Raymond West Létrehozva: December 31, 2021 Megosztás Létrehozva: December 31, 2021 OOC rész Mi a neved? Biró Milán Hány éves vagy? 13 Mennyi időt tudnál a szerveren lenni, illetve mennyi időt szánnál a frakcióra? Hétköznap: Csütörtök, Péntek. Hétvégén minden nap ha nem dolgozok kint a való életben. Voltál-e már más frakcióban, akár más szerveren, ha igen melyikben? OMSZ voltam eddig minden szerveremen. Miért szeretnéld ezt a frakciót választani? Sokat látom a hirdetéseket hogy fuvart keresnek (mint például én) ezért úgy gondoltam, hogy ez a frakció lesz nekem a megfelelő választás. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? Mikrofonom van működő de csak DC-m van. Mesélj magadról pár mondatot! (Minimum 5-6 kerek egész mondat) Biró Milánnak, hívnak 13 éves vagyok. Magyarországon élek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Nyíregyházától nem messe egy szép városban Vásárosnaményan. Általános iskolás vagyok de már vannak terveim hogy minek szeretnék majd tanulni. Építész mérnöknek szeretnék majd tanulni, ugyanis a matek és fizikai eredményeim megvannak hozzá. Ic rész Jelentkező neve: Engelbert Martinez Jelentkező születési helye/ideje. 1965. 10. 06. Los Santos Jelentkező édesanyjának leánykori neve: Hümmer Sofi Jelentkező édesapjának neve: Engelbert Richard Előző munkahelye(i) Járműszállító, Fémfeldolgozó-üzem Rendelkezel-e jogosítvánnyal? Igen Mi a véleménye a csapatmunkáról? Szerintem a csapatmunka nagyon fontos. Ha egy csapat nem tart össze, akor hatalmas a feszültség mindenki kiesik a képből. Viszont ha a csapat összetartó, akkor akár olyan dolgokra lehetnek eggyüt képesek, amikben egyedül nem, és sokkal nagyobb feladatokat is jobb megoldani csapatmunkában minthogy egyedül. Önéletrajz (10-15 kerek mondat) Engelbert Martineznek hívnak de sokan úgy is szólítanak hogy Martin. Kis korom óta nagyon sokat forgok a kocsik közt, ezért is munkám a járműszállító. 1965.-ben születtem Los Santosban. Apám vízimentő volt egykor én is az akartam lenni, de váltottam a járműszállításra mert ez közelebb áll hozzám. Édesanyámnak nagyon sok munkái voltak, köztük a farmer mert szerette nagyon az élővilágot és a növényeket. Azért állt be farmerbe hogy gondozhasson növényeket, állatokat, rendben tartsa a körülötte lévő élővilágot. Szeretek haverokkal szórakozni és inni. Cigerettázni nem szoktam és nem is fogok! Szeretek barátokkal kaszinóba járni, illetve szoktam sokszor lottózni. Természetesen a templomba is szoktam járni misére hogy megjavítsam a bűneimet amiket elkövettem.ű Nagyon szeretem az embereket szeretek fuvarozni is imádom az életet, Köszönöm szépen ha elolvastad!!! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 1, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 1, 2022 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Keresd fel @Brown Zorn-t privát üzenetben a betanítás időpontjáért. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések