Veron Létrehozva: Október 12, 2022 Megosztás Létrehozva: Október 12, 2022 Sziasztok, gyakran használom a rádiót és szerintem jó lenne, ha lenne egy url sáv ahova linket beillesztve (pl youtuberól) link alapján lehetne zenét hallgatni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Október 12, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Október 12, 2022 Szia. Már egy páran szerették volna, ha lenne ilyen lehetőség is, de ez sajnos nem kerül kivitelezésre, a funolás elkerülése érdekében. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Alexander Kramarov Hozzászólva: Október 26, 2022 Megosztás Hozzászólva: Október 26, 2022 Ez mególdható úgy, hogy megynyitva hagyod a böngészőt és ott halgatsz zenét játék közben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Raymond West Hozzászólva: November 13, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 13, 2022 Sziasztok. Az lenne az ötletem hogy legyen custom rádió kocsiban, az az lehessen youtube-ről kapcsolni zenét/akkor már bejöhet a custom inti is. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: November 14, 2022 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: November 14, 2022 Itt leírtam, hogy miért nem lesz kivitelezve a rádió. Custom inti volt, de kikerült mert nem vett senki. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 17, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 17, 2023 Szia, a vezetőség közös álláspontja az, hogy ez sok esetben csak fun-ra lenne használva, emiatt nem lesz. Z/H. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések