Figaro Létrehozva: Augusztus 18, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 18, 2019 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? Faragó MatinHány éves vagy? 14 1Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 3-4 óraVoltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? nem Miért ezt a frakciót választanád? Szeretnék egy közösségbe tartozni és több rp szituációba keveredniRendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? TS3-at letöltöm szívesen és van mikrofonom de ugye mivel 14 vagyok ezért nem vagyok egyedül a házba és vannak zajokMesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) 14 vagyok, mint mondtam szeretem a szerepjátékos szervereket. Éppen idén megyek szakgimnáziumba.Volt osztálytársaim szerint én vagyok a legtürelmesebb ember akivel találkoztak. IC Rész Jelentkező neve: Faragó Martin Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos 1989-01-21 Jelentkező anyjának leánykori neve: Nagy Mónika Jelentkező apjának neve: Faragó Krisztián Előző munkahelye(i): Munkaszállító Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Szerintem eléggé fontos, hogy együtt tudjanak működni az emberek. Esetleg barátkora tudnak szert tenni. Megosszák egymással a dolgaikat. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Faragó Martin vagyok gyermekkoromban Városi suliba jártam kitűnő voltam egész hetedik osztályig nyolcadikban kicsit rontottam, mert el lustultam szinte, de össze szettem magam azóta, azután Szakgimnáziumba jártam majd meglett az érettségim és a szakmám amivel szeretnék elhelyezkedni egy jó helyen a jövőben szeretnék családot alapítani, főállású apa lenni, van egy hobbi ami a fotózás amit szeretek űzni szabadidőmben, sokszor viszek embereket(rokonokat) helyekre kocsival, magamat egy türelmes és kedves embernek mondom, szeretek segíteni embereken, szeretek csak úgy leülni és nézni a természetet, ahogy csak múlik az idő el tudok ilyenkor mélyülni magamban. Szeretnék egy olyan állást találni ahol jól tudom érezni magam. Edited Augusztus 20, 2019 by Faragó Martin 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bertrand Sanderson Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 Támogatom Jó lap lett mondjuk a napi 1-2 óra kicsit kevésnek tűnik 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Figaro Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 18, 2019 (módosított) 10 órája , Bertrand Sanderson said: Támogatom Jó lap lett mondjuk a napi 1-2 óra kicsit kevésnek tűnik Köszönöm, meg oldható amúgy, hogy több időt legyek fennt olyan 4 órát. Edited Augusztus 19, 2019 by Faragó Martin 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Leon Hicks Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 21, 2019 Gratulálunk! A lapja elnyerte a tetszésünket! ((IC/OOC fel lesz keresve a holnapi nap folyamán!)) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések