George Clark Létrehozva: December 30, 2021 Megosztás Létrehozva: December 30, 2021 OOC RÉSZ Mi a neved? Varga Gergő Hány éves vagy? 17 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? Hetente kb 1-2 órát mivel való életben a versenyautómat építem Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Voltam már a BOF ban Miért ezt a frakciót választanád? Mert ki akarom próbálni a Taxizást mert még nem taxiztam és érdekel a vezetés. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Nem de DC-vel igen. Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) 17 éves vagyok karosszériásnak tanulok ,szabadidőmben egy 40 éves skodát építek magamnak napi használatra ill. verseny célokra. IC Rész Jelentkező neve: George Clark Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos,1977 Jelentkező anyjának leánykori neve: Elisabeth Rawlings Jelentkező apjának neve: George Clark Előző munkahelye(i): Vizimentő Rendelkezel jogosítvánnyal? igen Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Fontos dolognak tartom mivel az embereknek ki kell egészíteniük egymást. Fontos hogy jól eggyütt müködjenek és tudjanak csapatban dolgozni. Fontos hoyg egy csapaton belül összetartás legyen és ki tudják egészíteni egyámst az emberek Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) George Clark vagyok 1977 ben születtem. Kis koromtol kezdve az autok körül forog az életem.Apám autószerelő volt így hamar el lestem tőle a technikákat. Édesanyám pedig légiutas kísérő volt így keveset láthattam. Iskolákat hamar elvégeztem sosem volt gond a tanulással. Szeretek enni és inni ami meg is látszik rajtam .Szeretek csapatban dolgozni és bírom a kritikát. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: December 30, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: December 30, 2021 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Betanításért keresd @Brown Zorn-t Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések