Veron Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Részemről szólva a rablás tervezésekor , és a “figyelem ez egy rablás” kijelentés között nem voltak fent a baráti , én már csak várom a bíráló admin döntését Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Firth Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 (módosított) 15 perce, Engi said: Többieknek se? akkor most mi lesz? mert nekem már nincs sok időm Edited Szeptember 6, 2022 by Daniel Firth Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Gordon-ra én adtam figyelmeztetést, amennyiben birtokában van megfelelő logfileal leveszem róla a figyelmeztetést. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Firth Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Just now, Engi said: Gordon-ra én adtam figyelmeztetést, amennyiben birtokában van megfelelő logfileal leveszem róla a figyelmeztetést. de ő már nincs a gépnél, most is telefonon van Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vincenzo D Morelli Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Szerintem ő sem tudna semmi használhatót mutatni,nem volt fent,nem tudtál neki szólni.Aztán mikor már ment a rablás odajöttek,szetvertek a kocsim,megvártak kint..nincs nagyon ic kapcsolat koztetek fixen Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Leveszem róla idg a figyelmeztetést, majd holnapig amikor gép közelbe kerül, nézze meg, hogy van-e megfelelő logfile.(Fontos, hogy ez az előtt történjen meg, hogy bármilyen MTA servert megnyitna!) Amennyiben rendelkezel Gordon megfelelő logfilel, kérlek küld be ide, amennyiben nem, akkor írd majd meg, hogy nem rendelkezel, akkor anélkül kell a PK-t bíráljam. Valamint adok akkor holnapig határidőt a többi panaszkönyvben megjelölt játékosnak is válaszolni. Kérlek, ha tudjátok, értesítsétek őket, hogy panaszkönyv érkezett rájuk! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Firth Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 4 perce, Engi said: Leveszem róla idg a figyelmeztetést, majd holnapig amikor gép közelbe kerül, nézze meg, hogy van-e megfelelő logfile.(Fontos, hogy ez az előtt történjen meg, hogy bármilyen MTA servert megnyitna!) Amennyiben rendelkezel Gordon megfelelő logfilel, kérlek küld be ide, amennyiben nem, akkor írd majd meg, hogy nem rendelkezel, akkor anélkül kell a PK-t bíráljam. Valamint adok akkor holnapig határidőt a többi panaszkönyvben megjelölt játékosnak is válaszolni. Kérlek, ha tudjátok, értesítsétek őket, hogy panaszkönyv érkezett rájuk! Rendben értesítem őket visszont akkor én mára megyek. Hello Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Gordon Fridgeral Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 [2022-09-04 15:56:32] [Output] : Daniel Firth mondja (rádióba): srácok, kirabolnak a régi házamnál [2022-09-04 15:56:37] [Output] : Gordon Fridgeral mondja (rádióba): ok [2022-09-04 15:56:39] [Output] : Daniel Firth mondja (rádióba): az ajtó zárva van Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Firth Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Just now, Gordon Fridgeral said: [2022-09-04 15:56:32] [Output] : Daniel Firth mondja (rádióba): srácok, kirabolnak a régi házamnál [2022-09-04 15:56:37] [Output] : Gordon Fridgeral mondja (rádióba): ok [2022-09-04 15:56:39] [Output] : Daniel Firth mondja (rádióba): az ajtó zárva van szoval jol tudtam hogy van, csak nekem mar nem volt 15.56os Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vincenzo D Morelli Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 NaneXD Legalább visszanéznéd a videot,h olyankor mit csinaltal Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Veron Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Na köszönöm, 15:52 kor már ment a rablás és a videón látszik hogy te 15:56kor semmilyen rádiózást nem ejtettél. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Interiorban nem látszódik fixen, hogy a másik rádiózik, ez egy bug, ne haragudjatok. Javítva lesz. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vincenzo D Morelli Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2022 Majd a napilogbol akkor kiderul.De ezt pl nemtudtam hogy nem látszódik. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Szeptember 7, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 7, 2022 Köszönöm a logrészletet, de továbbra is várom az egész logfilet. Nem csak ezt a részletet. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Veron Hozzászólva: Szeptember 7, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 7, 2022 De ebben az esetben is mikor fogjàk rád a fegyvert te miért rádiózol ilyet? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Firth Hozzászólva: Szeptember 7, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 7, 2022 ha jól tudom, ez teljes mértékben szabályos Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vincenzo D Morelli Hozzászólva: Szeptember 7, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 7, 2022 Az szabályos hogy fognak rád ketten fegyvert,és rádiózol? Olvasd el a szabályzatot hogy ezzel milyen szabályt szegsz meg. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Szeptember 7, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 7, 2022 Várjak még a napi logra, vagy bíráljam akkor most a log nélkül? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Firth Hozzászólva: Szeptember 7, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 7, 2022 bíráld log nélkül mert a többiek nem èrnek rá Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vincenzo D Morelli Hozzászólva: Szeptember 8, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2022 Várható akkor valamiféle elbírálás? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Engi Hozzászólva: Szeptember 8, 2022 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2022 (módosított) A bizonyitékokat, érveléseket, alaposan és figyelmesen átolvasva a bírálatom a következő. A Panaszkönyvet a PG és NonRp tekintetében jogosnak ítélem, viszont az MG tekintetében jogtalannak. Szankciók, személyhez szóló megjegyzések: Daniel Firth: Nagyon súlyos PowerGaming. Többszöri felszólítás ellenére, úgy hogy 2 fegyver is rád volt fogva, te szándékosan nem engedelmeskedtél, sőt az ellenkezőt csináltad annak, amit mondtak. Valamint még rádióztál is, miközben 2 fegyvert tartottak rád. Nem tudom megérteni, hogy ez szerinted, mint fentebbi kommentedben írtad, hogy lehet szabályszerű. Viszonylag kevés játszott perc alatt elég sok jailel rendelkezel, már 11-el is. Bár ezek között még 1 db nagyobb jail se volt. Jelenleg "Nagyon súlyos PG" indokkal 240 perces adminjailel foglak szankcionálni, és figyelmeztetlek, hogy olvasgasd jobban át a szabályzatot, ha kérdésed van inkább kérdezz meg dc-n, vagy szerveren egy adminsegéded/admint, mint még több jailt szerezz, mert rossz vége lesz. Steve Thomson, Gordon Fridgeral, Alexander Gordon: Értem én, hogy a barátotok/társatokat megakartátok védeni, de ennek nem ez a módja. Legalább ragadtatok volna normális lőfegyvert, és nem baseball ütőket. Amikor 2 fegyvert is rátok fogtak, és ti elkezdtétek ütni őket baseball ütővel, az egyrészt NonRp volt, másrész PowerGaming. Steve Thomson-t és Alexander Gordont fejenként 90-90 perces adminjailel fogom szankcionálni "PG és NonRP" indokkal. Gordon Fridgeralt a jailjei sokasága, és súlyosága miatt komolyabban fogom szankcionálni, és figyelmeztetem, hogy még egy ilyen esetnél őt ideiglenesen ki fogom tiltani a szerverről! Gordon Fridgeralt 120 perces tanító adminjailel fogom szankcionálni szintén "NonRP és PG" indokkal. Sergio Locatelli, Veron Cartel: Mint a panaszkönyvben is elismertétek NonRp-re nem NonRp a válasz. Értem én, hogy nem akartátok levárni a halál időt, de a szabály az nem fog változni. Ezzel az indokkal fejenként 30-30 perces adminjailt fogtok kapni. Daniel Firth, Sergio Locatelli és Gordon Fridgeral játékosokat a fórum idézési szabályainak megszegése miatt, az erre számunkra megszabott módon fórum szankcióban részesül, javaslom számukra a fórum szabályzat elolvasását. UI: Sergio Locatellitől bocsánatot szeretnék kérni, félre néztem a videó végét, hiszen ő nem követett el NonRp-re nem NonRp választ, hiszen csak Veron lőtte a 3 baseball ütőst. Szankció visszavonva. A panaszkönyvben szereplő összes személynek javaslom a szerverszabályzatának újra olvasását és tanulmányozását! A panaszkönyvet zárom és helyezem, a szankciókat a szerveren és fórumon kiosztom. Amennyiben a bírálatommal valaki nem ért egyett, úgy van lehetősége panaszkönyvet nyitni rám. Edited Szeptember 8, 2022 by Engi 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések