Deck Marson Létrehozva: Augusztus 17, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 17, 2019 OOC Része: Életkor: 16 Éves vagyok Nevem: Márknak hívnak. Hobbi: Jelenleg edzőterembe járok,és elég sokat játszok a szerveren. Magamról 1,2 dolog: A szabadidőm nagy részében játszok illetve olyan dolgot csinálok amit szeretek. Magánéletben szeretek emberek között dolgozni egy csapat része lenni és együtt dolgozni mással. Ahány ember annyi féle különböző dolog. A szerveren való időtöltés: Ez függ az iskolátol persze meg a különböző magánéleti dolgoktól,de oylan 5-6óra nem egyhuzamban hanem Este,Reggel,Délutánra felosztva. TeamSpeak3: Rendelkezek mikrofonnal, Tudom a ts illetve az RP szabályokat is. Hogy miért is szeretnék csatlakozni? Ahogy már említettem szeretnék egy közösség tagja lenni mert az sokkal jobb mint például egy vizimentő.Segíthetek más emberen ha például kezdő és én el tudom vinni ha van egy kis pénze. És, hogy voltam-e már Frakció Leader vagy Tag? Igen voltam,(Rendőrség,Mentő,Taxi) 1-2év után tértem vissza GTA-zni azon belül a RolePlay részére. Mottóm: " Becsületem a hűségem záloga. " Ezzel arra utalok, ha valamit csinálok, azt becsülettel, és teljes erőbedobással. Miért tartom magam alkalmasnak: Azért tartanám magam alkalmasnak erre a pozicíóra mert amit kapoik feladatot azt elvégzem Tiszteségesen és nem hagyom annyiba, aktív leszek és oda figyelek a másikra Ha kihívnak valahova akkor oda kell menni nem elhanyagolni Ezért érzem magam erősnek erre a pozicíóra ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ IC Része: Nevem:Deck Marson Apám neve: Deck Johnson Anyám neve: Deck Marian Születési Idő/Hely: 1982.04.20 Los-Angeles Súly: 70Kg Magasság: 182 cm Jogosítvány: Van (B-Kategóriás) Vagyon: - Lada - Peugeot Magamról: Öntudatos ember vagyok amit szeretnék azt meg is fogom valósítani, és ha ez egy csapat összeállítása lesz akkor azon is túljutok és megcsinálom. Egy csapat része nagy felelősség nem is akármilyen. Be kell tartani a szabályokat nincs olyan, hogy azt csinálsz amit te akarsz az van amit a nagyobb rangú ember mond,és ehez tartanod kell magadat. Önéletrajz: 1982-1985 A Los Angelesi Kék pöttyös óvodába jártam 1985-1993 A Los Angelesi Wall Street utcai Áltálános Iskolába jártam 1993-1998 A Los Angelesi Informatikus Gimnáziumba jártam/Amellet pedig letettem egy B-Kategóriás Jogosítványt 1998-2002 A Los Angelesi Felső Képzésű Informatika Egyetemre jártam 4évig és elvégeztem a Munkám. Azóta Informatikusként dolgozom egy Taxi társaságnál/ Fejlesztek Web rendszert. Korábbi Munkáim: Informatikus a Taxi társaságnál Önkormányzati kisegítő És a jelenleg megpályázott Taxi Sofőr társasághoz szeretnék menni vezetőnek. Spoiler Spoiler Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Leon Hicks Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 (módosított) Sajnáljuk,de a megbeszélteket nem tartotta be és nem jelent meg! Edited Augusztus 23, 2019 by Leon Hicks Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Deck Marson Hozzászólva: Augusztus 26, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 26, 2019 Bocsánat nyaralni voltam és nem nagyon néztem fel ide.Ezért nem is láttam. De ha meglehetne próbálni mégegyszer akkor jönnék. @Leon Hicks Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések