Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Jimmy Handerson jelentkezése AdminSegéd posztra.

Ajánlott bejegyzések

Miért szeretnél jelentkezni AdminSegéd pozícióra?

- Azért szeretnék AdminSegéd pozícióra jelentkezni mivel, van tapasztalatom, teljesen képes vagyok az elvártakra.

Hány éves vagy?

-Tizenhárom éves vagyok , de szerintem nem az teszi az embert hogy hány éves, hanem hogy mire képes, és hogy mennyire értelmes.

Mesélj magadról OOC [Minimum 5-10 mondatban].

-Tizenhárom éves vagyok. jelenleg Tatabányán lakom. amit szeretek csinálni - focizok általában, és gépezek. Fociban a kapus posztot végzem.

Értelmes vagyok, eléggé segítőkész. Tudok csapatban dolgozni. 

Hány órát tudsz naponta fent tölteni a szerveren? 

- Naponta négy-öt órát tudok fent tölteni a szerveren, párszor akár lehet hat óra is.

Mióta játszol a NextGaming Roleplay szerveren?

- Nem rég óta játszok, de eléggé meg tetszett és hát gondoltam teszek egy próbát. (200 percem van jelenleg de ez bővülni fog.)

Voltál már bannolva a NextGaming Roleplay szerverről? 

- Szerencsére még nem voltam bannolva a NextGaming Roleplay szerverről.

Voltál már AdminJailben NextGaming Roleplay szerveren?

-AdminJailben se volt még részesedésem szerencsére a NextGaming Roleplay szerveren.

Spoiler

https://imgur.com/a/oqwOUhZ

Van rendes használható mikrofonod és teamspeak 3-ad?

-Igen, rendelkezem mind a kettővel.

IC RÉSZ

Mesélj magadról IC 10-15 mondatban.

- Jelenleg huszonhét éves vagyok, 1992. júl 4.én születtem a Los Santos-i korházban. A nevem Jimmy Handerson. Apám- Carlos Handerson.

Anyám - Lily Handerson. Mamám autóbalesetben sajnos elhunyt hat évvel ezelőtt. Papám még él, nyolcvanhárom éves és motorokkal foglalkozik, neve - James Handerson. Eddigi munkáim - Autószállító. Az az álmom hogy nagy hírnévvel menjek végig a város utcáin. 

Amire büszke vagyok.

SeeMTA V3 Katonaság [2-es rang]

SeeMTA V3 Kormány [5-ös rang]

SeeMTA V3 Las Venturas GPMC 

SeeMTA V3 4.000.000$os vagyon.

Sok barát.

Edited by Jimmy Handerson

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.