Willis Létrehozva: Július 14, 2022 Megosztás Létrehozva: Július 14, 2022 (módosított) OOC önéletrajz (legalább 15 teljes, kerek magyar mondat) Zsombornak hívnak, 14 éves, most megyek közép iskolába. Egész jó tanulmányi eredményeim vannak (4,5). Szabad időmben MTA-zni, Forzazni szoktam. Több mint 2 éve RP-zek, ennek jelentős részét Nexten töltöttem. Ezen kívül szeretek még lejárni a Dunapartra sétálni. Egy Pest közeli városban élek. Mint mondtam most megyek közép suliba,ahol informatika szakon fogom folytatni az életem nagy részét. Pár napja lettem admin a szerveren, melynek eddig minden pillanatát élveztem. Régebbiekben volt pár jailem, és bannom is, de azóta változtam, egy jobb irányba, melyett szeretnék bizonyítani a frakcióval és az adminnal is. Mióta RP-zel? Lassan 3 éve. Szerverünkön lévő játszott perceid száma 20700+ percem van. Csatolt kép az UCP-dről, a jaileidről és banjaidról https://imgur.com/a/6pQMRmC IC önéletrajz (legalább 15 teljes, kerek magyar mondat) Raul Sanchez 1996 márciusán született Las Venturas-ban. 2002-ben a szüleivel elköltöztek Los Santosba. 2013-ban elkezdett olajfinomítózni egyre több pénze lett csak gyűlt gyűlt és gyűlt. 2015-ben megismerkedett egy akkoriban jó, mostmár legjobb barátjával Pedro Sanchez-el. Innentől elválaszhatatlanok lettek. Először szerelőnek mentek majd Rendőrségbe egészen 2021 januárig ott kezdődött el minden. Drogcsempészés, fegyver harcok, drogok szívása. Egyszer felhívta Pedro-t hogy jön-e ő is természetesen beleegyezett. Együtt élték, egyre illegálisabb életük. Egyre több kocsik voltak a parkolóban és a fegyverek száma is sokszorozódott. Nem tudja mit fog hozni majd a jövő de tervei az egekbe, melyeket ha egyszer kitalált, meg is valósít. Frakció leendő neve, kiket hoznál Mara Salvatrucha (MS-13) Pedro Sanchez -- Alleader Matteo D Marcello -- @Matteo D Marcello Santiago Davis -- @Jockey. Banda története A banda Kelet-Los Angelesből ered, ahol az 1980-as években a hosszú és kegyetlen El Salvador-i polgárháború elől elmenekült bevándorlók alapították, de vannak hondurasi, guatemalai és mexikói tagjai is. Az MS a Mara Salvatrucha rövidítése. A Mara bandát jelent, a Salva Salvadorra utal, a trucha pedig durván annyit tesz, hogy az utcákat jól ismerő vagy az alvilágban jártas. A 13 az M helyét jelöli a (spanyol) ábécében. Az MS-13 a szélsőséges erőszakosságával és machetékel elkövetett gyilkosságaival vált hírhedtté. A gyökerei egy mexikói bandák uralta városrészekbe nyúlnak vissza, és később terjedt át az ország más részeire is. Az FBI szerint a banda ma már 46 államban van jelen. 2012-ben az Egyesült Államok Pénzügyminisztériuma „transznacionális bűnszervezetté” nyilvánította a bandát. Ez volt az első utcai banda, amely elnyerte ezt a kétes megtiszteltetést, amellyel olyan nemzetközi kartelek mellé került, mint a mexikói Zetas, a japán Jakuza és az olasz Camorra. Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb. Jefe (Leader) 1db (Én) A család feje, banda legfőbb vezére. Mindenki kérdés nélkül felnéz rá, tiszteli. El Jefe (Alleader) (1db, Pedro Sanchez) - A Jefe családtagja, legtöbbször ő tervezi meg a rablásokat, túszejtéseket, esetleges ellenséges bandák megtámadását. Engedélykérés nélkül hajthat végre beavatásokat, tagok kirúgását ((CK-zást)). Egyedül tagfelvételeket nem indíthat a Jefe beleegyezése nélkül. Soldado - A család legközelebbi bizalmasa, csak amiatt nem vezető mert nem a család tagja, ő a felelőse a rablások levezetésének, mellyeket a/az El Jefe/Jefe megtervezett. Emberrablásoknál ő beszél a túsztárgyalóval. Hajthat végre beavatásokat ha a Jefe/El Jefe megengedte neki. Guerro - Régi tag, sok időt töltött a bandában, sokkal jobban bíznak benne mint az előtte lévőkben, sokszor kap összetettebb, fontos feladatokat. Miembro - Régebb óta beavatott tag, picit jobban megbíznak benne, mint a Cholo-ban, ritkán koimolyabb feladatokat is rábíznal. Cholo - Beavatott tag, minimális bizalommal rendelkezik, minden piti munkát vele csináltatnak. Outside - Nem beavatott tag, csak a kosár csapat tagja.. Tagfelvétel menete Meg hírdetjük hogy: Kosárlabda csapat emberhiány miatt képzett kosarasokat keres. Ha felvették elhívjuk egy adott pontra, majd elvisszük egy kosárpályára, és megnézzük mit tud (ez ugye RP től függ) ha tetszik akkor aláírunk vele egy szerződést és be is került. Beavatás menete Az idő hogy mennyi idő alatt avatjuk be az az aktivitásától függ. Viszont úgy lesz a beavatás hogy: Behívjuk hogy hivatalosan is leigazoljuk. Aláíratjuk vele a papírokat. Miután ez megtörtént, a papírokat elrakjuk egy fióbkba. Az alleader rátartja a fegyvert majd a leader közli vele, hogy ez nem egy kosárcsapat, ismerteti vele hogy mivel is foglalkozik ez a banda, ezek után megkérdezi hogy, akár életét is adva, védené a bandát, és hogy sose köpne-e róla? Majd azt hogy szeretne-e a tagja lenni. Ha bármelyik kérdésre is nemet mond, ott helyben fejbelőjük. Ha mindenre igent mond, a leader egy késsel a hátába karcolja az MS13 logojat. Onnantól beavatott tag az illető. Céljaid a frakcióval kapcsolatban (legalább 10 teljes, kerek magyar mondat) Ismeretség elérése a szerveren. Kapcsolatok kialakítása más frakciókkal és játékosokkal. A szerveren történő RP-k színesítése. Különféle rablások és túszejtések lefolytatása, persze minél több győzelemmel. Tisztelet kiharcolása a városban. Erős csapat kialakítása, akik bármire képesek lennének hogy a csapat tagjai lehessenek. Baráti, befogadó közösség kialakítása, ahol nem feszült RP-ket akarunk csinálni, hanem olyanokat mellyet mindenki élvez és szeret. Ellenséges bandákkal, utcai verekedések, ritkán fegyveres harcok csinálása. Igényelni kívánt frakció járművek (milyen típus, és hány darab) Chevrolet Impala - 2db Ford Thunderbird - 2db Ford E150 - 1db Miért téged válasszunk? Mivel már van tapasztalatom leaderként, illetve illegális frakció tagként is. Teljes mértékben ismerem a szervert, így könnyen eligazodok a dolgok menetén. Kitartó vagyok, jöhet bármilyen akadály megbírkózom vele. Ha véletlen nem tudok valamit pontosan, megkérdezem, és nem a saját fejem szerint megyek, és esetlegesen csinálom rosszul. Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén? Voltam már legális és illegális frakció leader is. Legál terén, ezen a szerveren még nem volt szerencsém, de illegálban már voltam itt is Alleader, illetve más szervereken mind a két téren voltam már al- és főleader. Skinek, mapolás képek/videó A skinek nekünk jók, amik az előző Marában voltak, mappolást küldök ha elfogadásra kerül a pályázat. (Mappolás közben kész lett, itt megtudjátok nézni: https://streamable.com/xzl6xl ) Köszönöm ha végig olvastad, bármilyen jellegű kritikát elfogadok Edited Július 17, 2022 by Willis 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Július 18, 2022 Megosztás Hozzászólva: Július 18, 2022 Kedves pályázó ! Sajnálattal kell közölnöm, hogy ez a lap nem nyerte el a vezetőség tetszését, így elutasításra került. (megjegyzés: Legközelebb nézz utána rendesen, hogy mi is egy banda.) Zárom/Helyezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések