Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Farago Martin jelentkezési lapja.

Figaro

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
Faragó Matin
Hány éves vagy?

14
1Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
3-4 óra
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
nem

Miért ezt a frakciót választanád?

Szeretnék egy közösségbe tartozni és több rp szituációba keveredni
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
TS3-at letöltöm szívesen és van mikrofonom de ugye mivel 14 vagyok ezért nem vagyok egyedül a házba és vannak zajok
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
14 vagyok, mint mondtam szeretem a szerepjátékos szervereket. Éppen idén megyek szakgimnáziumba.Volt osztálytársaim szerint én vagyok a legtürelmesebb ember akivel találkoztak.

IC Rész

Jelentkező neve:
Faragó Martin
 Jelentkező születési helye, ideje:
Los Santos 1989-01-21
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Nagy Mónika
 Jelentkező apjának neve:
Faragó Krisztián
 Előző munkahelye(i):

Munkaszállító

Rendelkezel jogosítvánnyal?
Igen
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
Szerintem eléggé fontos, hogy együtt tudjanak működni az emberek. Esetleg barátkora tudnak szert tenni. Megosszák egymással a dolgaikat.
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
Faragó Martin vagyok gyermekkoromban Városi suliba jártam kitűnő voltam egész hetedik osztályig nyolcadikban kicsit rontottam, mert el lustultam szinte, de össze szettem magam azóta, azután Szakgimnáziumba jártam majd meglett az érettségim és a szakmám amivel szeretnék elhelyezkedni egy jó helyen a jövőben szeretnék családot alapítani, főállású apa lenni, van egy hobbi ami a fotózás amit szeretek űzni szabadidőmben, sokszor viszek embereket(rokonokat) helyekre kocsival, magamat egy türelmes és kedves embernek mondom, szeretek segíteni embereken, szeretek csak úgy leülni és nézni a természetet, ahogy csak múlik az idő el tudok ilyenkor mélyülni magamban. Szeretnék egy olyan állást találni ahol jól tudom érezni magam.

Edited by Faragó Martin
  • Like 1

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.