balintka Létrehozva: Január 1, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 1, 2022 (módosított) Mi a neved? Sipos Bálint Hány éves vagy? 14 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 4 órát Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Igen voltam még taxi leader is Miért ezt a frakciót választanád? Szeretek vezetni és hálások lennétek a munkám miatt , és érett cselekedeteim miatt Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Mind a 2-vel! Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Bálintnak hívnak , 14 éves vagyok. Közésiskolába játok 9. osztályba , Víz Gáz Fűtés szerelőnek tanulok! Hobbim a biciklizés , szeretem nagyon az állatokat. IC Rész Jelentkező neve: Jeremy Evans Jelentkező születési helye, ideje: Budapest , 1995-06-15 Jelentkező anyjának leánykori neve: Jessica Evans Jelentkező apjának neve: Jho Evans Előző munkahelye(i): Olajfinomító Rendelkezel jogosítvánnyal? Rendelkezem egy B kategóriás jogosítvánnyal! Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Én szeretem azt ha az emberek összedolgoznak! Manapság ritka viszont ha van az nagyon jó! Én például nagyon szeretek csapatban dolgozni! Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Jeremy Evans Autószerelőnekl tanult viszont áttért egy másik dologra amit jobban megszeretett ugynais szeret vezetni! 1995-06-15-én született Budapest XIX kerület! Előzőlegg 2 helyen dolgozott Egy kisboltban mikor felnőtté vált! Elsőre a szakmájban dolgozott! Másodjára olajszállító lett! Korházi műtétei is voltak! Szakmailag alkalmas erre az állásra is! Edited Január 1, 2022 by balintka Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 1, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 1, 2022 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elutasítjuk! Indoklás, megjegyzés: Rövid lap. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések