Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Connor Vincenzo jelentkezése taxiba

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- István -
Hány éves vagy?
- 15 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 4 -
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Igen. SeeMTA Taxitársaság,Rendőrség többi szerver ilyen semmi. >

Miért ezt a frakciót választanád?

< Szeretem a Taxizást. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Természetesen rendelkezem >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Istvánnak hívnak 15 éves vagyok. Debrecenben lakom Hajdú Bihar megyében. Szabadidőmben sportolok (Pl: Foci, Motorozás, Futás, Edzés). Általában játszok még különféle játékokat is (CS:GO, LOL stb...). Kiskorom óta élek halok az autókért és vezetésükért. Szüleimmel és kistestvéremmel élek. 9. osztályos vagyok és még a suliból hátra van pár évem. Ahogy említettem kb olyan 4-5 órát tudok a gép előtt tölteni hisz ahogy minden embernek úgy nekem is vannak magánéleti dolgaim de amikor a szerveren vagyok azt az időt mind a frakcióra szánnám. >

IC Rész

Jelentkező neve:
- Connor Vincenzo -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Los Santos 1989.03.11 -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Liza K Corleone -
 Jelentkező apjának neve:
- Bryan R Vincenzo -
 Előző munkahelye(i):

- Járműszállító, Parti őr -

Rendelkezel jogosítvánnyal?
- Természetesen. Ez az alapja a Taxizásnak. -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Jól tudok benne illeszkedni valamint sokkal gyorsabban és könnyebben megy a munka mint egyedül. Egyszóval kifejezve: Remek -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
⋖ Connor Vincenzo a nevem 1989-ben születtem Március 11-én. Egyedül nevelt fel az apám ugyanis anyám a szülésbe bele halt. Sokat gondolkoztam, hogy mit kezdjek el tanulni mi szeretnék lenni viszont nem sikerült eldönteni. Viszont most 31 évesen a taxizás mellett döntöttem. Érettségit természetesen elvégeztem. Tanult nyelveim: Angol, Német. Az apám is elég hamar meghalt ezért egyedül kellett keresnem a mindennapi kenyérre valót. Autókat szereltem, máig érdeklődöm az autók iránt és szeretem őket. Lakhelyem: East Los Santos 89. Ha megkapom az állásomat akkor nem lesz gond a helyszínekkel úgy ismerem Los Santost mint a tenyeremet. Köszömöm, hogy időt szánt a jelentkezésemre. -

Edited by Connor Vincenzo

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.