Lacii Létrehozva: Február 22, 2022 Megosztás Létrehozva: Február 22, 2022 Mi a neved? Susányi László vagyok. Hány éves vagy? 15 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? Napi 3-4-5 órát, abból átlagban a felét, vagy a háromnegyedét frakcióra szánnám. Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Voltam más szervereken: Bloods, Cartel, Mentő, Rendőr, TEK stb... Miért ezt a frakciót választanád? Még nem taxiztam soha, és alapvetően szeretek vezetgetni, és össze hozom a kellemest a hasznossal, hogy olyan dologgal keresek pénzt amit szeretek is. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Kimondhatom hogy nem kedvelem a TS3-at, emiatt nincsen, és ha elkerülhető a használata, akkor nagyon hálás lennék. Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Susányi László vagyok, 15 éves és Kecskeméten élek. Általában a szabadidőmet vagy játékkal vagy pedig barátokkal töltöm. Körülbelül 3 éve RP-zem. Úgy gondolom hogy egy könnyen beilleszkedő ember vagyok, és emellett lehet hogy csak nekem tűnik úgy, de szerintem a koromhoz képest eléggé szofisztikáltan beszélek. Nagyon nyitott ember vagyok, és általában szeretek mesélni. És ez meg is látszik mert kicsit többet írtam szerintem ide mint kellett volna. IC Rész Jelentkező neve: John Tallman Jelentkező születési helye, ideje: LS, 2001.12.15 Jelentkező anyjának leánykori neve: Marianna Tallman Jelentkező apjának neve: Daniello Tallman Előző munkahelye(i): Rendőrség, Mentőszolgálat, Terrorelhárítási Központ Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen, rendelkezem Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Szerintem majdnem minden munkahelyen a csapatmunka az alapja mindennek. A csapatmunka nélkül szétszórt, illetve rendezetlen lenne a társaság. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) John Tallman vagyok, 20 éves. 2001.12.15 a születési évem. Egy szegény családban nőttem fel, a szüleim sajnos nem voltak valami legális emberek. Ebből kifolyólag nagyon hamar meghaltak. Elhatároztam már gyerekként hogy nem szeretnék hasonló útra térni, és hogy normális munkával fogom eltartani magamat. Dolgoztam már rengeteg féle helyen. Voltam rendőr, tek-es, mentő és még sorolhatnám. Ami még érdekesség lehet, hogy vannak tetoválásaim, illetve szeretem a szemüvegeket és az arany ékszereket. Minden bizonnyal megfelelő lennék erre az állásra, mivel rendkívül jó beszédképességem van. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brown Zorn Hozzászólva: Február 25, 2022 Megosztás Hozzászólva: Február 25, 2022 Tisztelt John Tallman! Jelentkezése elutasításra került! Brown Zorn Indok: Discord bezsélgetésünk során mondtad, hogy visszalépnél, mégse akarsz taxis lenni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések