Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Steven D Allen - Adminsegéd jelentkezése

Kicsii

Ajánlott bejegyzések

OOC rólam:
Steigerwald Márknak hívnak,jelenleg 14 éves vagyok.Amit tudni kell rólam,hogy szeretek horgászni és másoknak segíteni. Már körülbelül 3-4 éve rpzek,a NextGaming szerverével 2022 januárjában találkoztam, viszont egyből bele is szerettem.Jelenleg még általános iskolába járok, viszont következő évtől remélhetőleg felvesznek egy rendészeti középiskolába.

IC rólam:

Steven D Allennek hívnak,1986.05.25.-én születtem New Yorkban. Apukámat Jacob D Allennek az anyukámat pedig Aiden D Allennek hívják. A szüleim mindig is azt szerették volna,hogy rendőr legyek, ami meg is valósult. Van egy öcsém Benjamin D Allen akivel nem nagyon találkoztam,viszont ő is jelentkezett rendőrnek, felvettek minket.Ő viszont az egyik pillanatról a másikra felszívódott,és azóta sem találjuk.A rendőrség előtt 2005-től kezdődön,2015-ig a seregben szolgáltam.Ez idő alatt sikeresen megszereztem a szanitéc képesítést.Kevesebb,mint 6 hónapot kellett várnom ahhoz,hogy elérjem az altábornagyi rendfokozatot az Országos Rendőrfőkapitányságnál. Vagyonomat tekintve nem vagyok gazdagnak mondható.Rendelkezem egy garázzsal és 3 járművel.

Szankcióim:

https://imgur.com/a/UhQXyxI

Adminsegéd feladata:

Kezdőbb játékosok betanítása,pm-ek megválaszolása,dc-n és fórumon lévő kisebb kérdések megválaszolása.

Aktivitási idő:
Általában napi 2-3 óra.

Csapatmunka:

A csapatmunka az egyik legfontosabb dolog,mivel anélkül nem is lehetne egy csapatot csapatnak nevezni.Ha valaki nem bír valakit, még akkor is meg kell próbálni egymással kijönni,mivel ez más tagokra is kihathat ami akár eredménytelen munkát is eredményezhet.Egy jó csapatban sokkal egyszerűbb dolgozni,mint,ha valaki egyedül csinálna valamit.

Miért pont én legyek az akit megbíztok?

Én már beleöltem ebbe a szerverbe több,mint 18.000 percet és ezalatt nulla jailem volt,illetve én szerintem minden feltételnek eleget tudok tenni és szívesen dolgozok csapatban.

Miért jelentkezek adminsegédnek?

Azért jelentkezek adminsegédnek,mivel szeretnék minél több embernek segíteni.

Tulajdonságaim:

Pozitív:

Megbízható
Kedves
Megértő
Segítőkész
Komoly
Jól tudok csapatban dolgozni

Negatív:

Kicsit néha lusta vagyok,de megpróbálom motiválni magamat.
Néha kissé türelmetlen vagyok.
Nem szeretem,ha olyan oktat, aki nem is ért hozzá.
Nem szeretem,ha egy ember nem adja meg a tiszteletet amikor én megadom neki.

Edited by Steven D Allen
  • Like 1

• Főadmin

Szia! 

1 órája, Steven D Allen said:

rendőrnek felvettek

Rakj egy vesszőt ez a két szó közé.

1 órája, Steven D Allen said:

Miért pont én legyek az akit megbíztok?

Itt nagy eséllyel véletlenül lemaradt a formázás, mint a többi pontodnál, illetve egy entert rakj elé.

Összeségében szerintem jó lett a lapod, kicsit még jó lenne, ha bővitenéd. Sok sikert hozzá!

Edited by Engi

Szia! 

Ismerlek, szerintem megbízható vagy, valamint a lapod is szép.

Tudom, hogy képes lennél a feladat elvégzésére, hiszen sokat beszéltem veled mint Discordon, mint IC.

Szeretnélek a csapatban látni, szóval én TÁMOGATOM a lapodat!

Sok sikert kívánok neked! :)

• Like 1

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.