Noah Richard Létrehozva: Március 14, 2022 Megosztás Létrehozva: Március 14, 2022 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < VecseiBálint > Mikor születtél? < 2005.07.27 > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < 17 éves leszek, hobbijaim: biciklizés, tenisz, asztalitenisz, horgászat,. Na hát az aktivitásommal néha gondok vannak mivel mezőgazdasági suliba járók és időm véges de probálok minél többet lenni ahogy időm engedi, és ha egyszer a szezon be indil akkor nincs meg állás, de ahogy már le írtam próbálok minél többet lenni..> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen voltam már frakcióban ezen a szerveren az is nem más mint az OMSZ frakció volt: 2021.07. 29-2022.02.27 > Miért ezt a frakciót választottad? < azért ezt a frakciót választottam mert IRL nagyon közel áll hozzám, mivel én is egy ilyen feladat kört töltök be különös időszakokba, Polgárőrségi tevékenységemet 2019 nyarán kezdtem el. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Igen> Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/7l6iI5H > IC Rész Jelentkező neve: < Noah Richard> Jelentkező születési helye, ideje: < 1993.07.27 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Noah Jessica > Jelentkező apjának neve: < Noah Richard > Előző munkahelye(i): < Országos mentőszolgálatnál dolgoztam > Rendelkezel jogosítvánnyal? <Igen rendelkezem B kategóriás jogosítvánnyal > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Az együtt müködés nagyon fontos, minden sokkal egyszerűbb is. pl: Üldözésnél, Túszejtésnél stb... > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) <A nevem Noah Richard, születtem 1993.07.27-én Los Santosban Kicsit szegényebb családból származom, de amit tudtak mindig meg kaptam a szüleimtől, amit elkezdtem fel cseperedni akkor tudtam már saját lábaimra állni és ki építeni az elkövetkezőkben az életemet fiatalabb éveimbe sokat tanultam ehhez Végzettségeim: 8általános, Gimnázium, Rendészeti akadémia majd tiszt-helyetesi képzés, közép fokú Német nyelv > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Március 15, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Március 15, 2022 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Tegyünk egy próbát TeamSpeak meghallgatáson. A meghallgatás időpontjáért keress fel privát üzenet formájában. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések