Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Lucky D Diaz NNI pályázata

Lucky D Diaz

Ajánlott bejegyzések

4vrW2gx.png

A frakció megalapítása.

1.Ruhákkal kapcsolatos dolgok ---> először is a Frakció Duty Ruhákat Civil ruháknak gondoltam el mivel még is csak egy Nyomozó Frakció.

2.Frakció pénzel kapcsolatosan ---> 500ezer Dollár szeretnék kérvényezni a frakcióra.

3. Fegyverekkel kapcsolatosan ---> M4,Deagle,Sokkoló,fényképező,bilincs,gumibot.

4.jogokkal kapcsolatos dolgok ----> először is a Nemzeti Nyomozó Irodának legyen engedélye a Járőr teljesítésére és a gyanús járművek/Emberek igazoltatására  és letartoztatására,A Rendvédelmi közös rádió használatához, csekkek/büntetések adása,és a börtön használatára.

A Frakció felépülése.

1.Fekete pontok ---> 8 fekete pont utána azonnali kitiltással jár,és Fekete listával.

2.Elérhetőségek ---> Frakciónak lesz egy elérhetőségi csoportja is Pl Messenger (Facebook csoport nem lesz mivel nincs Facebook elérhetőségem)

3.Rang emelések ---> senkivel nem fogok kivételezni,Alleader-t úgy fogok felkeresni hogy aki megjárja a rang létrát az lesz a Alleader, 2 Alleader szeretnék a Frakcióba. (barátokkal sem kivételezek mivel másokkal szemben igazságtalanság)

Rang létra.

1.Próbaidős_Nyomozó --->ezt a rangot azért szeretném létrehozni hogy próbaidőre felrakjam az új tagokat hogy megmutathassák a tapasztalatukat.

2.Nyomozó --->Ezt a rangot azért szeretném létrehozni hogy aki nagyobb tapasztalattal rendelkezik az feljebb tudjon lépni és szolgálati gépjárművet kaphasson.

3.FőNyomozó --->Ezt a rangot azért szeretném létrehozni mivel hogy aki  már olyan tapasztalattal rendelkezik és még többet tanult a frakcióban az tudja parancsolni a parancsokat a Kisebb rangunak mivel azoknak is kell egy parancsnok nem csak a Leader vezet mindent.

4.Nyomozó_Kiképző --->Ezt a rangot azért szeretném létrehozni mivel a Kiképzéseket ez a rang ha kivan osztva neki a parancs ő intézi (Pl:. Kiképzőtiszt más néven)

5.FőTőrzsNyomozó ---> Itt már csak a tapasztalat számít.

6.Hadnagy ---> Mivel ha sok terhelés esik a leader vállára és nincs elérhető leader ő intézi a leaderi dolgokat (Nem rendelkezik Leader joggal )

7.FőHadnagy ---> Ez már egy nagyobb tapasztalattal alkalmazható.

8.Századós ---> Ez osztja ki a parancsokat  hogy ki hova mehet.

9.Ezredes ---> Ez már az Alleader alatti rang és csak azért hozom létre hogy aki az Alleader posztra pályázik az itt megmutathatja tudását ha erre a rang létrára felér.

10. Altábornagy --->Ezt a rangot azért hozom Létre hogy az Alleader munkáját tudja segíteni. (leader Joggal rendelkezik)

11.VezérIgazgató-Helyettes ---> azért hozom létre ezt a rangot hogy aki jól teljesítette a rang létrát az eltudja érni a Alleader rangot (Leader joggal rendelkezik)

12.VezérIgazgató ---> Ezt a rangot azért hoztam létre hogy a Főleader (Pl:. én ) egybe tudjam tartani a frakciót és egy jó közösség legyen belőle.

Magamról

22 éves vagyok 7-8 éve RPzem hobbim a néptánc és szeretek csapatmunkában dolgozni és segíteni az embereket kisebb sportokat is sportolok a néptánc mellet és oda figyelő segítő kész vagyok mivel szeretek segíteni az embereknek 3-4 órát tudok száni a frakcióra és 1 órát csak úgy Vízimentőzni Pl, és remélem hogy sok embernek segíthetek Negatív Tulajdonság rólam ---> néha feledékeny vagyok,Szigorú.Pozitív tulajdonságok --->

Segítő Kész,Okos,Ki pihent.

IC magamról

Szép napot! Lucky D Diaznak hívnak Las ventursai kórházban születtem 28 éves vagyok és azért költöztem los santosba mert megszerettem volna ismerni ezt a váróst és a lakossági közösségét is, és sok emberel össze barátkozni Szüleim 4 éve meghaltak egy balesetbe, Szeretek itt lakni és a Los santosi AVE utca 48-ban lakom, ott élem le a gyerekeimmel és az asszonnyal az életem mivel boldog vagyok ebben a várósba és én azért vállalók ilyen veszélyes  munkákat hogy védjem a Civileket a várósba mivel az én életem semmi magamnak de a lakosság élete az az én életem is mivel mindenkinek élni kell szabadságban nem bűnténybe.

Mit tervezek a frakcióval ?

A frakcióval jó RPket szeretnék tervezni Pl:. Buktatás,Nyomozás (Ha valami baleset van akkor ott kinyomozni hogy ki volt a hibás),Pár rendezvényt tartani a Nemzeti Nyomozó Iroda vezetőségével és a tagjai felügyeletével,Rablásokra kimenni,Nagyobb/kisebb kiképzéseket Végre hajtani,Nagy kiképzés az egész rendvédelmi csapattal.

Mit szeretnék kihozni a frakcióból ?

Én ebből a Nemzeti Nyomozó Iroda frakcióból egy Jó Aktív és kedves csapatmunkát szeretnék kihozni mivel ez nem árt ha egy kicsit bele nézünk a csapatmunkába mert akkor jobban tudjuk tartani a dolgokat és legalább egybe lesz a frakció és nem minden tagja szét szórva én 1 hét után ha nem jelentik a tagok hogy inaktívak akkor vagy Kirúgással,fekete pont vagy rang lefokozásában fog dönteni a NNI vezetősége, azért gondoltam egy erős csapatmunkára ahol jól egybe tudunk dolgozni és megtudjuk alapítani a frakcióban a vágyainkat és hogy minél több embert ismerhessünk meg és tudjunk össze barátkozni,És még a frakcióból egy rendes Nyomozó frakciót szeretnék kihozni.

Mit Gondolok én a csapatmunkáról ?

Én úgy gondolom  hogy a csapatmunka az nagyon fontos az életben mivel ha az nem lenne akkor nem lehetne Dolgozni együtt mivel nem tudjuk megbeszélni ki mit csinál és ezért  lesz veszekedés és én úgy gondolom hogy a Csapatmunka egy nagyon jó dolog mivel együtt lehet működni és nincs veszekedés és jobban lehet barátkozni is.

Pozitív/Negatív tulajdonságok.

Pozitív

1.Okos.

2.Segítő Kész.

3.fürge.

Negatív

1.Néha feledékeny.

2.Szigorú

3.gyors beszédű.

Köszönöm Szépen hogy megpályázhattam a frakciót és köszönöm szépen hogy ha adtok egy esélyt nekem! További szép napot!

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.