Drae Firez Létrehozva: Január 18, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 18, 2022 (módosított) Csáó Nem az én ötletem, csak megkértek tegyem ki mert az illető blokkolva van. Az ötlete pedig: Torony épület előtt egy cp, amibe ha bemegyünk lépcsőzés segítségével fel juthatunk bizonyos szintekre, ahol lehetne házat venni. Lényegében Panelház-Tásrasház. Edited Január 18, 2022 by Draken Tuyui Fogalmazás 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 20, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 20, 2022 Szia, nem egy rossz ötlet ez, de nem nagyon lenne kihasználva. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aiden.Patel Hozzászólva: Január 29, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 29, 2022 Szerintem lenne rá igény, főleg, ha olcsóbbak lennének mint egy különálló inti. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Január 15, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Január 15, 2023 Van bent ilyen. (Ahogy jössz Skate Park-tol tuning fele az első kanyar be balra, és egyből balra a sárga CP-be lehet venni intiket). Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések