy kell RP-zni, senki nem segített és mindent magamtól kellett megtanulni, lassan. A 2020-as évet ha lehetne én kitörölném, mivel ez nagyon undoritó, viszont már sokkal jobb szintekre fejlődtem. 9darab jailem van 2021-ben. Ebből 6 FK jump, és keress fel a kulcsokkal, illetve unbann miatti jail. Térjünk át a bannokra. A legelső bannom, 2020.ban kaptam, és tudom hogy ez sem volt szép, viszont bíztatott pár ember engem arra hogy ezt tegyem, mivel megnyílt az a bizonyos másik szerver, és mondták hogy teljesen mindegy nekem, ott nem lesznek jailjeim, bannjaim.. Ezen a szerveren már teljesen mindegy mit csinálok. rá 2-3 hónapra kértem is az unbant, mivel rájöttem hogy az a bizonyos másik szerver egy rakat hulladék. A második bannom, amit Ryder osztott, teljes mértékben jogos volt, és megbántam, és tanultam, okultam a dolgokból, megbeszéltem a dolgokat Ryderrel utána, és tanított is azóta nekem pár dolgot, amit azóta megfogadtam. Az utolsó bannom, úgy keletkezett, hogy úgy lett megbeszélve Ryderrel hogyha bármilyen szabálysértést követek el, egyből ban. Én nem tudtam ekkor, hogy az MP5 nem hordható akkor, ha az autódat akarod eladni, amin körülbelül 9x Rem(j)Rum van, és ATMR. A PD meg is jelent, és elakartak kapni, viszont sikerült pár embert lelőni, és ez nem tetszett Moss-nak, én elmeséltem a dolgokat, de nem foglalkozott vele, egyből bannoltatott. Ezt is teljesmértékben megbántam. Talán fölösleges magyarázkodni, és már nincs semmi esélyem, de megszeretném próbálni. Szerinted mi egy adminsegéd feladata?: Szóval. tapasztalataim alapján fogok beszélni. Szerintem egy adminsegéd feladata a következőek: Segítse a játékosokat ha kérdést tesznek fel, amit nem tudnak és szeretnének rá választ kapni. Figyelje a szerveren történő dolgokat, és ha valami szabálytalant vesz észre jelentse egy fentlévő adminnak. Levegyen az adminokról egy bizonyos terhet. Megtanítsa a játékosokat valamilyen szinten RP-zni. Szerintem egy adminisztrátor feladata a következőek: Ha a játékosok segítségre szorulnak, tudjon nekik segítséget nyújtani. Odafigyeljen a szerverre és kiszűrje a szabályszegőket, majd szanakciónálja őket. Aktivitási idő: Hétköznap: 4-6 óra. Hétvége:6-8óra. Ezek persze idővel lehet hogy fognak változni, ha valamilyen úton módon ellenne fogadva a lapom. Mi a véleményed a csapatmunkáról?: Röviden: Szerintem a csapatmunka nélkül, létre sem tudott volna jönni a föld, tekintsük a múltat, már régen is csapatban vadásztak az emberek. Nagyon fontos ez a dolog, főleg egy ilyen kaliberű pozícióban. Fontos hogy egy csapat csak akkor tud együtt működni, ha mindannyiójukat ugyan úgy érdekli az adott dolog. Ha csapatban működsz, sok esetben minden sokkal egyszerűbb és könnyebben megoldható. Miért pont téged válasszunk?: -Voltam már ebben a pozícióban, más szerveren, és van benne tapasztalatom, nem kell megtanítani a dolgokat. -A szabályzatot teljesmértékben tudom, de ez kiderülne a TGF-en is, ha eljutok odáig. -Az évek alatt rengeteget fejlődött mint RP, mint adminsegéd/admin tapasztalatom. -Régóta játszom a szerveren, és eléggé kiismertem ahhoz hogy tudjam mit hogy, és mikor kell csinálni. Miért jelentkeztél adminsegédnek?: Régóta szeretek segíteni a kezdő játékosoknak, és ha egy ilyen pozícióban lennék, megkönnyíteni nekem ezt a szeretem. Ha már ennyit beszéltem arról hogy megváltoztam, szeretném bebizonyítani a vezetőségnek is, hogy meglehet bennem bízni és 200%-osan oda tudom tenni magam, ha kell. Nagyon bele szerettem a szerver közösségébe. Sok időt tudnék a szerveren tölteni, ezáltal megtudnám oldani játékosok azon problémáját hogy nincs fent AS/Admin. Pozitív tulajdonságok: -Barátságos. -Segítőkész. -Terhelhető. -Igazságosan szoktam dönteni mint a valóéletben, mint a játékban. -Jól kezelem a különféle konfliktusokat. Negatív tulajdonságok: -Néha lusta. -Bizalmatlan. -Néha irigy. -Nagyzoló. -Hiszékeny. Edited December 30, 2021 by Matthew Ruiz 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo D Marcello Hozzászólva: December 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 30, 2021 Na cső! A lap maga jó, de elégsok a jailed, illetve firss a UB. Mondhatni elég jól ismerlek, és szerintem még nem vagy érett erre a feladatra! Ezért ezt most Nem támogatom! 1 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: December 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 30, 2021 Na csááá! A lap összetett, szépen kidolgozott és lényegre törő és nincs tele helyesírási hibával (Max 1-2) Viszont ami miatt nem támogatom az a sok jail/ban illetve a friss UB. (Tudom jól hogy mindenkinek adatik a 2. esély, de szerintem ez még túl korai lenne neked a helyedbe egy frakciót próbálnék elvezetni hogy ezzel is megmutasd a vezetőség és adminak felé hogy változtál) Nagyon jól ismerlek és szerintem még nem állsz készen egy ilyen feladatra, várj még vele egy keveset. Nem támogatom! 1 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: December 30, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: December 30, 2021 Sziasztok! Köszönöm az építő jellegű kritikákat, és teljesen megértem és számítottam rá hogy a sok jail szemet fog szúrni az embereknek, és lehet valóban várni kéne még egy kicsit, de azért megpróbáltam, mivel most adott a lehetőség. Sajnálom ha olyan benyomást keltettem amitől azt gondoljátok rólam hogy még nem vagyok elég érett, megpróbálok rajta változtatni! 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: December 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 30, 2021 (módosított) ÉN mint egy random ember aki nem ismerte traktort mondhatni lenéztem őt mennyiszer bannolva volt, illetve mennyi jailje van, ajánlom hogy beszélgessetek el vele akkor talán megváltozik a véleményetek szerintem egy AS sok rosszat nem tud a szervernek csinálni viszont segiteni és bizonyitania nnál többet tud! Ezért is TÁMOGATOM. Edited December 30, 2021 by Connor Harry 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Fredrico Lorenzo Hozzászólva: December 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 30, 2021 Szeva! Elmondanám saját, személyes véleményem. Elsősorban a lapra térnék ki, amely viszonylag nem rossz, de lehetne még mit javítani rajta. Első bekezdésben, néhány helyesírási/elgépelési hibák találhatóak. A lapról még annyit, hogy nem tudom, hogy jön egy AS jelentkezéshez, olyan sztori, hogy "skines fegyverek", ennek értelmét nem látom. Max annyit értél el ezzel, hogy mennyiségre többnek néz ki a lap. A jailekről/ bannokról nem is beszélve, teljesen látható észrevehető, hogy miket tettél. Persze az ember változik ez tény, de rengeteg hibát követtél el Te is. Hol itt hagytad a szervert, hol játszottál rajt. Magánakcióidról nem is beszélve, discord szerveren a viselkedésed nem illő adminsegéd pozícióra én azt javaslom neked, hogy ezzel várj még legalább 2-3 hónapot, hogy tudj bizonyítani. Vagy pedig érj el egy "kisebb" célt, gondolok itt frakciókra stb... Ne egyből a mély vízbe ugorj, ez most szerintem az volt. Sokan azt hiszik, hogy egy AS nagyon nem befolyásolja a szervert, pedig nagyon is befolyásolja, rengeteget tud segíteni kezdő játékosoknak, nem is RP terén, inkább a szerverszabályzat betanulása szempontjából. Ez egy személyes vélemény, amit kinyilvánítottam, semmi rosszindulatot nem szerettem volna kelteni Feléd. Még csak kritikának sem vehető, ezt vedd úgy mint egy lecke és próbálj tanulni ezekből. Én nem mondom azt, hogy nem támogatom, de azt se mondom, hogy támogatom, ezért ettől a laptól: Tartózkodom! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: December 30, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: December 30, 2021 (módosított) Szia KIKI. Köszi a véléményt. Röviden válaszolnék a pontokra amiket leírtál a lapommal kapcsolatban. A helyesírási hibákat átnézem, köszi hogy szólsz. A skines fegyvereket az elért eredményeim alá értem, mivel egy darab is sokat ér, nem hogy több. És igen valóban nagyon sokat hibáztam, de megpróbáltam már változtatni rajta az utóbbi pár hónapban. A szervert akkor hagytam itt, amikor volt az a bizonyos új szerver, utána vissza tértem és nem hagytam itt, volt egy időszak amikor mind a két szerveren játszottam. A kisebb cél frakcióval szemben annyi hogy a Bears OF Finland-ban alleader vagyok[Vice President]. Sokat változott a stílusom azok a discord beszélgetések óta, és sokan tanácsolták hogy legyek higgadtabb, és azóta az is vagyok, lásd broli írt valamit nekem, nem válaszoltam mert csak egy hülye vitába keveredtem volna bele. Tudom hogy egy Adminsegédnek mekkora szerepe van a RolePlay világában, és ha talán egy kevés tanitással is de megtudnám állni a helyem, persze ez mind élesben dől el. Mindössze köszönöm a véleményt, és valóban hibáztam már, de megpróbálom kijavítani, ahogy gábor is említette, mindenkinek kijár egy második esély. Edited December 30, 2021 by Matthew Ruiz 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: December 30, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: December 30, 2021 Szia! Maga a lapod jó lett, leszámítva 1-2 helyesírási hibát, de hát ez mindenkivel előfordul. Sok a jailed, sok a bannod. Igazából a banjaid azért voltak, mivel kevés playerszámnál nem érdekelt a szerverszabályzat, és semmi, funoltál. Viszont manapság látom rajtad, hogy semmi rossz szándékod nincs itt, kevesebb playerszámnál is kértél UB-t, de friss UB miatt még várnák vele. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Január 1, 2022 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Január 1, 2022 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a tetszését a lapja iránt, így elutasításra került ! (Megjegyzés: Nem szeretném itt részletezni, hogy miért lett elutasítva, párszor már leírtam neked és biztos, hogy tudod te is. Egyelőre hanyagoljuk ezt az AS dolgot, igazítsd magad ahhoz, amit megbeszéltünk.) 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések