Salman Fred. Létrehozva: November 19, 2022 Megosztás Létrehozva: November 19, 2022 OOC önéletrajz: Sarkadi Zsolt vagyok 16 éves! Június 27-én leszek 17 éves. Jász-Nagykun-Szolnok megyének a déli részén élek Kunszentmártonban. Hobbim a számítógépezés, gameplay videózás, sétálás. Szolnokon tanulok a Sipos Orbán szakképző iskola és kollégiumában, Turisztikai szakon. Szakácsnak készülök elszeretnem végezni a cukrászt utána egy érettségi és egy teknikumot akarok el végezni a szakács számából. 4-es 5-ös tanuló vagyok de inkább 5-ös. Jó embernek tartom magam, és alkalmasnak is a frakció vezetőjének. Szeretnék új kapcsolatokat teremteni a társak között és barátoká válni! Az iskolámban én vagyok az iskola képviselő becsületes embernek tartom magam. Általában hétvégente 10 órán keresztül el érnek a szerveren ha fent vagyok! Hétköznaponta meg inkább este felé szoktam fel lépni! Tapasztalatom úgy még nem volt leaderként mert még nem volt alkalmam, de igazából nagyon gyorsan tanulok és nem fog gondot okozni az új változás. IC önéletrajz 1998 januárjában születtem egy svéd városban. Szegénység miatt el kellet hagynom az országot így elsőnek Angliába mentem. Pár évvel később kaptam egby meghívót Amerikába és akkor oda utaztam. El mentem dolgozni minden féle kereskedelmi áruházakban. És egy álmom hogy egy taxi társaság vezetője legyek . Munkák közül voltam ez is az is autó szállító, vízi mentő, címkéző, stb. UCP adatok : https://kepkuldes.com/image/irzJ2V Frakció felépítése: Fő igazgató: Én leszek igazgat helyetes: majd akit ki választok Karban tartó : majd ha lesz valaki> aki viszi az autókat viszi a szerelőhöz Újonc: majd ha jön új ember akkor ezt a rangot kapja. Frakció céljai, programja, Bármelyik újonc amelyeknek nincs járműve. az szépen nyugodtan A-ból B-be el tudjon jutni. Egy jó RP létesítése a társaságnál egyben a civileknél. kapcsolatok teremtése. Miért pont ezt a frakciót választanád? a nyugodt munka körülmények végett. Szerinted milyen szerepe van a taxinak a szerveren? mint mondtam az újoncok segítése a-ból b-be jutása , de nem csak nekik bármelyik playernek Miért téged válasszunk? egyrészt mert alkalmas vagyok a vezetőségre. szeretek csapat munkában dolgozni és én rám bármikor lehet számítani. ha gond van Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? de szeretném ki próbálni magam Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: November 19, 2022 Főadmin Megosztás Hozzászólva: November 19, 2022 Szia! Finoman fogalmazva a lapod nem sikerült valami jól. Ha ezt lehet formázásnak nevezni, borzasztó. Alapvető helyesírás sincs meg a lapban, teli nyelvtani és nyelvhelyeségi hibákkal. Hiányzik az UCP jailekről és bannokról készült képe, csak a játszott percről van. Frakció felépítését gondold át, és fogalmazd meg jobban. A "Miért téged vállaszunk?" részben pont arról kell meggyőzz minket, hogy alkalmas vagy vezetésre, nem pedig azt oda írt, hogy alkalmasnak tartod magad. A "Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader?" résznél pedig csak a mondat második felét írtad le. Összeségében nem tudom támogatni a lapod, javaslom írj egy teljesen új lapot, nézd meg az elfogadott frakció pályázatokat, és azok alapján próbálj egy normális lapot megírni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: November 20, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 20, 2022 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a pályázatát, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (UCP-ről kép erősen hiányos, formázás borzasztó, a "miért téged válasszunk" pontra a válaszod pont arról győz meg hogy önközpontú vagy és nem csapatjátékos, helyesírás elrettentő. Van még mit megtapasztalnod a szerveren, ezt hanyagold kérlek még egy jó ideig.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések