Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Willis adminisztrátor jelentkezése

Willis

Ajánlott bejegyzések

Mesélj magadról pár szót

Zsombornak hívnak, 14 éves, 8.-os tanuló vagyok. Egész jó tanulmányi eredményeim vannak (4,5). Szabad időmben MTA-zni, Forzazni szoktam. Több mint 2 éve RP-zek, ennek jelentős részét Nexten töltöttem. Ezen kívül szeretek még lejárni a Dunapartra sétálni. Egy Pest közeli városban élek. Mint mondtam Álltalánosba járok még, de ősszel kezdem a Középsulit Vácon.

Az előéleted

Mivel most nyílt a szerver, nincsen sok játszott percem (13.) Se mute-om, se kitiltásom nincsen.

Mit gondolsz, mi egy adminisztrátor feladata?

Figyelnie kell a chatet, hogy az emberek ne spameljenek, kultúráltan beszéljenek egymással, emelett figyelni kell a játék menetet, hogy ne csaljanak az emberek és betartsák a szabályokat. Illetve segítse mások játékát, kérdésekre válaszoljon.

Aktivitási idő

Hétköznap 2-3 három óra, függően az iskolától. Hétvégén 5-6 akár. Hétköznap és hétvégén is álltalában a délutáni/esti órákban. Nagyon ritkán, de előfordul, hogy az iskola miatt, nem vagyok elérhető pár napig (ez ritka és mindig lejelentem ha ilyen van).

Mi a véleményed a csapatmunkáról?

Egyik legfontosabb dolga ez az admin munkának. Ezt úgy használhatjuk hogy elosztjuk egymás között a feladatokat, így könnyítve mindannyiunk munkáját.

Miért pont téged válasszunk?

Mivel aktív vagyok, gyorsan tanulok és alkalmazkodok. Sokat tudnám segíteni a játékosokat, és sokat segíteném is. Álltalában gyorsan tudok válaszolni, és pontosan a kérdésekre, amiket kapok.

Miért jelentkeztél adminisztrátornak?

Mivel több RP szerveren voltam már adminisztrátor, de fun szerveren még soha, így szeretném ezen téren is kipróbálni magam, illetve mivel látok potenciált a szerverben.

Tulajdonságok

-Türelmes vagyok

-Segítőkész vagyok

-Kedves vagyok.

-Nehezen lehet felidegesíteni.

-Nem szeretem ha hülyének néznek

-Túl kiváncsi vagyok sokszor.

-Néha nagyon sokat tudok beszélni.

-Ritkán előfordul hogy 1-1 dolgot elírok.

Edited by Henry Wilson
Engi ajánlására, javítom a lapot.
  • Like 1

• Főadmin

Szia! Annyira nem lett rossz lap. 
Néhány tanács:
1. Olvasd még át, a helyesírási hibákat javítsd ki.

2.

1 órája, Henry Wilson said:

-Álltalában gyorsan tudok válaszolni, és pontosan a kérdésekre, amiket kapok

Ezt inkább a " Miért pont téged válasszunk?" kérdéshez írd. Oda jobban passzol, helyette egy másik pozitív tulajdonságot válassz. 
3. 

- Nagyon ritkán, de előfordul, hogy az iskola miatt, nem vagyok elérhető pár napig (ez ritka és mindig lejelentem ha ilyen van)

Ez nem tulajdonság. Ezt az aktivitáshoz írd. Ehelyére írj egy másik negatív tulajdonságot.

+1

-Néha sokat tudok nagyon beszélni.

Néha nagyon sokat tudok beszélni.

Ha kijavítod a fentebbi hibákat, akkor támogatom a lapot. Sok sikert hozzá!

• Like 1

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.