zotro Létrehozva: Augusztus 16, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 16, 2019 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved?Gurder Martin Hány éves vagy?13 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?4-5 Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?nem Miért ezt a frakciót választanád? Mert nagyon érdekel Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?igen Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )13 éves vagyok Gurder Martin-nak hivnak Szabad időmbe biciklizek és focizok, 4 es tanuló vagyok Budapesten lakok és uszók 1 éve. IC Rész Jelentkező neve:-Zotro Matri Jelentkező születési helye, ideje:1992.04.06 Los-ANGELES Jelentkező anyjának leánykori neve:RemelThings Miriam Jelentkező apjának neve:Zotro Jackson Előző munkahelye(i): -Busz sofőr-Kőműves -Asztalos Rendelkezel jogosítvánnyal?Igen Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)Szerintem jó hogyha többen vagyunk. Jó látni hogy ha valakik össze taratanak. És mindenki segitsen mindenkin és jó ha össze fogunk. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) 27 éves vagyok Zotro Matri-nak hivnak apukám és anyukám elváltak 2014ben. van egy testvérem akire mindig számithatok. van egy betegségem rákos vagyok és a tesvérem figyel rám. Szeretek vezetni. Szeretek emberek között lenni. Barátnőm nincs. Edited Augusztus 16, 2019 by zotro Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Boros Hozzászólva: Augusztus 17, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 17, 2019 Design 0, tartalom nagyon kevés, nem támogatom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 A frakciónak van leadere, nem pályázható. Zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések