balintkalc Létrehozva: Február 21, 2022 Megosztás Létrehozva: Február 21, 2022 (módosított) Magamról: Bálintnak hívnak, februárban lettem 16 éves. Szlovákiában élek Losoncon testvéremmel. 9 évig Losoncon jártam magyar nyelvű alapiskolába ahol sajnos elég sok tanár cserélődött, igy nehéz volt tanulni mert mindegyik máshogy akarta egy kicsit. Utána a Füleki Gimnáziumba kerültem, ahol a programozás szakkör tetszett meg a legjobban, de a tornát is kedvelem. Az osztályfőnököm Benko Pál akire nagyon felnézek. Régen egy időben jártam futóversenyekre is amiken nem értem el jó eredményeket, igy abba is hagytam. Legfőbb elfoglaltságaim a programozás, számitógépen játszás, néha sportolás, játszani legfőképpen a barátaimmal szoktam. Szeretek túrázni, a természetben lenni mert nekem ez az igazi kikapcsolódás. Nálunk ezt a karantén tönkretette de most már nyugodtan kijárkálhatok bárhova. A közelben található egy víztározó is amellett van egy erdő ahol egy régi bicaj pálya is ugratókkal, szeretek oda is kijárni mert gyorsan lehet menni hegyről lefelé. Magamról a játékban: Clive Poe a nevem többen úgy ismerhettek mint Connor Harry, lassan másfél éve vagyok a szerveren nagyobb kihagyások nélkül. A szerveren jelenleg 72576 játszott percem van, ez idő alatt sikerült szereznem 3 ingatlant és 11 járművet, emellett szereztem rengeteg illegális tárgyat fegyvereket, lőszert stb.. persze RP téren is rengeteg tanultam amit majd a jaileknél meglehet nézni. Rengeteg frakciót megjártam már, ezek közül amiket megemlítek: ORFK-Főtörzsőrmester; LSAMV- Próbaidős vontatós; Bearc of Finland Motocycle Club-Road Captain. Az illegális frakcióimból csak egyet említettem meg, mivel ez ragadt meg a legjobban, itt volt a legtöbb, legszebb RP illetve itt RPztem a legtöbbet, itt tanultam meg igazán mi is az az RP SZABEZ segítségével amit innen is köszönök neki. Aktivitási idő. Hétköznap ez jelenleg napi 1-2 óra, hétvégén 3-4 óra. Jailek: Elég sok van viszont az elején egy rossz közösség tagja voltam akik csak nonozni jártak fel, emellett én is sokat változtam, komolyodtam. Hányszor voltál banolva? Nem voltam még bannolva. Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?: Kezdem az adminsegédek feladatával: Feladatuk minden kisebb kérdés megválaszolása, ezzel az adminokat segítve. Az adminok feladata minden, amit már egy adminsegéd nem tud megcsinálni, ha a városban nincsen szerelő HP-t adnak az autóra, ha valaki vízbe esik kigetelik, ha egy játékos szabálytalanságról szól odamegy és utánajár mi is történt, ha valaki szabálytalanságot követett el akkor pedig szankcionálja azt. Mi a véleményed a csapat munkáról ? A csapatmunka nagyon fontos minden szerveren ahogy a való éleben is. Fontos a jó kommunikációs készség, az sem rossz ha elfogadó vagy, megértő. A PD-ben volt elég időm kitapasztalni mennyit segít az, ha összedolgozunk, és mennyivel rosszabb ha nincs meg az összhang. Miért pont téged válasszunk? Rengeteg időt töltöttem már el a szerveren ahhoz, hogy tudjak segíteni az új, vagy tapasztalatlan playereknek, kitapasztaltam mi az ami még megengedett mi az amit már nem tolerálnak adminok, rengeteget javultam, fejlődtem RP terén is. Szeretek másoknak segíteni, mivel türelmes vagyok ha kell többször is elmondom nyugodtan, hogy mit és hogyan kell csinálni. Miért jelentkeztél adminsegédnek? Egy párszor már elgondolkodtam hogy ideje lenne már egy kicsit nagyobb szerepet betölteni ezen a szerveren. A legelső lépésnek az adminsegéd pozíciót tűztem ki magamnak. Szerintem ez az első lépés ahhoz, hogy értékes tagja legyél a szervernek, így tudsz a legkönnyebben segíteni másoknak és fejlődni mindenben. Kiszeretném tapasztalni hogy tényleg alkalmas lennék-e erre vagy akár nagyon pozícióra. Szeretnék segíteni az embereknek, későbbiekben akár mint admin. Pozitív tulajdonságok.: Megértő. Helyesírás. Nyugodt tudok maradni. Próbálom mindenben a jót meglátni. Negatív tulajdonságok.: Ingerült tudok lenni. Csúnya beszéd (tudom magam kontrolálni). Túl sok esélyt adok valakinek(valakit már jailbe tennének de én még akkor is adnék egy utolsó utáni esélyt). Néha rossz lábbal kelek fel és ez kihat a stílusomra is MTA-ban. Edited Február 21, 2022 by Clive Poe 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Február 21, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Február 21, 2022 (módosított) Szia Kissé rövidke lap lett, a jailek felett oda van rakva a semmibe az, hogy "Mi a véleményed a csapatmunkáról", pedig ezt említed lentebb, szintén röviden. Ha kicsit bővítenél a lapon, akkor támogatom, mivel a helyed megállnád, mint Adminsegéd, viszont ameddig ezek nem kerülnek javításra, addig tartózkodom. Edited Február 21, 2022 by Terciusz 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: Február 21, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Február 21, 2022 A hibát kijavítottam, egy kicsit bővítettem is rajta. A holnapi nap folyamán még próbálok hozzáirni valamit. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Február 21, 2022 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Február 21, 2022 Szia kedves Connor! (Sose szokom meg a Poe-t) Nekem tetszik a lap formázása, kicsit lehet megosztó lesz, de nekem személyszerint bejön ez a stílus. Szeretném pontokba foglalni, azt amit véleményem szerint javítani kell: A magadról a játékban részt bővitsd, az túl rövidre sikeredett. Használj vesszőket. Idézet 3 órája , Clive Poe said: A PD-ben volt elég időm kitapasztalni mennyit segít az ha összedolgozunk és mennyivel rosszabb ha nincs meg az összhang. Egy vessző-t se látni a "ha" szócska előtt. Régebben téged egy nagyon érdekes személyiségnek tartottalak, olyan komolytalan, de még is idevalónak. Annak ellenére, hogy mennyi jailt összeszedtél, még is úgy voltam vele, hogy jaj ez már megint csak Connor kis hülyesége. Örömmel tapasztaltam az utóbbi időben, hogy megkomolyodtál, már egy jó ideje nem csináltál semmi nagy hülyeséget, nem NonRp-ztél, nem DM-elgettél. Véleményem szerint megértél, hogy AS legyél. Amennyiben javítod a fentebb említett pontokat, főleg az elsőt, én támogatom a lapodat. Sok sikert hozzá! ((Connor Harry előre megy nem hátra!)) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Február 27, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 27, 2022 Kedves Jelentkező! A lapja elnyerte a vezetőség tetszését, azaz elfogadásra került! Időpont egyeztetésének céljából keress fel privát üzenetben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések