Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Thomas Anderson adminsegéd jelentkezési lap

Ajánlott bejegyzések

Magamról:

Sziasztok Bíró Milánnak hívnak 15. életévem töltöm be.

Magyarországon Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élek Vásárosnaményban.

Fejlettebb tanulmányaim a Matematika, illetve a Természetismeret.

Hobbim általában kint kertészkedek a szabadban, de szeretek mezőgazdasággal

foglalkozni és szeretek vadászni is.

Nekem a családom jobban az orvostudomány tanulmányból épül fel,

ugyanis édesanyám itt a városunkban az állomásvezető.

Jobban azt lehet még tudni rólam hogy mezőgazdasághoz értek a legjobban,

mert az a kedven időtöltésem (hiába munka terébe is beletartozik).

Rokonaimnak Mátyusban van a telepje amit a rokonaim apja mellett az én apám vezet.

Magamról a játékban:

Jelenlegi nevem Thomas Anderson de lehet hogy ezen a két néven jobban ismernek: Ronan Tom, Engelbert Martinez.

Régebben nem RP-tem a legjobban ennek több oka is van: ezen a szerveren tanultam meg az RP-t rp szabályokat stb., viszont volt mellettem

egy ember akit nem érzek a szívem csücskének, és abban az időben az miatt az ember miatt megemelkedtek az admin jaileim száma is. (Neve: Ronan Alfred, Steven Max). Mióta nincsen mellettem ami már lassan 3 hónapja megtörtént, az utóbbi időbe több adminnal is beszéltem már (Terciusz, Laci) akiktől kaptam egy kis bíztatást és elmondták hogy mióta nincs mellettem

azóta nincsen különösebb nagyobb probléma velem, amit innen is köszönöm nekik! (Bíztatást).

Elég sok frakcióban voltam már (3) legkiemelkedőbb teljesítményem az OMSZ-ben volt.

OMSZ - Fő ápoló.

LS-Taxi - Másodállású sofőr, Tanuló sofőr.

LSAMV - Próbaidős Vontatós (jelenleg is ebben a frakcióban vagyok tegnap nyertem felvételt).

Nem mondom agynak a vagyonom de akiket ismerek és velük szoktam RP-ni nekünk van meg az UFO ház (Enginek erről jó emlékei vannak

mert a barátom tőle kért pénzt IC) illetve én általában úgy vagyok az autókkal, hogy adok/veszek.

UCP-d tartalma (bannjaid, adminjaileid, játszott perceid):

https://imgur.com/a/XbItiOG

Játszott perceim: 14611 (próbálom növelni)

Aktív kitiltások: Eddig nem vettem részt bann-ban, csak Discordon.

Nem vagyok ezekre büszkék de remélem nem fog elő fordulni ilyesmik többet, kisebb mennyiségben lehet akár.

Miért pont téged válasszunk?

Azért mert úgy érzem mióta nincs mellettem az az ember javultam mint RP terén, mint viselkedés terén is.

Nem volt a legtöbb panaszom eddig úgy érzem meg tudnám ezen a pozíción állni a helyen.

Szeretném először az Adminsegéd kört betölteni az Adminisztrátori kör még várhat.

Szerinted mi egy Adminisztrátor és egy Adminsegéd feladata?

Adminisztrátor: Játék koordinátor ők tartják fent a szerver biztonságát/védelmét hogy a játékosok élvezhessék a játékot

kötelezően tudniuk kell a szerver szabályzatot ugyanis ha valamilyen játékos megszegi szankcióban kell részesíteni, 

hisz ez a szabály. A játékosok a nagyobb kérdéseiket feléjük küldik.

Adminsegéd: A játékosok kisebb kérdéseiket feléjük küldik (mint pl. eltudod küldeni a nextgaming fórum oldalát?)

A játékosoknak ha nagyobb segítségre van szükségük nekik is tudnak szólni hisz ha van fent admin

és nincs esetleg dutyban az Adminsegéd tud neki szólni hogy egy játékosnak problémája akadt.

Mi a véleményed a csapatmunkáról?

A csapatmunka nagyon fontos minden frakcióban/adminisztrátor teamban/adminsegéd teamban.

Ha nem tart össze a csapat semmi sem sikerül és nagy a feszültség nem tudja senki mit csináljon.

Ha a csapat összetartó közösen meg tudnak minden ügyet/problémát oldani,

nincs feszültség, semmi nagyobb probléma, illetve sokkal mókásabb csapatban dolgozni, mint egyedül.

Aktivitási idő:

Hétköznap: 2-3 óra.

Hétvégén: akár 4-5 óra.

Miért jelentkeztél adminsegédnek?

Már régóta gondolkozom ezen a feladaton

régebben mikor még nem voltam érett próbáltam de nem ment semmire,

viszont most megint meg szeretném próbálni és egy Adminsegéd-ből ha mindent jól csinálsz 

nem nehéz feladat feljutni Adminisztrátornak. (Ötletadó: Laci :D)

Pozitív tulajdonságok:

-Kedves

-Segítőkész

-Tisztelettudó

-Bátor/merész

Negatív tulajdonságok:

-Nem szeretem annyira a nagyképű embereket

-Néha makacs szoktam lenni

-Nagyobb dolgokon fel szoktam néha magam húzni

-Nem szeretem az önfejű embereket

Köszönöm ha elolvastad írd le véleményed/tanácsod a lap alá én megfogadom. :D

Készítette Thomas Anderson 2022.07.31.

• Zavaros 1

• Főadmin

Szia! A formázás még most hagyján, de mivel másolva volt, ezért szerintem ez már elég ok az utasításra. Ezenkívül a szöveg sokhelyen értelmezhetetlen, a mondattanilag és nyelvhelyeségileg teljesen helytelenek. A legutóbbi jailed, amit mellesleg elég komoly szabálysértés miatt kaptál nem is olyan régen volt! Szerintem még várj legalább egy fél évet ezzel a dologgal. Mindenesetre sok sikert kívánok!

Edited by Engi

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.