zotro Létrehozva: Augusztus 14, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 14, 2019 Sziasztok! 14 éves vagyok 2 éve mtazok és tegnap elött léptem fel erre a szerverre és nagyon tetszik semmi máson nem játszok csak ezen nem fogom meg unni itt leszek amig a szerver be nem zár de ugysem fog 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2019 Hello !Én erre nem találok szavakat, egyben a tartalom is kicsi ahhoz, hogy feldolgozzam, úgyhogy TARTÓZKODOM ! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Venturas Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Hello ! Én ennek a Témának a lényegér nem értem hogy mi volna ez a Taxi munka. igy én TARTÓZKODOM. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Merlyn Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2019 Nem itt kell jelentkezni frakcióba! Zárom helyezem! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések