Montor Daniel Létrehozva: Január 12, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 12, 2022 (módosított) OOC rész Mi a neved? Szőnyi Imi Hány éves vagy? 14 Mennyi időt tudnál a szerveren lenni, illetve mennyi időt szánnál a frakcióra? Hétköznap kb mindig kivétel szerdán csak 16 után! Hétvégén olyan 5-6 órát! Voltál-e már más frakcióban, akár más szerveren, ha igen melyikben? PD s TEK es (Leader) Más szerveren! Miért szeretnéld ezt a frakciót választani? Szeretem az embereket! Szeretek autózni! Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? Van mikim de csak discordom van jelenleg! Mesélj magadról pár mondatot! (Minimum 5-6 kerek egész mondat) Imi nek hívnak.14 Éves vagyok. Szeretek a levegőn lenni! Szoktam sokat rp-z ni! Szerdánként karatéra járok! Ic rész Jelentkező neve: Montor Daniel Jelentkező születési helye/ideje. 1989. 06. 19. Los Santos Jelentkező édesanyjának leánykori neve: Nagy Réka Jelentkező édesapjának neve: Montor David Előző munkahelye(i) Olaj finomító Rendelkezel-e jogosítvánnyal? Igen Mi a véleménye a csapatmunkáról? Szerintem a csapat munka nagyon fontos! Ugyanis ha nincs sok veszekedés lehet! Önéletrajz (10-15 kerek mondat) Montor Daniel-nek hívnak! Szeretek autózni! A családom a 18 adik szülinapomon autó balesetben meg haltak. Így arra jutottam hogy folytatom a családi hagyományt és szeretnék tovább taxizni! Edited Január 12, 2022 by Montor Daniel Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brown Zorn Hozzászólva: Január 12, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 12, 2022 Tisztelt jelentkező! Jelentkezése sajnos Elutasításra került. Indok: Rövid lap, helyesírásra figyelj jobban, ne "becézgess" (pl.: miki) Brown Zorn Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések