Brown Zorn Létrehozva: Január 29, 2022 Megosztás Létrehozva: Január 29, 2022 Panasztevő játékos IC neve: Brown Zorn Panaszra tett játékos IC neve Silvia Carmen Panasz oka: Silvia Carmen beült egy rendőrautóba, hogy "alrébb tegye" Bizonyíték (videó, kép, log): 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Január 30, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 30, 2022 Sziasztok! A Pk-t én fogom bírálni! Várom az érintettek válaszát 24 órán belül. (Amenyiben ez nem történik meg, a meglévő bizonyitékok alapján fogom bírálni!) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Január 31, 2022 Megosztás Hozzászólva: Január 31, 2022 Mivel nem kaptam választ, ezért a meglévő bizonyitékok alapján fogom a Panaszkönyvet bírálni. Silvia Carmen valóban szabálytalanul járt el, azzal, hogy egy megkülönböztető jelzését müködtető rendőrségi járműbe beül, azzal az indokkal, hogy arrébb áll vele, mert neki nem tetszik, hogy az hol helyezkedik el. (Holott alapból szabályosan parkolt) Valamint az OOC stílusa se volt a legmegfelelőbb. A Panaszkönyvet jogosnak ítélem, Sofia Carment figyelmeztetésben részesítem, a fentebb felsoroltak miatt. Amenyibben a későbbiek során valami hasonló fog történni, súlyosabb szankcióra lehet számítani. A panaszkönyvet zárom és helyezem. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések