Jump to content

Semir S Pietro jelentkezese

Semir01

Ajánlott bejegyzések

OOC magamról: 

Dávid-nak hívnak 20 éves vagyok.Erdélyben lakok, 2020-ban érettségiztem le . Majd el mentem Orvosi egyetemre ahova fel is vettek kardiológus szakra. Az rp világába 2015 nyarán csöpentem bele a See MTA  szerverén , admin világomat szintén ott kezdtem de mivel 2018 -ban nem volt időm ezért leadtam. Utána 4 honap múlva vissza tértem és elkezdtem ujra rpzni . A szervert egyik barátom mutatta én meg gondoltam adok egy esélyt neki és végül megtetszett, több szempontból magával ragadótt és itt maradtam,nem rég kezdtem pár napja. Van hogy egész éjjel fent vagyok.

Ic magamról: 

Semir S Pietro hívnak 28 éves vagyok. A Loss Santosi korházban születtem 1992-ben. Édesanyám Linda Mariano, Édesapám Dave S Pietro elhunytak mivel a az orósz maffiák megölték 3 éve. Az anyukám Linda nőgyogyász tanfojamot végzet, Édesapám Jacob pedig kardiológus szakon debütált.Én pedig már kiskoromban mentőst játszóttam és volt egy mentős autó is közöttük és mindig segitettem ay embereken  és már akkor el döntöttem hogy mentős szeretnék lenni. Majd mikor el végeztem az általánost egy elég szép eredménnyel el is mentem az Orvosi Egyetemre ahova fel is vettek és sikeresen el végeztem nagyon szép teljesitésekkel. Majd jelentkeztem rendőrnek és fel vettek. Persze aszisztensként kezdtem mint a többiek de mivel benne volt a vérembe ezért Korház igazgató lettem 2 hónap alatt.

Szankcióim:

https://imgur.com/gallery/vHZPE4j

Adminisztrátorok és Adminsegédek feladata:

• Adminsegéd: Nem rendelkezik, olyan jogkörrel mint egy admin, de nagyon nagy szerepe van, hogy az adminisztrátorok ne legyenek annyira leterhelve, a játékosok a kisebb nagyobb kérdéseket nekik tudják felrakni.
  • Az Adminisztrátorok feladata egyik legfontosabb szerepe, hogy egy adott konfliktust el tudjon hárítani. Másik fontos szerepe, hogy a játékosok érdekében megtudja tartani a játék élményeit, ezért közbe tudjon lépni egy adott helyzetbe/konfliktusba. Bárki bármilyen segítségre szorul, tudjon segiteni bárkinek, ne hátráljon meg, tudjon hatni az emberekre, legyenek bármilyenek is.Meg eltüntesse a nonos játékosokat, mert azok nem valok szerverre.

Aktivitásom:

Hétkőznap napi:8-10 órát játszok , hétvégén: akár egész nap: iczni nem nagyon szoktam ahol admin vagyok jobban szeretek adminkodni . A kötelező duty időt be tudom tartani és még többet is.

Véleményem a csapatmunkáról:

A csapatmunka az élet sok részén nagyon fontos dolog így egy csapatban ,amilyen az admin csapat nagyon fontos, Hogy a csapatmunka meg legyen egymás közt és a csapatmunkához nagyon fontos a jó kommunikációs készség.Én személy szerint a kosár miatt jól megtanultam csapatba dolgozni és egymásra hagyatkozni szóval szerintem nem lesz nehéz beilleszkednem ebbe a jól felépített admin csapatba sem.

Miért én legyek akit megbíztok e feladattal?

Mivel jól kezelem a konfliktusokat és határozott vagyok ,mindig kiállok a magam igazáért.Szerintem elegendő Rp tapasztalattal rendelkezem amivel tudok segíteni a más/kezdő játékosokon. 

Miért akarok admin lenni?

Azért jelentkeztem adminnak,mert segíteni szeretnék a szerveren a játékosoknak és kicsit tehermentesíteni a nagyobb adminokat. Persze segíteni szeretném a szerveren játszó játékosok zavartalan játékát az esetleges más játékosok szankcionálásával. Szerintem minden játékosnak egyszer célja adminnak lenni és én ezt most el szeretném érni.

Tulajdonságaim:

Pozitív:

• Talpraesett
  • Megbízható
  • Kedves
  • Megértő

Negatív:

• Nem szeretem, ha olyan oktat ki, aki nem is ért hozzá.
  • Néha szófosásom van
  • Nem szeretem a kapkodást.
  • Néha türelmetlen vagyok.
  • Haha 1

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.