Montor Daniel Létrehozva: Január 8, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 8, 2022 OC :Sziasztok! Iminek hívnak! Szeretek mta z ni és szeretek rp-z ni! Sokat tudnák elérhető lenni! Sokat szoktam a szabadban lenni és 8.-os tanuló vagyok!3-4 es tanuló vagyok! Gyenge géppel rendelkezek! Sajnos! Szeretek drónozni és a kutyámmal játszani! Faluban élek! IC: Sziasztok! Tyler Huk vagyok! 25éves ember! Szeretek rákászni/embereknek segíteni! Nem vagyok gazdag! Kevés autóm és kevés barátom van! Szeretek emberekkel foglalkozni! És szeretek kocsizni! Frakció felépítése: Rangok: Segéd, Tanuló, Fuvaros, Fő Fuvaros, Tanuló segítő, Al főnök, Főnök! All leaderek száma: max.2 Célok: Igazából egy össze tartó erős aktív csapatot szeretnék. Akiknek nem a pénz számít hanem az embereknek való segítség! Gyors cég fejlődést és gyors kiszállítást szeretnék! (Többet nem birok írni bocsánat!) Miért ezt a frakciót választanám? : Azért mert régóta szeretnek fuvarozni szeretek és egy jó nem illegális csapatot szeretnék! Nekem annyi a lényeg, hogy össze tartó csapat legyen! Milyen szerepe van a taxinak? : Szerintem az hogy segítsünk szállítsuk az embereket! Miért engem vállaszatok? : Nem muszáj viszont én sokat vagyok online! Szeretek fuvarozni! Szeretem az embereket! Szeretek beszélgetni kommunikálni! És szerintem én megfelelő lennék erre a posztra! Voltam e máshol Frakció tulaj: Igen voltam Pl: FastLife : Ott tek,pd ! Nem én adtam le hanem be zárt a szerver! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Den. Hozzászólva: Január 8, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 8, 2022 (módosított) Szia több pontba is van hiba: -1 több helyen is van benne helyesírási hiba amely nem éppen jó. -2 Nem a minta szerint lett kitöltve ami ismét negatív. -3 Nem feltétlen ilyen fajta kifejtésre gondoltak: -csapatmunkánál, rangoknál. -4 A szerveren előbb szintet és tapasztalatot gyűjts utána próbálj meg pályázni egy frakciót. Ajánlom hogy előbb csatlakozz egy frakcióba. Igy ebben a formában nem támogatom. Edited Január 8, 2022 by Evans Sofia 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Január 14, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 14, 2022 Kedves Pályázó! Lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, így az elutasításra került! (Tartalmilag és formailag nem megfelelő lap.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések