Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Taxi társaság jelentkezés

Deck Marson

Ajánlott bejegyzések

OOC Része:

Életkor: 16 Éves vagyok

Nevem: Márknak hívnak.

Hobbi: Jelenleg edzőterembe járok,és elég sokat játszok a szerveren.

Magamról 1,2 dolog: A szabadidőm nagy részében játszok illetve olyan dolgot csinálok amit szeretek.

Magánéletben szeretek emberek között dolgozni egy csapat része lenni és együtt dolgozni mással.

Ahány ember annyi féle különböző dolog.

A szerveren való időtöltés: Ez függ az iskolátol persze meg a különböző magánéleti dolgoktól,de oylan 5-6óra nem egyhuzamban hanem Este,Reggel,Délutánra felosztva.

TeamSpeak3: Rendelkezek mikrofonnal, Tudom a ts illetve az RP szabályokat is.

Hogy miért is szeretnék csatlakozni? Ahogy már említettem szeretnék egy közösség tagja lenni mert az sokkal jobb mint például egy vizimentő.Segíthetek más emberen

ha például kezdő és én el tudom vinni ha van egy kis pénze.

És, hogy voltam-e már Frakció Leader vagy Tag? Igen voltam,(Rendőrség,Mentő,Taxi) 1-2év után tértem vissza GTA-zni azon belül a RolePlay részére.

Mottóm: " Becsületem a hűségem záloga. " Ezzel arra utalok, ha valamit csinálok, azt becsülettel, és teljes erőbedobással.

Miért tartom magam alkalmasnak: Azért tartanám magam alkalmasnak erre a pozicíóra mert amit kapoik feladatot azt elvégzem

Tiszteségesen és nem hagyom annyiba, aktív leszek és oda figyelek a másikra

Ha kihívnak valahova akkor oda kell menni nem elhanyagolni

Ezért érzem magam erősnek erre a pozicíóra

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IC Része:

Nevem:Deck Marson

Apám neve: Deck Johnson

Anyám neve: Deck Marian

Születési Idő/Hely: 1982.04.20  Los-Angeles

Súly: 70Kg

Magasság: 182 cm

Jogosítvány: Van (B-Kategóriás)

Vagyon:

- Lada

- Peugeot

Magamról: Öntudatos ember vagyok amit szeretnék azt meg is fogom valósítani, és ha ez egy csapat összeállítása lesz akkor azon is túljutok

és megcsinálom. Egy csapat része nagy felelősség nem is akármilyen. Be kell tartani a szabályokat nincs olyan, hogy azt csinálsz

amit te akarsz az van amit a nagyobb rangú ember mond,és ehez tartanod kell magadat.

Önéletrajz: 

1982-1985 A Los Angelesi Kék pöttyös óvodába jártam

1985-1993 A Los Angelesi Wall Street utcai Áltálános Iskolába jártam

1993-1998 A Los Angelesi Informatikus Gimnáziumba jártam/Amellet pedig letettem egy B-Kategóriás Jogosítványt

1998-2002 A Los Angelesi Felső Képzésű Informatika Egyetemre jártam 4évig és elvégeztem a Munkám.

Azóta Informatikusként dolgozom egy Taxi társaságnál/ Fejlesztek Web rendszert.

Korábbi Munkáim:

Informatikus a Taxi társaságnál

Önkormányzati kisegítő

És a jelenleg megpályázott Taxi Sofőr társasághoz szeretnék menni vezetőnek.

Spoiler
Spoiler

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.