Connor Vincenzo Létrehozva: Január 23, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 23, 2022 OOC RÉSZ Mi a neved? - István - Hány éves vagy? - 15 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 4-5 - Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen. Most a taxit emelném ki. És seemtan voltam. > Miért ezt a frakciót választanád? < Szeretek taxizni. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Connor vagyok azaz István 15 éves. Kb 4-5 éve RP zek. Hobbik: Foci, Biciklizés. Szeretem a taxi frakciót és magát a vezetést. Kedves, megértő vagyok. Helyesírásom megfelelőnek gondolom. > IC Rész Jelentkező neve: - Dr Connor Vincenzo - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos 1989 Március 11 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Liza S Corleone - Jelentkező apjának neve: - Bryan R Vincenzo - Előző munkahelye(i): - Biztonsági őr - Rendelkezel jogosítvánnyal? - Igen - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Könnyen tudok bele illeszkedni egy csapatba. És úgy gondolom, hogy csapat munkában minden jobban megy. Egy csapat alapja a megértés. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Dr Connor Vincenzo 31 éves Születési ideje 1989 Március 11 Helye Los Santos Anyja neve Liza S Vincenzo Apja neve Bryan R Vincenzo Előző munkahelyek Biztonsági őr Priusza Nincs Jogosítványa Van Megfelelő iratok Vannak - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brown Zorn Hozzászólva: Január 23, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 23, 2022 Tisztelt jelentkező! Lapja sajnos elutasításra került. Indok: A minta formájának hiánya, rövid lap, Az önéletrajzban lévő összes dolgot előtte már a kérdéseknél megválaszoltad, valamint egybefüggő kerek mondatokat várunk el, nem felsorolást. Brown Zorn Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések