Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

John Jackson - Los Santos Taxitársaság

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
Csengődi Attila
Hány éves vagy?
14
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
Napi 5-12 óra, ezt mind frakcióban
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
Igen, rengeteg helyen voltam, de amire emlékszem nagybjából az SeeMTA v2 - 3,5 hónapig

Miért ezt a frakciót választanád?

Mert ez "nyugodt" körülmények között végezhető munka.
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
Igen, mind a kettővel
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )

Atesznak, Atosznak becéznek, Szabad időmben sokat foglalkozok a játékokkal. SzuperAdmin voltam az egyik ilyen Multi Theft Auto : San Andreas játékon belül. Szeretem a horrort, és az egyéb rémisztő dolgokat. Jó magam szeretek feldolgozásokat (remixeket) csinálni (Lemezlovas vagy másnéven DJ). Sokat foglalkoztam már Communityvel, tulaja is voltam egy 238 fős szervernek. Bizalommal kapcsolatban, volt már hogy nagyon átvertek (akiben meg bíztam), volt már hogy pont a bizalom miatt hívtak vissza mondjuk SzuperAdminnak is. Vissza térve magamra, Szeretek focizni, kedvenc színem a piros, fekete. Informatikusnak készülök tovább tanulni, az átlagom miatt is a suliban. Nem vagyok nagyon sokat író típus, inkább hangalapú beszélgetéseket szeretek folytatni!

IC Rész

Jelentkező neve:
John Jackson
 Jelentkező születési helye, ideje:
Los Santos, 2000
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Barbara Grape
 Jelentkező apjának neve:
Joseph Jackson
 Előző munkahelye(i):

A városban nem voltak, csak hobby munkák

Rendelkezel jogosítvánnyal?
Igen
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
A csapatmunka számomra, összetartást jelent. Folyamatos leközlést, és egyéb csapat/frakció tag nem cserbenhagyását. Részemről a csapatmunka egy ilyen munkahelyen sokat számít, főleg fuvar felvételekor. 
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
John Jackson-nak hívnak, 2000-ben születtem. Közel 2 éve tettem le a jogosítványomat, 20 évesen. Azóta járok a városokat, és a legtöbbször fuvarozó céghez szerződtem, de mindegyik város heteken belül befuccsolt. Rendőri múltamnak köszönhetően hetente járok edzeni, és önvédelmi edzésekre. Ezekkel eltudom érni a saját, önbizalmamat, és ha esetleg ne adja isten sor kerülne arra hogy megtámadjanak vagy bármi eshető probléma, meg tudjam magam védeni. Szeretek beszélgetni, ismerkedni. Jelenleg szingli vagyok, élettársat keresek. Fent vagyok különböző social média platformokon. Szabad időmben szeretek publikálni saját részemről elkészített zenéket/remixeket. Van egy autóm amit hamarosan eladok, és helyette veszek egy kisebb, fenntarthatóbb járművet, ami esetleg motor is lehet. Szeretek foglalkozni autók karbantartásával, köszönhető annak hogy szerelői szakma is van a kezemben. Sokat szoktam bütykölgetni  otthon a hangszórókat, hiszen szeretem ha valami szépen szól. Nem szeretnem hogyha átvernek, legtöbbször szeretek agyafúrtan bosszút állni azon a valakin/valamin. Nem szeretek senkit sem átverni. Mindig próbálok figyelmes maradni. Ergó, óvatosan vezetni. 

Edited by DjSziksza
  • Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.