Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Jhonson Wick jelentkezési lapja.

Jhonson Wick

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
-Ferenc István-
Hány éves vagy?
-23-
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- Napi 4-5 órát délután, és ha kell mindet a frakcióra szánnám.-
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Igen voltam v3-on taxi,OMSZ >

Miért ezt a frakciót választanád?

< Mert szeretek vezetni és bejön a taxizás>
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
<igen >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Ferenc Istvánnak hívnak 23 éves vagyok. Valóéletbe a munkám árúszállító, árúterítő. Szeretek vezetni, szeretem a humort. Hamar be tudok illeszkedni bárhová. Csapat centrikusnak tartom magam. Nem szeretem ha valami a munka rovására megy. Magyarországon élek Balaton mellet egy szép városban. Ha esetleg Kíváncsi lennél rá hogy találtam meg a szervert akkor a BGame Youtube csatorna mutatta nekem a szervert. Remélem el fogadnak majd a frakcióban a humorommal együtt. :)  >

IC Rész

Jelentkező neve:
- Jhonson Wick -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Los Santos Korház 1998.06.25. -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Sófia Connor-
 Jelentkező apjának neve:
- Trevor Wick -
 Előző munkahelye(i):

- autó szállító, buszsofőr-

Rendelkezel jogosítvánnyal?
- igen -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Az a véleményem a csapatban az erő. Csapatba könnyebb dolgozni. Hangyát se látni egyedül dolgozni. Csapatban az erő. -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Jhonson Wick a nevem. Itt születtem Los Santosban 1998.06.25.-én. Anyukám neve Sófia Connor. Apukám neve Trevor Wick. Előző munka helyem Los Santos busz társaság volt. Szeretek vezetni úgy mint apukám. Kis koromba autó szerelő szerettem volna lenni, de mikor felnőttem rá jöttem jobb vezetni mint szerelni. 23 éves vagyok jelenlegi célóm hogy taxi sofőr legyek Los Santosba. Szinte úgy ismerem Los Santos és környékét mint a tenyeremet mivel itt születtem. Szerintem helyt tudnék állni a társaságnál. Sajnos dohányzok de nem az autókban mindig ki szoktam szállni előtte, de leszokóban vagyok jellenleg is. 2 éve van meg a jogosítványom de nem telt el nap hogy ne vezettem volna autót. Remélem el nyeri önöket ez a jelentkezési lap és hamarosan önökhöz fogok tartozni és taxizhatunk együtt csapatban. -

• Like 2

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.