Lucy Hamilton Létrehozva: Október 11, 2022 Megosztás Létrehozva: Október 11, 2022 (módosított) IG neved: <Milla Nazimova > Frakciód neve: <Solntsevkaya Bratva > Amit szeretnétek kérni (röviden): < Két darab skin cseréje, hogy legyen csaj skin is a fk-ba(azokra a skin id-kre vannak írva a neveik amiket cserélném őket). Egy mappolás amit mellékeltem. Ezen kívül frakció autóknak: 2 db Mercedes G65, 2 db Mercedes C63, 1 db Ford Raptor. Legál részhez szeretnénk egy iroda interiort kérni( 58 id ) és Hq-ra egy Ház interiort és egy garázs interiort ha lehetséges ( ház: 92 id, garázs: nagy garázs.) Továbbá discordra szeretnék csatornát és fk rangot kérni. Fórumra egy topic-ot ahova lehet feltölteni a frakció dolgait(fk történet, karakter történetek, élményképek, stb..) > Mapolásról képek: < > Skinekről képek: < > Indoklás és egyéb megjegyzés: < Most kaptam meg a frakciót. > Letöltő linkek: <https://www.upload.ee/files/14588753/Solntsevkaya_Bratva.rar.html> Edited Október 16, 2022 by Milla Nazimova Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Október 14, 2022 Megosztás Hozzászólva: Október 14, 2022 Szia! Kérlek az elvárások alapján szerkeszd a kérelmedet, hogy áttekinthetőbb legyen. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Október 16, 2022 Megosztás Hozzászólva: Október 16, 2022 Átnéztük a fejlesztési kérelmet, a kövi a helyzet: Skinek: rendben. Dashboard és személyi képek: rendben. Mapolás: alapvetően rendben, de ezt az objectet kérlek távolítsd el a mapolásból. Amint ez megvolt, kérlek itt szólj, és megvagyunk. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lucy Hamilton Hozzászólva: Október 16, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: Október 16, 2022 Kitöröltem azt az objectet a mappolásból. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Október 21, 2022 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Október 21, 2022 A dashboard képeken kívül bekerült minden. A dashboard képek majd a következő update-el együtt fognak bekerülni nemsokára. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések