Connor Vincenzo Létrehozva: Január 24, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 24, 2022 OOC RÉSZ Mi a neved? - István - Hány éves vagy? - 15 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 4 - Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen. SeeMTA Taxitársaság,Rendőrség többi szerver ilyen semmi. > Miért ezt a frakciót választanád? < Szeretem a Taxizást. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Természetesen rendelkezem > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Istvánnak hívnak 15 éves vagyok. Debrecenben lakom Hajdú Bihar megyében. Szabadidőmben sportolok (Pl: Foci, Motorozás, Futás, Edzés). Általában játszok még különféle játékokat is (CS:GO, LOL stb...). Kiskorom óta élek halok az autókért és vezetésükért. Szüleimmel és kistestvéremmel élek. 9. osztályos vagyok és még a suliból hátra van pár évem. Ahogy említettem kb olyan 4-5 órát tudok a gép előtt tölteni hisz ahogy minden embernek úgy nekem is vannak magánéleti dolgaim de amikor a szerveren vagyok azt az időt mind a frakcióra szánnám. > IC Rész Jelentkező neve: - Connor Vincenzo - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos 1989.03.11 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Liza K Corleone - Jelentkező apjának neve: - Bryan R Vincenzo - Előző munkahelye(i): - Járműszállító, Parti őr - Rendelkezel jogosítvánnyal? - Természetesen. Ez az alapja a Taxizásnak. - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Jól tudok benne illeszkedni valamint sokkal gyorsabban és könnyebben megy a munka mint egyedül. Egyszóval kifejezve: Remek - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - ⋖ Név: Connor Vincenzo. Lakcím: San Fierro Ocean Hills 9. Egyéb Információ: Rendelkezem érettségivel természetesen. Anyja neve: Liza K Vincenzo. Apja neve: Bryan R Vincenzo. Elöző mukahelyek: Járműszállító, Parti őr Telefonszám: 361723881 E-mail cím: connorvincenzo9991@nextgaming.com. Nyelvi kézbesítés: Magyar, Angol, Német Érdeklődési kör: Autó projektmunkák építése, autók szerelése/összerakása/bontása, autó sofőrködés, emberszállítás. Személyes elért dolgok: Többéves vezetési tapasztalat melyet magántaxis cégben szereztem. Voltam már gyakorlópályán tesztelni a reflexeimet, ott is sikeresen vezettem. 5 évnyi vezetési tapasztalattal rendelkezem. - Kép https://imgur.com/a/5Jrxbw1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brown Zorn Hozzászólva: Január 24, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 24, 2022 Tisztelt jelentkező! Lapja sajnos újra elutasításra került az előzőben leírtak miatt. Brown Zorn Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések