Johnny Lawrence Létrehozva: Január 27, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 27, 2022 OOC RÉSZ Mi a neved? - Kószó Teó - Hány éves vagy? - 13 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 3-4 óra - Voltál-e már frakcióban akár más szerveren? < Nem,még nem voltam > Miért ezt a frakciót választanád? < Szeretek hajtani,és kiprobálnám hogyan boldogulnék taxisként > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Teó vagyok,13 éves.Szerbiában élek egy kis faluban,édesanyammal és nevelő apámmal.Szeretek sportolni kb.1 éve úszok.Nem rég kezdtem el rp-zni. Az MTA-n kivül még CS:GO-zni szoktam. IC Rész Jelentkező neve: -Johnny Lawrence - Jelentkező születési helye, ideje: - 1989. Junius 23 Los Santos - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Michelle Smith- Jelentkező apjának neve: - John Lawrence- Előző munkahelye(i): - Buszsofőr,Olajfinomító - Rendelkezel jogosítvánnyal? - Igen, rendelkezem. - Mi a véleménye a csapat munkáról? - Szerintem a csapatmunka nagyon fontos dolog,mindenki sokkal jobban boldogul csapatmunkában és segítséggel. - Önéletrajz - Johnny Lawrence 33 evés.15 éve élek a városban. Szeretnék csatlakozni a taxitársasághoz mert a vezetés az életem.Testvérem nincs, egyke vagyok. Szeretnék segiteni a civiliken,valamilyen módon és ezt találtam a legmegfelelőbbnek. Ismerek néhány taxist aki mondta hogy keresnek embereket a munkába. Megfelelő embernek érzem magam erre a célra mert nagyon sok tapasztalatom van a vezetéssel,s még ez mellet sok tapasztalattal rendelkezem a csapatmunkával. A legfőképpen azért szeretnék taxis lenni hogyha egyszer családot alapítanék olyan munkám legyen amelyre a gyerekeim felnéznek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brown Zorn Hozzászólva: Január 27, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 27, 2022 Tisztelt Johnny Lawrence! Örömmel értesítjük, hogy jelentkezése elnyerte tetszésünket, és ezért a továbbiakban szeretnénk Önt személyesen is megismerni! Kérem keressen fel a betanítás miatt. Brown Zorn Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések