Kriszhh Létrehozva: November 6, 2022 Megosztás Létrehozva: November 6, 2022 OOC RÉSZ Mi a neved? < Krisztián > Hány éves vagy? < 18 éves vagyok jelenleg lassan töltöm a 19 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < Napi 6-7 óra > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen voltam már más szerveren NAV,Rendőrség,Tek> Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Igazából szeretek navos lenni értem is a dolgom> Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen.Természetesen> Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 4-6 kerek magyar mondat. ) < Krisztián vagyok 18 éves.Nemrég végeztem el a sulit mostmár dolgozom. Szeretek számitogépezni egyben játszani.Szlovákiában élek egy kis városban> Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < Nincs Admin jailem ugyanis nemrég kezdtem a játékot > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < Bannom sincs. > Mennyi játszott perced van a szerveren(képpel bizonyítva)? < 20 percem van ugyanis most találtam meg a szervert és eléggé megtetszett > IC Rész Jelentkező neve: < Thommas Bradshaw> Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos.1999.06.18 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Lina Karl > Jelentkező apjának neve: < James Bradshaw > Előző munkahelye(i): < Vizimentő > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen.> Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Az együttműködés nagyon fontos ha egy jó csapatban szeretnénk dolgozni. Ha rossz a csapat akkor sajnos az nemtud sokáig mukodni. A csapatnak minden küldetésnél és akciónal össze kell tartani hogy egy jó kis közösség legyen.> Önéletrajz (6-10 egybefüggő, kerek mondat) <A nevem Thommas Bradshaw és szeretnék jelentkeznu a Nemzeti Adó- és Vámhivatal csapatába megmérettetni a rendőri tudásom. Régen apám is rendőr volt és sokat voltam vele. Anyám és apám sajnos már élnek meghaltak.Van egy hugom is ő kint él New Yorkban Las Venturas-ban születtem. És azóta is itt élek. Régen vizimentőként dolgoztam de sajnos megszunt a munkahelyem. Azt a munkát nagyon szerettem de sajnos igy alakult,ugy érzem hogy megtudom csinálni ezt a munkát ls bizok magamban. Ezzel le is zárnám a kis életrajzomat magamról és nyugodjék szüleimről és drága testvéremről. Ezennel megteszem a jelentkezésemet az állományba köszönöm hogy meghallgattak és megnézték remélem elnyeri a tetszésüket.További szép estét!! > 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Anjawon Hayes Hozzászólva: November 7, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 7, 2022 Tisztelt jelentkező ! A lapja elnyerte a vezetőség tetszését így a jelentkezése elfogadásra került! Továbbiakban keress fel engem vagy @Moss @Ryder-t időpont egyeztetésre a TS3 meghallgatáshoz. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések