Joel Watts Létrehozva: December 30, 2021 Megosztás Létrehozva: December 30, 2021 OOC Információk rólam: Marton Zsoltnak hívnak, 15 éves vagyok Budapesten élek. Jelenleg Szoftverfejlesztőnek.-Tesztelőnek tanulok. Gondolom ez sokat elárul, hogy gép mániás vagyok. Szabadidőmben RPzek, Downhillezek, és Parkourozok, de kezdő szinten. Szerettek egy csapatban dolgozni, és tervezni. Igyekszem a munkáimat szépen precízen, pontosan leadni. Igyekszem mindig kihozni magamból a maximumot, és elég erősen ragaszkodok a céljaim elérésében. A szerveren jelenleg civil vagyok, ezért gondoltam megpályázok egy frakciót. A szervere nem rég tértem vissza egy fél éves kihagyás után. A frakciókban nem vagyok tapasztalatlan, mert régi szervereken voltam frakciós, csak sajnos azok a szervereken már vagy nem játszik senki, vagy már bezártak. Az RP világára KB 2017.-ben találkoztam először azóta, RPzek kisebb, nagyobb kihagyásokkal. Naponta kb 3.-órát szoktam a szerveren lenni. Aki látott, már discordon az Unknowként ismer. A becenév igazából onnan kaptam, hogy senki nem ismert nem tudott rólam semmit. Így kaptam meg az Unknow becenevet, később a barátaimtól. IC információk a karakteremről: Joel Watts 1997.-ben született Los Santos egyik szegényebb negyedében. Gyermek kora normálisan eltelt. Miután betöltötte 19.-ik élet évet letette a jogosítványt, majd kiköltözött Spanyol országba 2016.-ban. Spanyol országban megismert egy Carlos nevű srácot akikörülbelül ugyan annyi idős volt mint Joel. Joel, és Carlos hamar jó barátok lettek miután Joel kiköltözött Spanyol országba. Idővel kitanulta a Spanyol nyelvet majd később idővel a Latin nyelvet is. 2019.-ben visszatért Los Santosba anyját eltemetni, de ekkor már nem egyedül, hanem Carlos barátjával. A temetés után Joel, és Carlos nem beszéltek egy ideig. Miután Joel elvesztette anyját, rá pár hónap múlva, ismét találkozott régi barátjával, Carlossal ekkor Carlos felajánlotta Joelnek, hogy lépjen be a Sureños Latin bandába. Joel elfogadta barátja ajánlatát, hogy csatlakozik a Sureños Latin bandába. Miután Joel belépett a szervezetbe, nem sokra rá édesapja is elhunyt. 2020.-ban Joel kivívta a banda végleges tiszteletét, és hamar elkezdett felfele ívelni a rang rétlán. 2020. márciusában Carlost eltalálta egy golyó egy miközben egy rivális bandával folytattak harcot. Joel ekkor fogadta meg, hogy mostantól csak a szervezetnek él. Nem sokra rá Joel 2021. februárjában sikeresen a banda élére tört, és ezzel kivívta magának, hogy a vezér jobb keze legyen, köszönhetően a sok sikeres bandaterület elfoglalásnak, és különböző túsz ejtéseknek hála. 2021. augusztusában egy félre sikerült üzletnél a rendvédelem felszámolta a szervezetett Ezután Joel megmaradt maroknyi Latin banda tagok vezetőjévé lépett elő, és megfogadta, hogy a régi szervezett hamvaiból egy új, és erősebb szervezetett hozzon létre. Mióta RPzek? 2017.-óta kisebb nagyobb kihagyásokkal. Szerveren lévő játszott perceim száma: 13700 Frakció neve, felépítése: Sureños Latin Bűnszervezett. Én (Joel (Jefe) Watts) , és egy barátommal (Brian (Diputado Jefe) Santenegro) közösen csinálnánk a frakciót. Jefe.--->Leader : Ő irányítja az egész szervezetett. Diputado Jefe--->Alleader: Ő a Jefe jobbkeze, gyakorlatilag ő a kis főnök. General--->Kapitány: Ő dolga a Jefe által kiadott parancsot továbbítani a katonáknak. Profesor--->Tanár: Ő dolga lesz az, hogy az újoncoknak segítsen. Soldado--->Katona: Ők az oszlopos katonák akik a szervezetben vannak. Novato--->Újonc: Ők azok akik a szervezetbe nem rég léptek be, és csak kisebb munkákkal vannak megbízva Például: sofőrködés, őrködés. Céljaim a frakcióval: - Szeretnék egy fegyver, és drog kereskedelmi hálózatot kialakítani. - Szeretnék egy olyan frakciót létre hozni ahol az emberek jól érzik magukat. - Megszeretném próbálni azt, hogy hátha többet tudok nyújtani a szerveren lévő játékosoknak mint egy frakciót. - Szeretnék egy kiváló csapatott a szerveren létre hozni. - Illetve szeretnék túszejtéseket, rablásokat végezni a frakcióval. TGF feltételei és menete: A tagfelvétel menete: Amikor a banda kint RPzik HQ.-nál akkor bárki előtt ott van az esély, hogy csatlakozzon. Ha megtudod győzni a szervezett tagjait, és eltudod nyerni a bizalmukat akkor nyílt egyenes út van előtted a bejutáshoz. A tagfelvétel feltételei: - Fontos, sőt talán a legfontosabb, hogy tudj csapatban dolgozni. - Meglegyen az alap RP tudásod. - Tudj tisztelettudóan beszélni a csapat többi tagjával. - Napi 1 órát tudj fent lenni a szerveren. UCP: Frakció története: A Sureño szó spanyolul „délit” jelent. Annak ellenére, hogy a Sureños-t 1968-ban alapították, a kifejezést csak az 1970-es években használták a kaliforniai börtönrendszerben a mexikói maffia és a Nuestra Familia közötti folyamatos konfliktus következtében. E börtönháborúk eredményeként az összes spanyol kaliforniai utcai banda a Sureño vagy a Norteño mozgalmakhoz csatlakozik – nagyon kevés kivétellel, mint például a Fresno Bulldogs és a Maravilla banda Kelet-Los Angelesben, Kaliforniában. Amikor egy Sureñót megkérdezik, mit jelent Sureño-nak lenni, a tagok azt válaszolják: "A Sureño a mexikói maffia gyalogos katonája. 2009-ben a Sureños tagjait vádolták a rivális Norteño bandatagok, Alvaro Garcia-Pena és Intiaz Ahmed halálával, akiket a kaliforniai Richmondban lévő Alvarado's Bar & Grillben öltek meg. A Sureños egyik tagja bűnösnek vallotta magát, és 25 év börtönbüntetésre ítélték. A Sureños banda többi tagja más büntetést is kapott a lövöldözésben való részvételük miatt. 2010-ben 51 Sureñot tartóztattak le egy kaliforniai kábítószer-csípés miatt. A nyomozás nyolc Sureño-bandát azonosított, amelyek különféle bűncselekményekben, köztük kábítószer-terjesztésben vesznek részt. A nyomozás eredményeként több mint 19 font metamfetamint, egy metamfetamin-átalakító laboratóriumot, 1,5 kilogramm kokaint, kis mennyiségű crack-kokaint, 25 font marihuánát, 35 lőfegyvert, valamint 800 000 dollár valutát és ingatlant foglaltak le. A banda tagjai ellen metamfetamin, kokain és marihuána terjesztésére irányuló összeesküvés, utcai terrorizmus és lőfegyverek megsértése volt a vád. Ezután 2016.-ban a Sureños tagjai áttértek Los Santosba, hogy meghódítsák a várost a drog, fegyver kereskedelmükkel. A Sureños egy idő után elég szép nagy területre tett szert még 2021.-ben fel nem számolta a rendvédelem egy balszerencsés üzletben. Így az maroknyi tag aki maradt megfogadták, hogy a régi szervezett hamvaiból egy új szervezetett hoznak létre, ami sokkal erősebb lesz. Miért vagyok alkalmas egy frakció vezetésére? - Kitartok a céljaim mellett ameddig csak lehet. - Szeretek csapatban dolgozni. - Mindenkinek a problémáját igyekszem meghallgatni. - Van tapasztalatom frakció vezetőként. - Igyekeznék egy olyan RP közöséget teremteni, ahol a szervezett tagjai jól érzik magukat. Járművek amiket szeretnénk kérni: 2 db Pontiac Firebird 1 db Ford Thunderbird 1 db Ford F150 1 db Chevrolet Impala Skinek, Mappolás: HQ Mappolás: ---> https://www.mediafire.com/file/j1rdp5gtfj8eow0/Sure%C3%B1os-HQ.rar/file Dashboard és Személyi képek: ---> https://www.mediafire.com/file/32enywa8tkx8p29/Sure%C3%B1os_Skinek_Dashboard-Szem%C3%A9lyi_k%C3%A9pek.rar/file Skinek: ---> https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/81840-gangsta-girl.html https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/152820-tattooed-mexican.html https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/80077-mexican-skin.html https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/72270-gta-5-mexican-goon-1.html https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/72271-gta-5-mexican-goon-2.html UI: Köszönöm szépen, ha végig olvastad! Remélem tetszett a lap. 1 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
chris4klove Hozzászólva: December 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 30, 2021 Cső, térjetek át inkább a new schoolra jobban haladnátok, és nem ragadnátok le 2014be. Frakció történetét nem is értem... Kezdjétek újra egy új lappal. 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: December 30, 2021 Megosztás Hozzászólva: December 30, 2021 (módosított) Szia ! Szerintem előbb csatlakozz egy már meglévő bandába a szerveren, és próbálj tapasztalatot szerezni ilyen téren, hogy mi is egy banda... Mert amit le írtál a pályázatba, szinte semmi köze nincs egy mai bandához, de még egy old schooléhoz sem.. Edited December 30, 2021 by Ryder 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Joel Watts Hozzászólva: December 30, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: December 30, 2021 32 perce, chris4klove said: Cső, térjetek át inkább a new schoolra jobban haladnátok, és nem ragadnátok le 2014be. Frakció történetét nem is értem... Kezdjétek újra egy új lappal. Szia Köszönöm szépen, hogy elmondtad a véleményedet. 29 perce, Ryder said: Szia ! Szerintem előbb csatlakozz egy már meglévő bandába a szerveren, és próbálj tapasztalatot szerezni ilyen téren, hogy mi is egy banda... Mert amit le írtál a pályázatba, szinte semmi köze nincs egy mai bandához, de még egy old schooléhoz sem.. Szia Köszönöm szépen, hogy elolvastad, és elmondtad a véleményedet. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: December 30, 2021 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: December 30, 2021 Szia! Maga a lapnak a tartalma nem is rövid, és nem annyira rossz, de lenne még mit javítani rajta. Viszont tudtommal te sem játszottál manapság a szervren, hanem egy nagyobb kihagyás után tértél vissza, véleményem szerint előbb csatlakoznod kéne egy meglévő frakcióba, hogy lásd hogy mennek ott a dolgok, majd utána sajátot pályázni. 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Joel Watts Hozzászólva: December 30, 2021 Author Megosztás Hozzászólva: December 30, 2021 (módosított) 36 perce, Terciusz said: Szia! Maga a lapnak a tartalma nem is rövid, és nem annyira rossz, de lenne még mit javítani rajta. Viszont tudtommal te sem játszottál manapság a szervren, hanem egy nagyobb kihagyás után tértél vissza, véleményem szerint előbb csatlakoznod kéne egy meglévő frakcióba, hogy lásd hogy mennek ott a dolgok, majd utána sajátot pályázni. Szia Köszönöm szépen, hogy elolvastad, és elmondtad a véleményedet. Gondolkoztam rajta, de nem tudom, hogy hogy lehet az illegális frakcióba TGF.-elni. Meg azt sem tudom, hol vannak a HQ.-ik. Edited December 30, 2021 by Joel Watts Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
damien Hozzászólva: Január 1, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 1, 2022 On 2021. 12. 31. at 0:58, Joel Watts said: Szia Köszönöm szépen, hogy elolvastad, és elmondtad a véleményedet. Gondolkoztam rajta, de nem tudom, hogy hogy lehet az illegális frakcióba TGF.-elni. Meg azt sem tudom, hol vannak a HQ.-ik. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Január 1, 2022 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Január 1, 2022 Kedves pályázó! Pályázata nem nyerte el a vezetőség tetszését, így elutasításra került. (Megjegyzés: Jailek sokasága, kettő súlyosabb kitiltás. Ezektől eltekintve a kommentekben leírt néhány pontot emelném ki.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések