Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Matteo De Castello ~ Adminsegéd tagfelvételi lap.

Ajánlott bejegyzések

OfsSphe.jpg
Tarajos

-| Bemutatkozás,elért dolgok a szerveren. |-

OOC:

Gergőnek hívnak,és jelenleg 13 éves vagyok.Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élek,egy kicsi faluban.4 éve játszom a Multi Theft Autó nevezetű játékkal.A RolePlayt 2 éve ismertem meg.Az RP szervereken kívül,mappolok,és járok fel haverok szerverére.MTA-n kívül játszok maga a San Andreassal,osu!-val,és a Leauge of Legendsel.Ha nem játszok,akkor általában youtube-n tevékenykedek.Szeretek videózni,és videókat nézni.A GTA San Andreas világát,unkatesóm miatt ismertem meg,kb. 6 éves koromban.Ha nem gépezek,akkor általában biciklizek,vagy sétálok a barátaimmal.Van egy nővérem,akivel jól kijövök.Régen volt sok kutyánk,csak mindig az votl a sorsa,hogy odaadtuk másnak.Kedvenc állatom a kutya,és azonbelül is a Mopsz.Iskolában sose voltam stréber,se rossz tanuló.Mindig akkor tanultam amikor kellett,és sose voltam benne pletykás ügyekben.Csendes vagyok,és szeretek barátkozni.Naponta 5-7 órát is tudok fent lenni.

IC:

Matteo De Castello.
1996-ben született Las Payadasban.Anyja, Lia Seagal a helyi kórházba dolgozott mint ápolónő.Apukám, Gustavo Castello pedig rendőrtiszt volt Las Venturasban.Mikor 4 éves voltam,megszületett az öcsém, Luigi aki mindig bosszantott engem,de jól megvoltunk.2002-ben elkezdtem az iskolát Las Barrancasban,amit később teljesítettem.Szüleim mindig a fegyelemre tanítottak,és sose hagyták azt,hogy valami balhéba keveredtek.Mi egy kis utcába laktunk,és 3 osztálytársam élt még ott.Mindig itmentünk egymáshoz társasozni,vagy esetleg ki az utcára valami labdajátékot játszani.Eljött az idő,amikor Gimnáziumba kellett tanulnom.A szakmám informatikus volt,és nagyon szerettem.Egy gond volt azzal a Gimnáziummal,hogy nagyon messze volt a szüleim házától.Hiszen Fort Carsonba lehetett megtalálni.Azért,úgy döntöttünk szüleimmel,mert anyagilag jól álltunk,hogy bérelnek nekem egy kis albérletet,hogy tudjak járni normálisan.Minden pénteken hazamentem,és minden vasárnap visszamentem.2015-ben volt a ballagásom. Akkor nyáron egyből elkezdtem keresni egy munkát,egy kisebb telefon szervízbe.Akkro már megtudtam élni a havi 750$-ból.Öcsém felhívott,hogy és csak annyit mondott,hogy gyere most azonnal haza nagyon sűrgős.Ekkor csak  annyit gondolhattam,hogy biztos szórakozik a barátjával.De nem...2 hét múlva hazamentem,és csak annyit láttam,hogy a házunk porig égett.Apukám a tűzvész előtt jött haza 1 órával,és elaludt olyan mélyen,hogy nem bírták felkelteni,ezért nemtudták kihozni a házből.2017-ben elköltöztünk a családdal San Fierroban,és jelenleg is ott élünk.Anyukám talált munkát,és az öcsém tudta folytatni az iskolát.

IG EREDMÉNYEK:

A szervert,már körülbelül február óta kezdtem el. (Lásd a fórumra való regisztrációmat.) De akkor a gépemnek sajnos offroty lett,ezért pár napja kezdtem el újra.Pár óra alatt nagyjából kiismertem a szervert.20.000$-om van,és semmi más.Frakciók terén,lett volna ugye az OMSZ leader,csak akkor nem volt időm.
Egyéb szerverek:

SeeMTA V2

Sara Corona Unita - Tag
SeeMTA V3 LV
Las Venturas Medical Center - 4-es rang.
10.000+perc
WLS Remastered V3
Crips - Majdnem AlLeader
OMSZ- 3-as rang.
TEK - 4-es rang.
OMSZ x2 - 2-es rang.
ORFK - FőTörzsŐrmester
Szerelő - 1x tag 1x közel az Al Leaderhez..
Orosz Maffia - 2-es rang.
OKF - Gyakornok
30.000.000FT+ vagyon
300+óra
IDG AS x3
Moderátor vivés 3 hónapig.
GOLD AK,TEC-9BOOM,KITTY DEAGLE
3 széf illegál.
2 ház,garázzsal
BMW M5 e34
Range Rover,FreeWay,M3 Tuneable, [..]

OfsSphe.jpg

- | Hányszor szankcionáltak? [UCP KÉP] | -

Jail oka: Ahogyan látható meghívót kéregettem,de én akkor nemgondoltam volna ezért,hogy szankció járhat.Elnézést kértem érte,meglett beszélve 10 perc jail szankcióval.
Kép:

bzVkBxj.png

- | Adminisztrátor/Adminsegéd  feladata |-

Adminisztrátor feladata:
Én szerintem az admin,ne a hatalomért,és a jogok miatt legyen admin.Segítse ki a player komolyabb gondjait,és kiszűrni a szerver nonosabb részét,majd szankcionálni.
Adminsegéd feladata:
Segítse a játékosokat azon,hogyha kérdeznek ő válaszol értelemszerűen.E-mellett még az a feladata,hogy a kezdő játékost megtanítaná az RP szabályokra,mit mikor érdemes használni.Elmondja,hogy melyik forgalmas helyen mit tud ott kezdeni.

-| A csapatmunkáról a véleményem |-

A csapatmunka az én szempontomból az,hogy  sose kezd mindenki külön projectbe,hanem ketten-hárman folytatják addig azt a projektet amíg benem fejezik.Kikell tartani egymás mellett,és segíteni kell egymáson.Sosincs az a csapatmunkába,hogy nemkell megoldom egyedül,hagyjál békén.

-| Miért ? |-

Miért jelentkeztem-e pozícióra? :
Szeretnék az emberek kérdéseire válaszolni,és segíteni azokon.Ritkán voltam adminsegéd,és jó érzés szerintem segíteni az embereken.

Miért engem válasszatok adminsegédnek? :
Szerintem azért,mert aktív vagyok,és amit elkezdtem,megcsinálom.Nem fogtok csalódni bennem.

-| Tulajdonságaim |-

Pozitív:
-Kedves vagyok
-Segítőkész vagyok
-Humoros vagyok 
-Meghallgatom az embereket. 

Negatív:
-Türelmetlen vagyok
-Sokszor felkapom a vízet. [Leginkább a munkámra hatna,lassabban tudnék dolgozni]
-Sértődékeny vagyok.
-Értetlen vagyok

-| Egyéb megjegyzés |-

Köszönöm,hogy a lapomat végig olvastad! :)
Elfogadok hideget,és meleget is.
Ha szeretném használni a
TÁMOGATOM és a NEM TÁMOGATOM szavakat,akkor kérlek írd le pontosan,hogy miért.Ezzel tudok javítani a későbbiekben.

OfsSphe.jpg

Tarajos // Matteo De Castello

Edited by Matteo De Castello
  • Like 1

2 perce, Pixel said:

Szia! Tudom,nem admin vagyok,de ha javasolhatnék nézd meg a kritériumokat és a helyesírási hibáidat,de ezen kivűl szépen megformázott lap lett,gratulálok!

Szia,igen a helyesírási hibákkal voltak gondok,csak annyi kifogásom van,hogy a jelenlegi billentyűzetem kb. 3-4 éves,és nem látok a sötétbe.Köszönöm,hogy észerevetted,amit meglátok,hogy rosszul lett írva, kijavítom. ;)

• Like 1

• Tulajdonos

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2019.08.17.-én 19:00-kor vagy  2019.08.18.-án 19:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot.

• Köszi 1

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.