Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Sergio Locatelli-Szerverötlete.

Vincenzo D Morelli

Ajánlott bejegyzések

Sziasztok!

Gondolkoztam ma,hogy mit látnék szívesen a szerveren,

és szerintem sok embernek tetszene is,új,illetve régi játékosoknak is egyaránt.

Az én ötletem pedig nem lenne más,mint a használtautókereskedés(ek),melyek saját kezekben vannak.

Véleményem szerint 3-4 használtautókereskedés nagy segítség lenne a kisebb szintű játékosoknak autókat venni(tudom,hogy azért vannak Ladák,illetve ilyen olcsóbb kategóriás autók,de talán így nagyobb lenne nekik a választék.).

Nagyobb szintűek pedig akár gyorsabban megszabadulhatnak a kocsijuktól,ha úgy támad kedvük.

Köszönöm ha elolvastad az ötletem.

• Like 2

Az én véleményem szerint akár egy nagyobb autókereskedés is lehetne ami nem player kézben van, vagy amit Sergio leirt fentebb, hogy player kézben levő autókereskedés legyen.. Viszont ha olyan veszi meg a használt autókereskedést, aki aztán nem fog bele venni autókat, akkor nincsen sok értelme az egésznek.

• Köszi 1

• Főadmin

Az sehol nincs megtiltva, hogy magánkézben legyen autókereskedés. Ha valaki szeretne egy ilyen céget üzemeltetni, nincs más dolga, mint Ic vásárolni használt kocsikat olcsón, és eladogatni. Hírdetgetni ezeket. Ha pedig cégként akarja ezt üzemeltetni, megteheti legálisan, amennyiben bejelenti a rendőrségen, illetve illegálisan, amennyiben nem, de ez esetben számolni kell egy esetleges rendőri elkapás esetén IC szankciókkal. A nem magán tulajdonban lévő autókert én nem támogatom, a kereskedés az esetben megszűnne a szerveren, ez pedig azt jelentené, hogy ennyivel is kevesebb Rp lehetőség lenne. 

• Zavaros 1

Attól, hogy bekerülne a használt autóker, attól még ugyanúgy lehetne eladogatni autót ic is, és nem hinném, hogy ez lenne a legfontosabb Rp lehetőség, ami nagy hiányt okozna. Akár lehetne megadni egy napra 5000 dolcsit hogy kirakhasd a kocsidat eladásra, igy megmaradna az IC hirdetés is jobban.

Edited by .Connor.

• Főadmin

Megmaradna a lehetőség, jól mondod. De ha belegondolsz nem kényelmesebb, hogy fogod, oda mész, leadod, mint pl a bontóba, minthogy hírdetgesd és vagy megveszik vagy nem? Az, hogy fizetős legyen, hogy naponta fizetsz egy összeget, az csak akkor lenne jó, ha az nap nem viszik el a kocsit és naponként visszakerülne hozzád. Ha pedig elviszik, akkor nem kell kifizesd ezt az összeget. Így legalább nem az lenne, hogy a bontónak szűnne meg az értelme. De továbbra is azt mondom, hogy szerintem fölösleges egy automatizált használt autóker, esetleg akkor lenne értelme, ha egy külön frakció foglalkozna ezzel, de arra meg nincs jelenleg player kapacitás. 

• Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.