Marcos Loyd Létrehozva: Augusztus 25, 2022 Megosztás Létrehozva: Augusztus 25, 2022 Boulevard Mafia Crips OOC: Sziasztok Virág Máté vagyok egy átlagos srác vagyok Zala megyében hobbi focizás számító gépezés szófogadó és fegyelmezett vagyok a nálam idősebb emberekkel tisztelet tudó csapatban is tudok dolgozni és elfogadom más emberek kritikáját nagyon szeretek rp zni és a barátaimmal játszani a szerveren csak úgy ismerhetnek hogy Bryant Matthew meg hallgatok mindenkit és nem szeretek vitázni 13. élet évemet élem családommal nagyon jóba vagyok és sok időt tudok tölteni a szerveren egy faluban élek nem messze várostól de nem is közel átlagos jegyeim vannak amiken szeretnék változtatni év vesztes vagyok az az egyik " kis célom " hogy alapítsak egy frakciót amit ez a lehetőséget ez a szerver meg adott és nagyon remélem hogy sikerülni ezt a fk meg valósítani Tapasztalatim elvárásaim: Lehet hogy ezen a szerveren nincs sok időm de már pár éve rp zek és nagyon sok dolgot átéltem vannak a csapat vezetéssel tapasztatim ic és ooc is napi szinten rp zek pár év óta és ott szeretnénk lenni a városban a legjobb bandák között. Az elvárásaim a jelentkezők felé hogy hűségesek legyenek tartsák be a parancsokat és az fk és a szerver szabályzatait is a banjaim meg egyéb dolgok:https://hu.pinterest.com/matevirag2009/next-gaming-rp/ IC:A nevem Bryant Matthew 2002.10.08. án születtem Madridban örökbe fogadó szüleim neve Amerigo Matthew örökbe fogadó édesanyám leánykori neve Maria Moline eléggé erőszakos és ideges tudok lenni általánosban nem voltak fényes jegyeim és folyton csak a haverokkal bánd áztam nem érdekelt a tanulás és a nyomi emberek társasága. A gimnáziumban sem vittem túlzásba a tanulást inkább a barátaimmal lógtunk és lógásért mindig kaptuk az osztályfőnöki figyelmeztetést és a rendőrök elöl is állandón menekültünk a sikátorokban barangoltunk és kisebb rablásokat hajtottunk végre az örökbe fogadó tesómmal együtt a bandában mivel nem voltam okos gyerek és nem mentem tovább tanulni ezért kénytelen voltam 1-2 évig apának segíteni a telepen hurcoltam a farönköket és ez eléggé fárasztó volt a napi 10-12 órában ezt csinálni szereztem barátokat és sok kalandban vettem részt azok évek folyamán azon kívül amikor nem segítettem apámnak hurcolni fát de megérte mert az másfél év alatt megerősödtem és adtak engedélyt arra hogy amikor a nevelőm nem volt a telepen én vihettem az egész telepet az és az irányításokat amikor öcsémmel meg untuk ezt az egész melózást a telepen és gondoltam új életet kezdünk el búcsúztunk a szüleinktől azzal a ledülettel meg is vásároltuk jegyünket abba a városba amiről nagyon sok jót halottunk Los Santosba repültünk leszálltunk a gépről és aztán meg is érkeztünk a reptérre el is indultunk egyből munkát keresni olajszállítóval kezdtem aztán jármű szálitokként dolgoztam de ami a leginkább megtetszett az buszsofőr volt lehet hogy nem annyira kedveltek az emberek de azért én élveztem és másod állásba pizza futár is vagyok aztán a tesómmal úgy gondoltuk hogyha már új életet kezdünk akkor miért ne alapítanánk ezt a bandát és ezért mindent megpróbálok tenni hogy össze hozzuk a örökbe fogadó öcsémmel a bandát Tagok: Paul Junior egyenlőre Rangok: Boulevard Boss - Leader -BB Boulevard Underboss - Alleader - BU Boulevard Constulent - Tanácsadó - BC Boulevard Leader Crimine - Fő bünöző - BLC Boulevard M Crimine - Bűnöző - BMC Boulevard Gun Man - Fegyver felelős - BGM Boulevard Dirty Money - Piszkos pénzforgató - BDM Boulevard Solider - Szolga - BS Céljaim: Az hogy az egész város tudja majd ha kimondják azt a szót Boulevard és már egyből az a csapat ami legnagyobb gengszterek Los Santosban ők jutnak majd az eszükebe és majd teszünk is érte hogy sikerüljön mert mi az a banda vagyunk akik sohasem adják fel a céljaikat és amit akarnak azt meg is szerzik Frakció jármű igénylése : 2db Sanchez 2db Ford Raptor 1db Mercedes G 1db Lolita Skinek Mappolás: https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/191530-sfr2-retex-hd.html https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/191494-vla3-retex-hd.html https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/173746-vla2-in-a-protective-mask.html https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/194635-blood-n-crip-gangsta-ped.html https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/188594-cesar-vialpando-from-gta-sade.html https://hu.pinterest.com/matevirag2009/next-gaming-rp/ : Mappolás+HQ helye Frakció története: Az öcseimmel nem ismertük a szüleinket nevelő otthonban éltünk amióta az eszünket tudjuk azóta otthonban laktunk Spanyolország nyomor negyedében ahol nagyon elitéltek engem és tesóimat Alexandrot és Pablot mi hárman nagyon jóban voltunk együtt de sajnos mindig ránk pályáztak és szekáltak minket de mi nem tudtunk védekezni és minden egyes nap vertek minket mivel mi voltunk a puhányok ha ez nem lenne elég meg még minket fogtak közmunkára valakit a konyhára egyik a karbantartóhoz a másik meg a takarítóhoz egyik éjszaka amikor már mindenki aludt loptunk a karbantartótól ásó és egyéb eszközöket és megpróbáltunk alagutat ásni amivel szerencsével jártunk és sikerült egyenlőre meglógni de már értesítették a rendőröket az eltünésünk miatt de mind ezek elött mielőtt elszöktünk betömtük a járatot és senkisem talál rá de mivel mondtam hogy meg találtak minket ezért vissza kerültünk a cellába és a többi ott lévő gyerek erről tudomást szerzett a szökésről és addig püfölték a tesómat amíg halálra nem verték Pablot nekünk Alexandróval sikerült elfutni a többi kemény gyerek elől és mi meg menekült Pablo halála után döntöttük el hogy nem maradunk továbbra félősök és kiszökünk ebből az intézményből már Alexandróval ki is eszeltünk egy tervet hogy égethetnék porrá azt helyet elcsentük karbantartottól benzint és a konyháról gyufát és minekünk kellett feltakarítani az intézmény és a víz helyett benzinnel mostunk fel aztán amikor már körbe mostuk ezt a helyet és amikor már készen álltunk a szökésre meg gyújtottuk a gyufát és a cellából a folyósra dobtuk és be lángolt az egész folyosó és mi neki álltunk kúszni az előző szökésnél ki ásott alagúton mi túl éltük de aki az intézményben volt mind felégtek és a környék mi rólunk mesélt és szóltak a hírek a szegény kétségbe esett két gyanútlan kisfiúról mivel megsajnáltak minket segíteni akartak rajtunk pár hétre örökbe fogadott minket két vasmarkú házaspár és attól a naptól fogva amikormeghalt a másik öcsém azóta csak is ilyen életet éltünk Miért engem válasszanak? Mert megbízható és felelősség tudó vagyok elfogadom a negatív kritikát és akárkit megtudok hallgatni már volt ic és ooc tapasztalataim a leaderség terén Nagyon szépen köszönöm hogy ezt végig olvastad és szántál erre időt és remélem sikerül a pályázás 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
damien Hozzászólva: Augusztus 26, 2022 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 26, 2022 Ha már Boulevard Mafia "Crips"-ről van szó, akkor miért nem a boulevardon van a mapolás? Rangokról és skinekről ne is beszéljünk, frakciótörténetben nincs is szó a frakcióról. Ezek a kocsik sem illenek be egy bandába. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marcos Loyd Hozzászólva: Augusztus 26, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 26, 2022 köszönöm a véleményed és ha ezen változtatok akkor jó lenne? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Augusztus 27, 2022 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Augusztus 27, 2022 (módosított) Szia! Első ránézésre a lap nem rossz formázás tekintetében, de amikor elkezdtem elolvasni, sajnos hatalmasat csalódtam. Nem használsz írásjeleket. Se pontot, se vesszőt, se semmi írásjelet nem használsz. Emiatt nehezen értelmezhető, helytelen, és igénytelenséget tükröz. A lap tele van nyelvhelyességi és mondatszerkeztési hibákkal. Rengeteg a helyesírási hiba. Az IC történeted elégé összeszedetlen, gondold át mégegyszer, és fogalmazd meg normálisabban. A frakciótörténeted és az IC történeted között elentmondás van. Az egyikben azt mondod, hogy az apádnak segítettél 1-2 évet, a másikban pedig azt, hogy nem is ismered a szüleidet. A frakciótörténetben semmit nem tudunk meg a frakcióról. Számomra az se derül ki, laikusként, aki nem ért a bandákhoz, hogy ez most Old vagy Newschool banda. A kocsik alapján inkább New. A Skinek alapján nem tudom eldönteni. Hol írtad le az IC perceid számát? Összeségében ennyi a problémám a lappal, a bandaszakértőknek nagy eséllyel még van más is. Szerintem jobban jársz, ha inkább nyitsz egy új lapot, amire több időt szánsz, és legalább ezeket a legalapvetőbb dolgokat kijavítod. A bandák kérdésében pedig Ryder biztos szívesen segítene neked, ha kérdést tennél fel neki. Ezt a lapot jelenlegi formájában nem tudom támogatni. Mindenesetre sok sikert! Edited Augusztus 27, 2022 by Engi 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marcos Loyd Hozzászólva: Augusztus 27, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 27, 2022 R Rendben köszönöm 2 órája , Engi said: Szia! Első ránézésre a lap nem rossz formázás tekintetében, de amikor elkezdtem elolvasni, sajnos hatalmasat csalódtam. Nem használsz írásjeleket. Se pontot, se vesszőt, se semmi írásjelet nem használsz. Emiatt nehezen értelmezhető, helytelen, és igénytelenséget tükröz. A lap tele van nyelvhelyességi és mondatszerkeztési hibákkal. Rengeteg a helyesírási hiba. Az IC történeted elégé összeszedetlen, gondold át mégegyszer, és fogalmazd meg normálisabban. A frakciótörténeted és az IC történeted között elentmondás van. Az egyikben azt mondod, hogy az apádnak segítettél 1-2 évet, a másikban pedig azt, hogy nem is ismered a szüleidet. A frakciótörténetben semmit nem tudunk meg a frakcióról. Számomra az se derül ki, laikusként, aki nem ért a bandákhoz, hogy ez most Old vagy Newschool banda. A kocsik alapján inkább New. A Skinek alapján nem tudom eldönteni. Hol írtad le az IC perceid számát? Összeségében ennyi a problémám a lappal, a bandaszakértőknek nagy eséllyel még van más is. Szerintem jobban jársz, ha inkább nyitsz egy új lapot, amire több időt szánsz, és legalább ezeket a legalapvetőbb dolgokat kijavítod. A bandák kérdésében pedig Ryder biztos szívesen segítene neked, ha kérdést tennél fel neki. Ezt a lapot jelenlegi formájában nem tudom támogatni. Mindenesetre sok sikert! rendben köszönöm Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
damien Hozzászólva: Augusztus 27, 2022 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 27, 2022 (módosított) On 2022. 08. 26. at 16:53, Bryant Matthew said: köszönöm a véleményed és ha ezen változtatok akkor jó lenne? ha változtatsz rajta, normálisan megcsinálod akkor valószínűleg jó lesz manapság a bandák körében a frakció történet helyett frakció leírás van, amit a unitedgangsről másolnak vagy hasonló oldalakról meg az is fontos, hogy használd a vesszőt és társait, főleg ingame Edited Augusztus 27, 2022 by damien Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Augusztus 28, 2022 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 28, 2022 Kedves pályázó ! Sajnálattal kell közölnöm, hogy ez a lap nem nyerte el a vezetőség tetszését, így elutasításra került. (megjegyzés: Néhány feltétel hiánya, néhol írásbéli hibák, illetve nézz utána a bandák működéséről, ha segítségre van szükséged keress fel.) Zárom/Helyezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések