Stevee Létrehozva: Augusztus 19, 2022 Megosztás Létrehozva: Augusztus 19, 2022 Magunkról ~István~ [Főleader] Sziasztok az én nevem Pusomi István,14 éves vagyok. Általában 2 játékkal szoktam játszani. Az egyik az MTA a másik pedig CS-GO.Szerintem egy eléggé barátkozó típus vagyok. Ács szakmába akarok el helyezkedni Jelenleg Egercsehibe élek ~Gery~ [Al-Leader] Ősz Gergelynek hívnak, jelenleg most töltöm majd Június 11 a 30 életkoromat, Győri lakos vagyok, jelenleg Ipari Alpiinsta egyéni vállalkozó vagyok.Jó gondolkodási, illetve bírálási képesítésem megvan a feladathoz. Azért írom ezt a jelentkezési lapot, mert úgy gondolom kipróbálnám magamat az eféle "szakmában" is. Több szerveren voltam már jelenleg admin szolgálatban, volt hogy a nap 0-24 órájában, de a szerverek 90% a bezárt, illetve ez miatt kellett az eféle "szakmától" elbúcsúznom. -------------------------------------------------------- Mióta RP-zel? Nagyjából 2.5 éve abból 1.5 év volt aktív. -------------------------------------------------------- IC önéletrajz A nevem Black Berlin (persze ha meglesz a frakció név váltás után lesz ez) Tokyo-ba nevelkedtem fel szüleimmel. Gyerekkoromba megvolt mindenem, mivel apukám nagyon jól keresett. Kiskoromban úgy tudtam, hogy apa egy jól menő vállalkozást vezet, de ezután jött a feketeleves. 18 éves koromban be lettem avatva a la cosa nostra minden dolgába. Megtudtam, hogy apukám a szervezet egyik vezetője. Egész életembe arra nevelt, hogy egyszer a helyére lépjek. Most 26 évesen azt a feladatot kaptam, hogy Los Santos és környékére terjesszem be la cosa nostra és szerezzek új kapcsolatokat. _____ Frakció leendő neve, kiket hoznál La Cosa Nostra Igazából egyelőre csak egy haveromat tudnám hozni, de szerintem a szerveren nagy esélye lenne a la cosa nostrának szóval eléggé hamar lenne tag. ----------------------------la cosa nostra---------------------------- A frakció története Az egyik legnagyobb, legrégebbi lévő bűnszervezet, amely először csoportokba szerveződött, majd klánokba. A klánoknak megvolt a saját terület, amit használtak, és ezekért a területekért akár nagy harcokba is keveredtek. A bűnszervezet tagjai, szeretik a szerencsejátékot és a neve is egy szerencsejátékra alapul.A La Cosa Nostra eredete a XVII. század elejéig tekint vissza, előképének a kabukimonókat tekintik. Az Edo-korban a feudális anarchia és a polgárháborúk következtében rengeteg szamuráj vált roninná, azaz gazdátlan csavargóvá. A szerencsejátékosok (bakutók)és az utcai árusok (tekija) alkották a jakuzát. A második világháború után jött létre még egy csoport, a gengszter (gurentai). Mára már a világ egyik legnagyobb alvilági szervezetévé vált. A jakuzák klánokba szerveződnek. Minden klánnak megvan a maga területe, amit a többi klán tiszteletben tart. Azonban területük védelméért véres bandaháborúkat folytatnak, ha kell. Nagyon magas létszámmal rendelkeznek a bandák. A jakuza 24 piramisszerű struktúrából áll, tagjai összesen elérik a 80-100 ezres létszámot. Legtöbb taggal a Jamagucsi-gumi bír, 40 ezer aktív taggal rendelkezik. Beavatás menete A jakuzák közé kizárólag férfiak kerülhetnek be. Az egyedüli nő, akit tiszteletre méltatnak, az ojabun, azaz a vezér felesége, az ane-szan. A beavatás szakéivással történik, majd hűséget esküsznek a vezérnek és a közösségnek. Ha valaki el szeretné hagyni a klánt, megteheti az ojabun és a kollégák engedélyével. A tipikus jakuza öltözködési mód a sötét öltöny, fehér ing és a fekete napszemüveg. A különböző vétségeket ujjperc-levágással büntetik. A jakuzáknak többnyire tetoválásuk van, amit büszkén viselnek. Kevesen tudják, hogy a börtönviselt jakuzák között elterjedt az a szokás, hogy péniszük bőre alá annyi gyöngyöt tetetnek be, ahány évig raboskodtak. -------------------------------------------------------- La Cosa Nosra és a kormány Néhány évvel ezelőttig létezett egy hallgatólagos megállapodás a jakuzák és a kormány között, miszerint prostitúcióval, szerencsejátékkal, uzsorakamattal foglalkoznak, de a fegyver- és drog kereskedelemben is részt vesznek, cserébe azonban informálják a rendőrséget kisebb bűnöző csoportokról, valamint gondoskodtak arról, hogy a külföldi turisták biztonságban legyenek Japánban. Az 1990-es években a jakuzák bekapcsolódtak az ingatlanüzletekbe és a tőzsdespekulációba is, milliárdokat kerestek azzal, hogy rengeteg vállalatot juttattak a csőd szélére, mindenhol jelen vannak, ahol nagy pénzek forognak. A rengeteg csődbe jutott vállalat és egy rendőr gyilkosság azonban véget vetett a hallgatólagos megállapodásnak, így 1995-ben létrejött egy törvény, amely a szervezett bűnözés ellen szólt. Ez természetesen nem jelentette a jakuzák hatalmának gyengülését. Legálisan pénzérmével működő csomagmegőrzőkből keresnek pénzt, amik Japán több területén is megfigyelhetők. _____ Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb. Chuii Shatei Shingiin Kyodal Garisti Melkan Komon Saiko-komon Satsujinkl Ane-San Wakagashiro San [Al-Leader] Oyabu [Fő-Leader] Naszóval igazából leaderek terén 2 leaderre gondoltam, magamat beleszámolva. -------------------------------------------------------- Céljaim a frakcióval -Egy RP-s, RP-re vágyó jófej közösség - Kereskedelmi lánc kialakítása, legbefolyásosabb frakció(erre azért van szükség, mert így kissé félne a többi frakció) - Tekintély a többi frakciótól -Különböző frakciókkal kapcsolat teremtés -Fegyverkereskedelmi lánc kialakítása -Városban lévő többi maffiával cserekereskedelem -Város uralmunk alá kerítése -TaxiTársaság megbénítása/befolyás alá tétele _____ Igényelni kívánt frakció járművek 2x Audi RS6 2x BMW X5 2x BMW M5e60 1x Lincoln Town Car Az a hajó amit lehet használni fegyverhajónál (pontosan nemtudjuk melyik az) _____ Miért téged válasszunk? Mivel szerintem koromhoz képest, eléggé érett gondolkodásom van ami eléggé segítené a leader feladatom. _____ Tapasztalataim leaderség terén Igazából amit ki lehetne emelni, az hogy Social Gaming-en(amikor még 70-80 player volt) LCN Al-Leadert voltam emellett Taxi Al-Leader is voltam. Ennél nagyobbat nem tudok felmutatni. HQ https://ibb.co/ZcwF7tC https://ibb.co/jzHcD7c interior: https://ibb.co/gP1Nmsn https://ibb.co/9p0pcHb Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 19, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 19, 2022 Szia. Ne haragudj, de ez nem tudom mi akar lenni. LCN nevet írsz legtöbb helyre, ami egy olasz bűnszervezet, majd a Jakuzáról írsz sztorit, és japán rangokat adsz meg. Nem tudom, hogy ez neked hogyan nem tűnt fel, de elég szomorú. Ezt inkább zárom. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések