Roli876 Létrehozva: Augusztus 14, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 14, 2019 (módosított) 1. OOC Önéletrajz-Nos először is az IRL rész. Gergőnek hívnak 13 éves vagyok de aztgondolom hogy koromhoz képest érett.Egy kis városban hát.. túlzás hogy városban élek sokkal inkább falu.Kedvenc időtöltésem különböző játékok/sportok [MTA,Foci,GTA V].Naponta fix 6-7 óra aktivitás sokat tudok maga a frakcióra is áldozni belőle.Nagyon aktív vagyok,voltam már különféle frakciókba másik szervereken.Azért választottam ezt a frakciót mivel ez áll a legközelebb a szívemhez.Szerintem ennyi elég is belőlem :D. 2.Mióta RP-zek-4 éve vagyon aktív különféle RP szervereken ezek közül legtöbbet Fine Mta,Fly Mta,See Mta-n játszottam.Szerintem megfelelő RP tudásom van hozzá hogy vezessek egy frakciót.Támogatom az "OldSchool" és a "Hardcore" RP-t. 3. IC önéletrajz- Pablo Dario a becsületes nevem. Egy Spanyol nemzetiségü elegáns,kifinomúlt izlésü férfi vagyok. 28 éves vagyok Ebből 12 évet anyámnál,apámnál töltöttem majd a 12. születésnapomra elhunytak.Igy a mamán árvaházba küldött ami az életem egyik legmeghatározhatatlanabb korszaka volt.Sokszor vertek az árvaházba de én a verést türtem. Aztán amikor elmúltam 18 éves kiengedtek az árvaházból. Elindultam munkát keresni Los Santos-ba. Egy kis idő elteltével informatikus pozicióra osztottak be.Ezt a munkát nagyon szerettem csinálni és jól is kerestem vele.Aztán amikor a 25. születésnapomat ünnepeltük később rá két nappal a cég csődbe ment.Azóta lett egy gyönyörü házam,és egy feleségem akit szeretek.Elhatároztam hogy önkéntes munkát vállalok,segítek az embereken.Szerettem látni amikor egy-két ember arcára mosolyt csaltam. 4. Frakciórol bővebben- "Cartel De Sinaloa" a frakció neve. Ez egy spanyol frakció lenne. Alleaderként hoznám az egyik barátomat aki szintén régóta RP-zik vele voltam egy másik szerveren Taxi leader. 14éves a srác szerintem nagyon jó fej. Aztán még meglátjuk még mit hoz a jövő 5.Frakció felépitése- Jefe-Főleader Jefe Asistense-Alleader Membro-Tagok OOC/A/Leadandó- Admin/Aki kiakar lépni,CK kell neki 6.Frakció célok/Frakció története. A "Cartel De Sinaloa" egy kitartó spanyol maffia. Ez a maffia 1987-ben alakitotta "Pablo Escobar". A maffia tiszteli Pablo Escobar-t egy legendaként emlegetik. Kereskedéssel,drog termesztéssel,fegyverkereskedelemmel foglalkoznak.A maffiának a profit számit maga a "Cartel" szó a profitot jelenti.Ők uralják az egész országot ha valaki az útjában áll nem kedvelik ezért ki is végzi/megkinozzák őket.A maffiának nagyon fontos a titoktartás hogy ne tudódjon ki a rendvédelem előtt hogy a CDS milyen dolgokkal is foglalkozik.Vándorolnak folyton nincs meghatározott helyszinük. Most keresnek egy nyugodt környéket ahol letelepednek.A Maffia nagyon sokat köszönhet Pablo Escobarnak hiszen ő vitte fel a maffiát a csúcsra.1990ben amikor a maffia pénz ügyileg nagyon lecsúszott a maffia nagyon sokat rabolt mivel szükségük volt a pénzre.Ekkor a Rendőrség sas szemmel figyelte a maffiát,majdnem le is buktatta de Pablo Escobar lerendezte ezt a dolgot.A maffia amikor szerzett egy kis pénzt befeltették egy nagyon összetervezett akcióba. Ez az akció pedig nem más volt mint a híres "Üzlet„.Ekkor a maffia nagyon nagy tételben vásárolt drogokat és fegyvereket. Nagyon összeszedett akció volt komoly tervrajzot is készitettek az akcióért.Az üzlet megkezdésekor megjelent az NNI ami azt jelentette hogy valaki áruló a maffiából.Pablo Escobar fitásnak eredt a csatornába majd nagy lövöldözés alakult ki amiben Pablo Escobar megsebesült,nem volt ereje lábra állni ezért elkapták l. Később a kórházba szálitották ahol szörnyethalt nem meghatározható módon.((Maga a frakcióval nagyon sok RP ötletem van amit meg is szeretnék valósítani)) 7.-- 2 BMW X5 1 Helikopter 3 Range Rover 8.-- Szerintem sok RP tapasztalatom van és fel is tudnám őket használni/továbbadni a frakció terén. Minden nap lenne minimum 1 RP ezeken belül nem a darára gondolok hanem tegyük fel: elmegyünk vacsorázni ((ez csak példa)).Szeretnénk ha a tagok tőlünk is tanulnának.Igazából ennyi az érvelésem,köszönöm. 9.-- FlyMta-n mind a ketten taxi leaderek voltunk,én FineMta-n egy maffiát is vezettem. 10.--- Ezeket még összeszedném Ennyi lett volna a pályázásom remélem tetszett,köszönöm hogy elolvastátok Edited Augusztus 17, 2019 by Roli876 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stark Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 9 évesen már RP-ztél? De adom az őszinteséged Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Roli876 Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Szia! Igen RP-ztem. Na és? Szerintem nem a kor számit. Miért ne lehetne RP-zni kisebb korúaknak is? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Boros Hozzászólva: Augusztus 16, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 16, 2019 Szia Nem támogatom. Nem láttam még olyan embert aki 13 évesen jól vezetett egy frakciót. ( nem támadás, tapasztalat + vélemény) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Augusztus 16, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 16, 2019 Szerintem ez kevés! Bővítsd még, és hátha. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 17, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 17, 2019 Hello !Nagyon keveset írtál, a lapodnak a formázása nem olyan szép, pedig jól összelehetne dobni.Ha tényleg vagy ennyire érett a korodhoz képest, hogy tudnád elvállani a frakciót, akkor fogalmazd meg. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Nagyon keveset írtál, a formázást sem vitted túlzásba. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések