Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Mob Piru Bloods Pályázat

Henrikjanko

Ajánlott bejegyzések

Frakció ismertető:

Általában egymás között nyomnánk az RP-t, ezzel kerülve a felesleges feszültség keltést.
 Fegyverekkel kereskednénk, ez lenne a fő elfoglaltságunk, alkatrész szerzés - craftolás - eladás.
 Néha napján egy - két rablás de a rablás helyett jobban örülnénk, ha lenne más banda, és velük tudnánk egy nagyobb RP szitukat kihozni.

OOC magunkról

FőLeader:

Sziasztok én egy 17 éves fiatal  srác vagyok. Körülbelül 4 éve játszom RP szervereken, amelyekben elég "színes" teljesítményt értem el: Voltam már Moderátor, Adminsegéd, Admin, Illegális frakciók közül bandatag valamint ugyan 
ennek a frakciónak a leadere, Mafia tag, legális frakciók közül rendvédelmi tag illetve kiképző is. Az időm nagy részét a kollégiumban töltöm így a szabadidőm jelentős részét saját magamnak osztom be, ami azt jelenti hogy jelentős időt tudnék a frakcióba fektetni.

Al Leader:

Szia/Sziasztok! Tamás vagyok. Heves megyében élek egy kis faluban. Jelenleg egy 16 éves srác vagyok. 
Szabad időmben MTA szervereken játszom. Jelenleg 9. osztályos vagyok. Tanulmányomat Kőművesként tanulom. 
Ha nem RP szervereken játszom, akkor a szabad időmet a barátnőmmel töltöm.

Voltál-e már másik szerveren frakció leader? 
Persze, voltam. Kissebb szerveren voltam Bloods leader, illetve a rendvédelmi szerveket is erősitettem.
Voltam már TEK leader is elég huzamos ideig.

Miért pont illegális / legális frakciót választottál?
Szerintem illegális szervezet elég fontos egy szerverre. Még hozzá banda is. Szerintem lehetnének elég szép szines RP-t 
kihozni a frakcióval. Gondolok erre: Banda háború, Lowrider autós találkozó stb stb.

Naponta mennyi időt tudsz a szerveren tölteni?
Hétköznap 2-3 óra. Hétvégén 5-6 órát. Azt az időt a frakcióra szánnám.

Ird le a tagfelvétel menetét
A tagfelvétel teljes mértékben IC történne. Mivel egy banda vagyunk igy majd DC szerveren egy szobát kérnénk ahol, le irásra kerülne a megfelelő szempontok.
Pl.: Fekete bőrszin, nem gazdag kocsival valói meg jelenés stb stb sorolhatnám. 
De leg inkább amire oda figyelnénk, az nem más lenne mint a csapat szellem, illetve az értelmi szintje. Mivel nem szeretnénk
bohócokat a frakcióba akik csak darálni, rabolni akarnak. 

Egy kis pár infó a frakcióról: 

Rangok: 
-Old Gangster. (leader)
-little gangster. (alleader)
+ 4 rang
-Collector
-Dealer
-Seller
-driver

A banda védjegyei. (Tetkók, ruházat, fegyver típusok).
Több féle tetoválás megtalálható a tagokon, de általában kutyákat szoktak felvarratni ebből is a
közkedvenc a bulldog, ezeken felül megtalálható még a "662" és a "MOB" (Member Of Blood).
A ruházatokon a piros szín a védjegy, és a mezeken lévő felírat amit előszeretettel viselnek a Chicago Bulls.
A védjegyük közé a tartozik a borotva penge is. Mivel a tagok nagyobb része volt / jelenleg is
börtönben van megtanulta a penge kezelését, elrejtését. Egy - Egy összecsapás után, (ha van rá
lehetőség) a fő ellenségeiknek a fejét szokták csonkítani vele. (Crip's, Rendőrség). A
bandatagoknak megvan a maguk fajta slangjei is egymás között "dawg"-nak hívják egymást ennek a
jelentése "kutya". De a slangjük közé tartozik az is, hogy a "b" betűt a "c" betűvel helyettesítikbe, pl Cool = Bool.

Történet:
A Bloods 1993-ban alakult meg, tagjaik többsége törzsgyökeres afroamerikai emberek.
A bandatagok általában piros bandannát(fejkendőt) hordanak, de az öltözékükön is a piros szín az
elsődleges ezzel jelezve, hogy ők  a Bloods-hoz tartoznak. A bloods fő ellenséges bandája a Crip's.
Gyarkan keveredik a két banda, verekedésbe általában  Los Angelesben és Ss Saint Louisban
környékén. Honnan lehet tudni, hogy egy új bandatag? Az új bandatagoknak, a felkarján egy égési
seb található, aminek három ága van. (Kutyamancsot ábrázol). Ha ez a "seb" friss, akkor tudhatjuk
egy új bandataggal állunk szemben mivel a beavatásnak ez az első lépése. A banda pénzforrása a
fegyverkereskedelemből és a kábítószerből származik.
A tagok életkora változó, vannak egészen fiatalok is 13-17 éves korosztály(nagyobb százalékban) -
17-30 (kisebb százalékban). A tagok száma ismeretlen. 

UI.:
Köszi hogy el olvastad a lapomat. Remélem el nyerte a tetszésedet! 

• Zavaros 1

Sziasztok!

Magában a frakció pályázat minta hiányában szenved, viszont néhány jó dolog megtalálható benne.

Hogyha a mintával töltenétek akkor is tartózkodnák, mivel a bandáról sok téves információ van, Ha tovább szeretnétek bővíteni a tudásotokat a banda roleplay világában keressetek fel engem privátban. De azért megnézném egy Nonscript frakcióban. 

Edited by Tyrell Banks
  • Like 2
  • Köszi 1

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.