Antonio D Giuseppe Létrehozva: Január 27, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 27, 2022 (módosított) Magamról: Cső mindenkinek, Feri a nevem, egy átlagos 16 éves srác akinek hobbija a kosarazás, haverokkal kint lógni. Nógrád megyében lakok egy városba, jelenleg karanténba bezárva.. Ugyan úgy Nográd megyébe járok Középiskolában is, most kezdtem a 9.osztályt, Szobafestőként. Tanulmányai eredményeimre kitérek egy kicsit, egész jó tanuló vagyok, félévet 4,3-al zártam. MTA-val már három éve játszok, abból két éve RP szerveken. Nagyjából ennyi is lennék. Magamról a játékban: Jelenleg Kadaris Wade /Flame/ a nevem, így ismerhetnek egy páran a szerveren. Két éve vagyok jelen a szerven kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Jelen pillanatban 57.436 játszott percem van. Elég sok frakcióban megfordultam, amik nem másak mint ezek : ORFK őrmester, OMSZ leader, Taxi leader, C.D.S (rangomra nem emlékszek már), Orosz maffia. Jelenleg a Palmer Blocc Compton Crip' leader-e vagyok egyik haverommal, ez a frakció lassan három hónapja üzemel. Szerveren való vagyonomra kitérve, van két széfnyi illegálom, és 9db felső kategóriás autóm, prime tuninggal szerelve. Hányszor voltál jailba, mennyit és miért? Mobilról fogok csatolni. https://imgur.com/a/dOC8i6O https://imgur.com/a/huYAqYO https://imgur.com/a/zdK89p3 Nem vagyok rá büszke, tudom sok, van egy friss DM-em is... :// De ezeket leszámítva, megváltoztam, korrekt gondolkozásom van. Ha sikerül ez a poszt a szerveren, elvehetitek tőlem, az első hülyeségemnél...De nem hiszem hogy baromságot fogok csinálni. Voltál-e már kitiltva a szerverről ? Nem. Szerinted mi az Adminisztrátor és az Adminsegéd feladata ? Adminisztrátor feladata nem más, mint figyelje a játékosokat, szabálytalanságokat megbeszélni, és szankcionálni azt. Buggba kerül egy player, bugg miatt totálkáros lesz a járműve vagy pedig meghal, segítsen neki. Adminsegéd feladata kisebb kérdésekre válaszolni amit a játékosok tesznek fel, ezzel segítve az Adminok feladatát. Kezdő játékosoknak segíteni, mi hol merre található. Miért pont téged válasszunk ? Azért pont engem, mivel megtudnám állni a helyem ebben a szerepben, sokat javultam, mint RP mint "magatartásilag" is . Jó párszor voltam már IDGAS és megtudtam állni a helyem, nem panaszkodtak rám. Szeretek csapatban dolgozni, szeretek másoknak segíteni, bele gondolom magamat a másik helyzetében, én is voltam kezdő, nem tudtam semmit, örültem hogy valaki elmagyarázta hogy mi, hogyan is van. Röviden, Adminsegéd posztot szeretnék betölteni a szerveren. Mi a véleményed a csapat munkáról ? Csapat munka elég fontos, személy szerint szeretek csapatban dolgozni nagyon sok csapatban benne vagyok, helyemen elég jól megállom. Amúgy is sokkal többre megyünk többen, mint egyedül. Tudjuk egymást segíteni a társakkal, egy jó csapat tagja lenni, sose rossz. Aktivitási idő: Hétköznap két-három óra, hétvégén 3-4 óra is akár. Miért jelentkeztél Adminsegédnek? Régóta ezt a posztot szeretném betölteni, tetszik az adminsegédek munkája, szeretek segíteni másoknak. Pozitív tulajdonságok: -Gyors és korrekt konfliktus kezelés -Helyesírás -Segítőkész, szorgalmas vagyok -Elfogadom a kritikát Negatív tulajdonságok: -Nem szeretem aki nagyképű/önfejű -Ki mondom amit gondolok -Néha káromkodok -Kissé haragtartó Köszi hogy elolvastad. Készítette: Kadaris Wade 2022.01.27 Edited Január 27, 2022 by Kadaris Wade UCP-t raktam be. 9 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Shawn Ruiz Hozzászólva: Január 27, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 27, 2022 Szia! A lap az igényes, szépen lett megformázva. Tartalmilag is jó, nekem maximálisan elnyerte a tetszésem! Ismerve téged, és látva a szerveren azt merem mondani hogy ezen a poszton kiválóan helyt tudnál állni. Megvan hozzá a kellő képességed, a szervert már jó ideje ismered ahogy a szabályzatot is. A lapodat TÁMOGATOM! Sok sikert. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Január 28, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 28, 2022 Szia. A lap igényes és látszik hogy volt benne munka, Discordon, és talán még IC is sikerült téged megismernem, és ha én tudtam változni a sok jail után, te maximálisan egy új ember lettél. Nem szeretem sokáig húzni a dolgokat, nagyon jó lap lett. Támogatom! Ui: Sok sikert! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Haven Anderson Hozzászólva: Február 1, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 1, 2022 (módosított) Szia! Szerintem nagyon igényes és szépen kidolgozott lap lett. A szerveren is szoktalak látni sokat. Én tapasztalatom szerint te megfelelő vagy erre a posztra. Itt nincs mit mondani, mindenféleképpen Támogatom Sok sikert kívánok! Edited Február 1, 2022 by Engelbert Martinezz 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 2, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 2, 2022 Kedves Jelentkező! A lapja elnyerte a vezetőség tetszését, azaz elfogadásra került! Időpont egyeztetésének céljából keress fel privát üzenetben. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések