Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Maffia Camorra Pályázása.

Hampton Martin

Ajánlott bejegyzések

OOC Önéletrajz:

Kónya Máriusznak hívnak, 17 éves vagyok most töltöm a 18-at Jelenleg, Tótkomlóson élek egy kisseb városban és itt is tanulok végzős Gimnazistaként. Tanulmányaim után  fodrászati szakra szeretnék menni, mivel nagyon tetszik nagyon jószívű, tisztelettudó vagyok és bármikor segítek bármiben ha, a segítségemre szorul valaki ezek lennének a  jó tulajdonságaim. Rossz tulajdonságaim: néha hirtelen haragú, túlizgulós, sokszor el  rontok dolgokat(amiből tanulok és igyekszem javítani) Barátaimmal nagyon  szeretek MTA-ni és izgalmas RP-szituációkba kerülni.
     lassan 2 és fél éve RP-zek.

Hobbiam: Zongorázás, Gitározás, zenével való foglalkozás.

Jelenleg csak ennyit tudok mondani magamról.

Mióta RP-zel?

Mint az önéletrajzban is említettem, 2 és fél éve.

Szerverünkön lévő játszott perceid száma:
Azaz 4688.

Csatolt kép az UCP-dről, a jaileid-ről és banjaidról:
Egy sincs, se AJ se Ban.

IC önéletrajz:
Hampton Martin vagyok, 23 éves. Egy kisseb város gettórészében nőttem fel ahol rettentő sok bűnözést láttam. Édes apám születésem elött meghalt és az édesanyám nagyon sokat drogozott emiatt sokszor otthon hagyott engem. Ezért gyakran éjszakáztam árvaházban. Egy nap elhatároztam hogy rendőr leszek és az emberek védelmére kelek.18 évesen lehúztam 1 évnyi katonai szolgálatot. Ezután 19 évesen el kezdtem a rendészetit amit 22 éves koromra sikerült letennem. Mikor meg kaptam a bizonyítványom el mentem Los Santosba és rendőrnek álltam. Őrmesteri rangig jutottam fel és a TEK túsztárgyalója voltam. Viszont 10.lőtt sebem után megsérült a gerincem. Viszont a kollegák sokadik sikeres akcióim ellenére nagyon flegmák voltak velem és a vezetőség ha valamit el rontottam csúnyán lecsesztek bármilyen apró dologról is volt szó. Ezek után be sokaltam és elhatároztam hogy nem leszek többé jófiú. Jeffry Paul a legjobb barátom igazat adott nekem és velem tart az illegális életbe. Mivel egy olyan helyen nőttem fel ahol mindennapos volt a bűnözés sok mindent láttam és tanultam és a rendőrségen voltam sokáig így a rendszerüket is sikerült megismernem és rájöttem miként is használhatom ki az információt.

Frakció leendő neve, kiket hoznál: 

Camorra

AL-Leadernek hoznám Jeffry Paul-t

Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma:

Leader:Hampton Martin

Al-Leader:Jeffry Paul

Rangok

Vangelo:

Ő az egész szervezett feje mindent tud az illegális háttéről nélküle nem jöhet létre üzlet/akció.

Rosetta Catello:

A Vangelo jobbkeze Távollétében ő vezeti a szervezete mindent tud az illegális háttéről nélküle sem jöhet létre üzlet/akció.

Santista:

A Vangelo és a Rosetta catello alárendeltje a távólétükben kisseb üzletekben adhat ki parancsot.

Batteria:

A szervezet bérgyilkosa előálítja az adott embert és parancsra gyilkol.

Saggarista:

Dolgozó aki tud az illegális háttéről.

Picotti:

sima dolgozó nem tud az illegális háttéről.

Céljaid a frakcióval kapcsolatban:

Minél Több tag és nagyon izgalmas Rp szituációk amik nem csak kidolgozatlan tervekből meg DM-ből állna.

És egy kis izgalmat vinni a rendvédelmis emberek életébe. Illetve minél nagyobb Drogtanyákat létrehozni a többi illegál Frakicókal Társulni.

ATM, Bankrablások, Ember rablások, persze nem folytonos rendszereséggel hanem heti 2 max.

Igényelni kívánt frakció járművek:

BMW M5 E60 1db

Range Rover Evoque 1db

Audi RS6 c7 1db

Mercedes Benz G65 AMG 1db

Ford E 150 1db

OOC Maffia története:

Camorra a 19. században élte első fénykorát, amikor tagjait a Bourbon uralkodócsalád monarchiája a Nápoly-Szicíliai Királyság idején felhasználta a rendőrségben, hadseregben és az állami hivatalokban. Miután a nápolyi királyság 1861-ben az egyesített Olaszország részévé vált, a Camorrát elnyomták, és nagyon sok tagja az Amerikai Egyesült Államokba menekült, ahol csatlakoztak az amerikai-olasz maffiához. Benito Mussolini hatalomátvétele után, 1922-ben, megszorításokat hoztak a Camorra ellen.

A többi hasonló más olaszországi bűnszövetkezethez viszonyítva (mint például a Puglia területén tevékeny Sacra corona unita vagy a Calabria-i ’Ndrangheta), a Camorra inkább a kalózkodással foglalkozott. A szicíliai Cosa Nostra piramisszerkezetéhez hasonlóan, a Camorra is több, gyakran egymással is harcoló klánból épül fel. A camorristák által gyakorolt autós lövöldözéseknek a helyi lakosok közül gyakran vannak áldozatai, s az ilyenféle incidenseket a rendőrség gyakran nehezen tudja felderíteni, mert az Omerta íratlan és irgalmat nem ismerő törvénye hallgatásra kényszeríti az érintetteket.

Camorra-családokat Raffaele Cutolo a szicíliai maffia mintája alapján próbálta meg egyesíteni, megalapítva a Nuova Camorra Organizzata-t vagy NCO-t (Új Szervezett Camorra-t), de ez sikertelen kísérletnek bizonyult.

Camorra, néhány megbízható forrás szerint, egy Garduna nevű késő középkori sevillai bűnszervezetben gyökeredzik, amelyet a város spanyol uralom alá kerülése után plántáltak át Nápolyba.

Miért téged válasszunk?

Fent tudok lenni napi 3-4-5 órát is a szerveren és tudok foglalkozni a frakcióval tanulni a leaderséget és minden tőlem telhetőt megteszek hogy minőségi RP-vel tudjak szolgálni a szerveren lévő játékosoknak.

Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén?

Nem voltam még leader sehol de, mint mindent ezt is meglehet tanulni kitartással és odaadással és szerintem igenis ki tudnék alakítani egy nagyon jó közöséget és megálnám a helyem mint leader.

Skinek, mappolás: 

Ha el fogadják a pályázatom akkor DC-n vagy TS-en meg beszélhetjük.

Hozzátenném nem rendelkezem TS-el de ha igénylitek csinálok.

Köszönöm, ha elolvastad a lapom!

Jöhet hideg, meleg a lapommal kapcsolatban, nagyon sokat foglalkoztam vele és szívem lelkem benne van.

Edited by Hampton Martin

Csuma! 

Negatívumok számomra:

1. Nem rossz ötlet,de már van olasz maffia a szerveren,ami nem probléma,de szerintem felesleges 2db belőle.

2. Frakció járművek: Nemigazán tudom,hogy miért 2személyes autókat szeretnél igényelni,illetve ilyen csúcskategóriás autókat..(Nehéz fenttartani őket a szereltetés miatt,meg egy opel astra ellen annyira nem fair egy Divo,vagy egy Lambo..)

3. Helyesírási hibák..

4. Zavaros számomra az IC önéletrajz: Ha azt írtad, hogy árvaházba kerültél,hogyan nőttél fel gettóban?

Pozitívumok számomra:

1. Rangok elnevezése,leírása (jobb mint a tegnapi szerintem.)

Ezek az indokok miatt nemigazán támogatom.

• Like 1

Szia! Pozitívum számomra, hogy javítottál pár dolgot, de még mindig nem tiszta számomra a kép.

- Mint ahogy fellettem is említették pár helyesírási hiba megfordul (de ez legyen a legkisebb gond).

- IC életút nálam is zavaros kicsit, nem nagyon tudom értelmezni.

- Autókat furcsállom szintúgy én is, érdekes választás a Huracan és a Divo. Én biztosan nem választanám ezeket, nem nagyon célszerű a 2 személyes kocsi, de persze csak az én véleményem.

- Illetve számomra ami leginkább zavar az az alleader. Jeffry Paul-t nem tartom jó ötletnek, semmiféleképp ne látom őt alkalmasnak a poszt képviselésére.

Ezek véget én inkább tartózkodom!  De sok sikert.

Edit:

Ez még mindig olasz mafia és még mindig van egy olasz mafia a szerveren, így szerintem felesleg. Van még ezernyi más mafia amiből lehetne választani. Illetve a név még mindig nem szerepbe illő. Literálisan csak annyit változtattál a pályázaton, hogy olasz mafia helyett Camorra-t írtál. Ezek végett meg felettébb nem támogatom, sajnálom! Több kreatívitás kellene.

Edited by Dias Turner

• Főadmin

Szia. Felfedezhető némi javulás az előző laphoz képest, de még mindig nem tökéletes.

• Formázás javult, de továbbra se a legjobb.
  • Helyesírási hibákkal tele van a lap, javaslom másolj be szövegrészeket egy helyesírás ellenőrző oldalra, és javítsd a hibákat.
  • Ugyanazt tudom mondani mint az előző lapnál: https://hu.wikipedia.org/wiki/Camorra Nem gond, ha használsz forrást, sőt kell is, de ne egy az egyben kimásolás, beillesztés legyen, hanem a szöveged kicsit alakítsd át saját szavaiddá.
  • Divot és Huracant felejtsd el, nem fog belemenni a vezetőség. Camaro-t se javaslom. Válassz ezek helyére valami más autókat, javaslok 4 személyeseket.

Kedves pályázó !

Sajnálattal kell közölnöm, hogy ez a lap nem nyerte el a vezetőség tetszését, így elutasításra került.

(megjegyzés: Már tevékenykedik egy olasz maffia a szerveren, formázáson lenne mit javítani, néhol helyesírási hibák.)

Zárom/Helyezem.

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.