Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Edward_Ruiz Adminsegédnek jelentkezik!

Scott Dambar

Ajánlott bejegyzések

Magamról:
Vásárhelyi Ádámnak hivnak. 18 éves vagyok de nyáron töltöm be 19-ik életévemet. Jelenleg Magyarországon lakok azon belül Alsónémedin, de 18 évig szerbiában éltem. Legnagyobb végzetségem szakközépiskola, azon belül falfestőnek tanultam. Jelenleg munkába is áltam már lassan 1 hónapja a GLS területén. Eléggé gyorsan barátkozok meg bárkivel, gyorsan tanulok meg bármit. Szabadidőmben focizni, horgászni és kosárlabdázni szoktam. Mostanában leginkább gép előtt ülök videókat készitek játékokról, vagy zenét szoktam hallgatni. Lassan elszeretném kezdeni autóra jogositványt csináltatni.
Magamról a játékban:
Edward Ruiz a nevem. Jelenleg most készülődő illegálos frakció tagja fogok lenni, annak a neve Ruiz Family. Voltam ezen a szerveren több frakcióban is, ORFK,Bears of finland,MS 13 és a régebbi Albán maffia amit még Kani nevezetű volt admin vezetett. Mostanában elkezdtem drogokkal kereskedni, akár fegyverekkel is. A szerveren Hobby szinten rákászni szoktam, hogy szerezzek egy kis pénzt.
szerveren sok ismerőst szereztem, néhánnyal ooc is tartom a kapcsolatot.

Hányszor voltál admin Jailben?
https://imgur.com/a/HiG7UgY
Hányszor voltál banolva?
https://imgur.com/a/4vTxRlX
Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?
Egy adminisztrátor feladata hogy felügyelje a játékosok RP tapasztalatát. Figyelje, hogy nem követnek el szabály sértést a szerveren. Playerek, hogy mit rp-nek le egy ütközésnél. Adminsegéd feladata pedig, hogy ha egy játékos új és nem ért annyira az rp-hez akkor megtanitsa rá, hogy mit szabad és mit nem. Hogy kell rp-zni egy ütközést, ne követsen el semmi hibát a szerveren.
Aktivitási idő:
Jelenleg, hogy elkezdtem dolgozni igy hétköznap csak délelőtt tudok lenni. Hétvégén pedig akár egész nap, de ha ez változna akkor a vezetőség felé jelenteni fogom.
Mi a véleményed a csapatmunkáról?
A csapatmunkáról az a véleményem, hogy legfontosabb a csapatmunka minden szempontból. Ha a csapatmunka nincs meg akkor nehéz mindent teljesiteni. Muszáj meglegyen az összhang a csapatokon belül.
Miért téged válasszunk?
Szeretnék egy jó csapat tagja lenni, Persze a játékosoknak segiteni is. Mert azt akarom hogy minnél előbb bele lendüljönek a RP-be.
Miért jelentkeztél adminsegédnek?
A szerveren már voltam idg, szerintem megbirkóznák a feladattal. Jó érzés fog el ha tudok valakinek segiteni.
Pozitiv tulajdonságok:
- Gyors felfogás.
- Talpra esett.
- Segitőkész.
- Barátságos.
Negativ tulajdonságok:
- Kissé ideges.
- Néha nem érdekel semmi.
- Önfejű.
- Akaratos.

Edited by Edward Ruiz
  • Like 6

Edward! A múltkori próbálkozásod után most magasan túl tudtál tenni magadon, ez egy szép és letisztult lap lett. Tartalmilag is sikerült eltalálnod mindent, és mivel közelről ismerlek, tudom hogy meg tudsz bírkózni a feladattal!

Sok sikert kívánok, a jelentkezésedet támogatom!

• Like 4
  • Köszi 1

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.