Gustavo Santos Létrehozva: December 30, 2021 Megosztás Létrehozva: December 30, 2021 Latin Kingsről Az egyik legnagyobb spanyol és latin utcai és börtönbanda világszerte. A bandát Puerto Rico-iak alapították Chicagóban, Illinois államban 1954-ben. A Latin Kings chicagói frakciója az Egyesült Államok legnagyobb spanyol utcai bandája és az egyik legnagyobb chicagói utcai banda. Legnagyobb tagságuk az Egyesült Államokban van, ellentétben az MS-13 és a 18th Street bandával , amelyek legnagyobb tagsága Közép- és Dél-Amerikában van. A bandának több mint 25 000 tagja van csak Chicago városában, és számos államban, valamint több latin-amerikai és európai országban szervezett fejezeteket. A Latin Kings-et 1954-ben a chicagói Humboldt Parkterületén alapította Ramon Santos Imperials néven, egy Puerto Ricó-i haladásmozgalom, amelynek célja a faji megkülönböztetés leküzdése. Mivel a latin közösség állandó erőszakkal szembesült a görög és olasz zsiradékbandák részéről , a birodalmiak összeolvadtak más Puerto Ricó-i és mexikói utcai bandákkal, és megalakították a Latin Kings-et. A Latin Kings később az Egyesült Államok egész területén működő bűnözői vállalkozássá alakult át. Két ernyőfrakció létezik: a King Motherland Chicago (KMC) – más néven Királyi Kiáltvány és Alkotmány – és a Bloodline, amely 1986-ban New Yorkban alakult. A banda minden tagja latin királynak vallja magát. IC Önéletrajz Gustavo Santos 1992.03.24. Gustavo Santos-nek hívnak. Szegényes körülmények között nőttem fel. Magányos gyerekkorom volt, pár barát akik mai napig mellettem vannak. Anyám egy gyárban dolgozott, próbált megadni mindent számomra. Apám mindig távol volt, ritkán találkoztunk. Azt hittem van aki/ami fontosabb nálunk, és hát jól hittem. Folytonos lakója volt a helyi Los Santosi börtönnek. Soha nem értettem miért is van ő bent. Mostanra már értem mi a helyzet. Rájöttem, hogy egy banda tagjaként tevékenykedett, a Latin Kings-ben. Talán még a mai napig a sitten rohad. Anyám elköltözött messzire a családtól. Én mostanság próbáltam a jó úton haladni, de valahogy soha nem sikerült. Voltak kisebb nagyobb összetűzéseim a Rendőrséggel. Kábítószer birtoklás és használata miatt fogtak bent 3 évet, fegyver birtoklás végett pedig még 4-et. Sajnos én mondhatom azt, hogy az utca nevelt. Szükségem van egy megértő, segítőkész csapatra. Rangok OG - Original Gangster Ő a banda feje, mint leader Left Hand / Right Hand Ő a banda al leadere vagy ic kis főnök Head Gangster Ő egy régebbi tag Tiny Gangster Ő egy beavatott tag és több mint egy hete van a frakcióba Baby Gangster Beavatatlan újonc Célom a frakcióval Szerintem mindenki emlékezhet mi volt az ok ami miatt elveszett a frakció. Most szeretném sokkal jobban rendben tartani jobban oda figyelni az RP tudásokra. És egy új esélyt a frakciónak szeretnék. Sokszor történtek dolgok azokban a napokban naponta vagy két naponta voltak rablások, hol sikerrel jártunk hol nem de ez benne van. Szeretnék egy új csapatot ahol az RP-tudás megfelelő erre a dologra. Igények 1 Ford E-1050 2 Impala 2 Sanchez OOC Nem írnám le még egyszer ha lehet. Aki olvasta az előző lapomat az tudhat rólam dolgokat. Meg aki ismert az is. Játszott perc: 23.261 perc Mióta RPzek: Kb 5-7 éve UCP: Ha megkapom a frakciót a skineket privátban rendezném azzal akivel kell. 1 4 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: December 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 30, 2021 Szia ! Hát ettől a laptól nem dobok hátat, az biztos. De leírom mi szúrja a szememet legjobban. A történettel különösebben nincs nagy probléma, csak annyi, hogy 1950es banda, nem tudom, hogy fog képbe állni és, hogy fogod fent tartani illetve a mostani bandákkal, hogyan alakulna ki az RP, tekintve, hogy más évszámban RP-zünk.. IC karakter történet és az FK történet megint két külön generáció. Rangok nem megfelelőek. Nincs olyan, hogy "Left/Right Hand". És teljesen más alapon, műkszik egy bandában a rang.(Minden féle fajta bandában máshogy van.) Ezek mellett szerintem, rövid és hiányos lett a lap. Fomrázás viszont illik a konkrét frakcióhoz. Nem támogatom! 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: December 30, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: December 30, 2021 (módosított) Szia! Egyszer már megkaptátok ezt a frakciót, akkor sem voltatok valami aktívak (Emiatt is lett elvéve), RP sem volt olyan sok, mint pl a mostani Piru-ban, Crips-ben. Ilyen sok kihagyás után a szerveren nem hinném, hogy egyből a frakciópályázás kéne legyen az első, hanem inkább egy frakcióba való csatlakozás. NEM TÁMOGATOM. Edited December 30, 2021 by Terciusz 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Január 1, 2022 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Január 1, 2022 Kedves pályázó! Pályázata nem nyerte el a vezetőség tetszését, így elutasításra került. (Megjegyzés: Régebben már voltál ennek a frakciónak a vezetője, csak az szinte semmit nem ért, illetve inaktív(ak) is voltál / tatok. Viszont egyik nap rám írtál discordon, hogy az régen miért is történt, és visszakérted a frakciót, én meg mondtam, hogy igen, visszakaphatod a frakciót, azzal a feltétellel, hogy ha sokkal jobb lesz, mint a régi. A pályázat egyáltalán nem lett jobb, sőt azóta a szerveren sem láttam volna, hogy aktív vagy vagy vagytok, így azt tudom mondani, hogy ezt az esélyt eljátszottad, próbálkozz később egy jobbal.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések