Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Ballas Frakció Pályázat.

JoshAntonio

Ajánlott bejegyzések

OOC önéletrajz:

Fő Leader

lJosh Antonio

Ladányi Bencének hivnak, 14éves vagyok. 170cm magas  2éve rpzem, tüzöltö szeretnék lenni. van 1 báttyám 1 nővérem. családi házban lakunk. Budapesten élek. sajnos anyukámmal már nem tartom a kapcsolatot. (amikor megszülettem lelépett) a hobbim a foci,és a horgászás. 4-5 tanuló vagyok. illetve boxolok is. meg kosaraztam. jófej vagyok. Általános iskolába járok. tegnap írtam meg a felvételit középsuliba.  Szeretek viccelődni az emberekkel. 

IC önéletrajz

2000. Egyesült Királyság. Los Santos. egy 20éves fiú azon gondolkodott,hogy szerezhetne pénzt, Az állásból mindig kirugták,mert béna volt. elege lett. és megfogadta hogy egyszer maffia vezér lesz,és hogy ö lesz a leggazdagabb férfi a városban, 20év mulva, megalapitotta a "Ballas" nevű maffiát. egy jó öreg barátját felvette. és már 2 en voltak, az idők eltelével. jött még pár uj arc,megismerkedtek. És már ök is a maffia tagok voltak.

Email címed: Ladanyibence30@gmail.com
Regisztráció: 2022-01-21 17:30:22
Utoljára aktív: 2022-01-21 17:30:25
MTA Serial: C4FD3A5AC9A03CDD241D2B351FCD3393
Admin szinted: 0
Admin neved: Admin

Játszott perceim száma: 
Most regisztráltam,de voltam már leader.

Mióta RP-zel?
3-4 éve.

Céljaim a frakcióval:
Azt szeretném hogy a város legjobb maffiák legyunk. legyen össze tartó a csapat.

Miért engem válasszatok?
Tudom az RP szabályokat. Szeretnék ilyen jó közösségben egy frakciót vezetni.

Milyen tapasztalataid vannak vezetőség terén?
Egy szerveren voltam már frakció leader. És ugy gondolom hogy tudtam parancsolni. mindig figyeltek rám.

La Cosa Nostra Története 

1. 2000. Egyesült Királyság. Los Santos. egy 20 éves fiú, akinek Josh Antonio  névre hallgatott, azon gondolkozott, hogyan szerezhetne pénzt. Az állásából mindig kirúgták, mert béna volt. Egyszer megfogadta, hogy maffiavezér lesz. Pár év múlva Megalapította a "Ballas" nevű maffiát. Egy jó öreg barátját felvette, és már ketten voltak. Mindenki elkezdett érdeklődni milyen lehet a gengszter élet, így kipróbálták. Valakinek tetszik, valakinek nem. A bandatagokat úgy lehet felismerni, hogy miután beavatottá váltak, egy "B"
    Betü van a hátukra égetve, Lila szinú kocsikkal járkálnak.

Szervezet felépítés

<Sucker >

Ez nincs beavatva. megnézzük hogy szolgál ki minket.és akkor eldöntjük.
 <Insider>
Beavatott.
  <Young Gangster>
  <OG>

<Double OG>

Szervezetbe való belépés/jelentkezés:

Kihirdetem hogy tagokat keresünk, megismerkedünk a megismerkedés után elviszem a klubba,és kérek egy italt,ha megfelelő a rp tudása akkor bevesszük ha nem akkor nem.

Elvárások a leendő/bekerült tagoktól:

Minimum 1év rp tudás. 13. betöltött életév kötelező! IC Ne  veszekedjetek egymással. Mert hiba pontot kaptok! 3Hiba pontnál Automatikus ck.  Tiszteljétek a nagyobb rangut.

Kilépés avagy CK:

Megbeszélek vele egy találkozót.  ami nem fgh. mondom neki hogy álljon a falhoz a többiek tartja rá a fegyvert,átmotozom. amit tőlem kapott azt elveszem. megkinzom utánna fejbe lövöm.

Alap szavak amelyeket kötelező lenne használni az rp színesítése miatt:
'key

Kért autók:

-

2db M5 E60

10db Mercedes G65

2db Mercedes M4

Skinek, egyébb képek:

alap gta mod tökéletes.

Készítette: Ladányi Bence.

Bencekiraj#0136

• Haha 1
  • Zavaros 1

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.