Veron Létrehozva: November 18, 2022 Megosztás Létrehozva: November 18, 2022 (módosított) Magamról Pár szó Sziasztok Ferinek hivnak aszódi lakos, egyszerű vidéki gyerek, jelenleg egy Gépészeti Technikusi gimnáziumba járok szülővárosomban ahol 4. osztályos vagyok és idén érettségizek. Szabadidőmben szeretek játszani, horgászni, kosárlabdázni és ha az éj leszáll akkor pedig a barátaimmal járna a pubokat illetve a házibulikat a környező falvakba. Tanulmányi átlagom 4-5, most készülök épp B2-es angol nyelv vizsgára. Jelenleg a családommal élek egy háztartásba anyámmal és apámmal, illetve 2 lány testvéremmel. Jelenleg több mint 6 éve játszok MTA rp szervereken. Nextgaming-es Történetem A szerveren idén januárba kezdtem el játszani egy barátommal együtt. Kezdetbe kezdtük az alap munkákkal majd egy kisebb vagyon után belevágtunk az illegális élet adta lehetőségekbe, kezdésnek a rablásokkal kezdtük majd egy börtönbüntetés után jelentkeztünk a Cartel De Sinola-ba itt folytattam az rp életemet majd egy idő kihagyás után jelentkeztem a Rendőrséghez ahol egy sikeres felvételi után belevágtam a legális életbe, viszont egy hónap után felmondtam, mert a barátommal megalapitottuk a frakciónkat a La Cosa Nostra-t, nem rendelkezek nagy vagyonnal kezdetbe középkategóriás autóim voltak majd egy időbe sikerült szereznem egy csúcskategóriásat, de nem birtam anyagiakkal igy el kellet adnom. A szerveren rendelkezem 13700+ játszott perc-el illetve pár milliós vagyonnal. Két karakterem volt ismerhető a szerveren az egyik Veron Cartel illetve a jelenlegi Francesco Giorgio. A karakterem történetei változóak hol a jó fiút játszom hol pedig a rossz fiút aki minden rosszaságba benne van. UCP Tartalom https://imgur.com/a/EsJqEuZ Adminsegéd Feladata Véleményem szerint egy adminsegéd feladata, mint ahogy a neve is leirja az adminok munkájának megkönnyebitése. Ő feladatuk az adminisztrátort nem igénylő kérdések megválaszolása, illetve a kezdő játékosok tanitása, és számukra tanácsadás, nem élnek olyan hatalmakkal mint egy admin, de szinte a munkájuk 1/1 ugyanolyan fontos. Egy szerver megfelelő működéséhez nagy mértékkel hozzájárulnak. Kezdésként jobb választás az adminsegéd hiszen a későbbiekbe előnyt jelenthet ha az illető megpróbálkozik az adminisztrátori tgf-el. Aktivitási idő Ahogy az első bekezdésbe is emlitettem, idén fogok érettségizni, ezért az időm nagy részét a tanulás veszi el, de hétköznaponként a napi 2-3 óra és a hétvégi 3-4 óra szerintem, ahogy az időm engedi teljesiteni tudom. Persze ez lehet változó is, tehát van mikor hétköznaponként 1-2 órát tudok lenni, de akkor a hétvégét ennek arányában megnyomom. Véleményem a Csapatmunkáról Mindenhol nagyon fontos a csapatmunkához való hozzáállás, hiszen ettől lesz egy csapat erős, határozott, illetve sikeres, ehhez példának egy láncot tudok felhozni, mert ott ha egy szem gyenge vagy nem együttműködő akkor egy idő után elszakad és értelmét veszti. Én személy szerint szeretek csapatba dolgozni, hiszen senki se úgy született hogy egy géniusz, ezért ha valaki nem tud valamit, de a másik tudja akkor kisegiti és ez forditva is igaz. Nap mint nap részt veszek csapatmunkába, hiszen a frakcióm sikerességéhez ez elengedhetetlen dolog. Miért engem válasszatok Sok szerveren voltam már adminsegéd, eltudnám végezni ezt a feladatkört. Tapasztalataimat feltudnám használni ezen a szerveren, illetve célom hogy nálam tapasztalatlan játékosokat segitsem. Éveim során sok helyzetbe megfordultam már igy viszonylag a konfliktus, illetve a gyors reagálási képességem is sokat fejlődött. A csapatmunkához való hozzáállásom pedig kimagasló, hiszen ott segitek, ahol csak tudok. Adminsegédnek Való Jelentkezésemnek az oka Sok időt töltők a szerveren, sokszor csak kocsikázok és úgy érzem hogy ezt hasznosabban is eltölthetném. Sokszor látom hogy egy nap amikor akár 30 player is fent van, hogy csak 1 adminsegéd van, igy a adminok és a adminsegédek munkáját is szeretném könnyiteni. Szeretek segiteni illetve jó érzéssel tölt el egy elégedett játokosnak a "köszi szépen a segitséget" üzenete. Úgy gondolom hogy akár egy rp során is hamár csak pár válasszal tudom könnyiteni az adminok munkáját már sikeresnek érezhetem magam. Pozitiv tulajdonság -kitartó -segitőkész -nyugodt -megértő Negativ tulajdonság -bolondos -őszinte -szigorú -meggondolatlan Köszönöm szépen ha elolvastad a jelentkezési lapomat, várom a véleményeket. Edited November 18, 2022 by Francesco Giorgio Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: November 19, 2022 Főadmin Megosztás Hozzászólva: November 19, 2022 Szia, ugyanazt tudom elmondani, mint Sergionak. Neked is nagyon tetszik a lapod, és téged is megbízhatónak ismertelek meg. Sok sikert! Támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: November 22, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 22, 2022 Kedves jelentkező ! A lapja átolvasásra került. Így örömmel kell közölnöm, hogy lapja elnyerte a vezetőség tetszését ezért Elfogadásra került. Továbbiakban keress fel időpont egyeztetésre a TS3 meghallgatás miatt! Zárom/helyezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések