Jeffry Paul Létrehozva: November 27, 2022 Megosztás Létrehozva: November 27, 2022 (módosított) OC magamról: Eszlári Kristóf vagyok ,18 éves és jelenleg Tótkomlóson élek a szüleimmel. 12 éve járok zeneiskolába ,ez idő alatt megtanultam trombitálni és szert tettem egy alap és egy középfokú vizsgára. 5 éve tagja vagyok a Tótkomlósi Gyermek Fúvós zenekarnak amire büszke vagyok. A zeneiskola mellet lassan szert teszek az érettségire is. Hamar barátkozok másokkal és segítek mindenkinek ahol tudok önzetlenül , és ezek miatt nyár elején letettem egy úszómesteri "szakmát" ha mondhatom így IC magamról: Jeffry Paul vagyok és 23 éves ,nem olyan rég körülbelül 3-4 hónapja érkeztem a városba. Elkezdtem dolgozgatni míg meg lett az első kocsim és első utam a rendőrség volt. Jelentkeztem egyből mert nagyon szerettem volna védeni a várost,és evvel nem volt semmi baj. Egy ideig Kadét voltam amit szerettem is meg nem is. Egy kis idő múlva kb 3 hétre rá hogy be léptem hívott is a kedves főnököm az irodájába, nagyon féltem hogy mit szeretne mondani de megkönyebbűltem mert előléptetet amiért hálás voltam neki ,megkaptam az Őrmester rangot aminek őrültem. Mentünk bevetésre,gyakorlatra és még kosarazni is,egy csodálatos társaságot ismertem meg. De sajnos vagy nem sajnos kezdtem kicsit bele unni ,semmi komolyabb oka nem volt csak nagyon monoton volt már a sokadig akció. Közbe megismerkedtem Hampton Martinnal akinek a járőrözés közbe megemlítettem hogy felmondok, mert unom. Beszélgetésünk során elmondta hogy ő is fel akar mondani ,de egyéb okokból. Annyit mondod hogy nem publikus. Én felmondtam,pár napra rá ő is és találkoztunk,elmentünk kocsikázni közbe beszélgettünk hogy kéne alapitani egy bandát és hát hozzá is láttunk. Lassan de biztosan alapozzuk az életünket. Ki tudja mi vár ránk még. Hát ez lennék. Tervem a frakcióval: Jöhetnék a szokásos és szinte már-már sablonos pályázatszöveggel, hogy "nem lesz DM", "rendet tartok a frakcióban", de szerintem ezeket mind-mind felesleges megemlíteni, mivel ezek alapvető leaderi és játékosi feladatoknak és kötelezettségeknek minősülnek. Beszélek inkább arról, hogy miben is lenne más ez a maffia, az eddig megszokottaktól. Először is.. Az eddigiekkel szemben, én nem egy kész és már működő maffiahálózatot szeretnék kérni, hanem egy esélyt, hogy KIALAKÍTSAK egy ilyet. Nem említek most meg már előre fixált tagokat, mivel ez majd az IC történetben kiderül, hogy egyedül (max 1-2 ismerőssel) szeretném kezdeni. Jelentkezés.. Hűha.. Na ilyen téren láttam én már elég sok fajta módszert, azonban én inkább egy teljesen új dolgot szeretnék bevezetni frakción belül.. Két opciót szeretnék fenntartani a frakcióbővítéssel kapcsolatban. Az opció eléggé egyszerű.. Ha felfigyelek rád IC, vagy akármelyik későbbi megbízottam felfigyel rád IC, akkor megkeresünk, piszkos munkákat ajánlunk és szépen lassan mászol felfele a ranglistán.. Van e leaderi tapasztalatom? Nincs. De szerintem hamar megtanúlnám, mint minden mást. Rövid IC Történet A japán maffia, a Jakuza, Kenichi Shinoda vezetésével tündököl jelenleg Kelet-Ázsia területén, több mint 50,000 aktív fővel. Körülbelül két hete még minden rendben volt a szervezettel, már amennyire egy maffiahálózat rendben lehet. Azonban szeptember 28-án hatalmas változás történt az alvilági életben. Tudni illik, a Jakuza kötelékébe nem tartozhattak olyan emberek, akiknek bármiféle közük volt a hatóságokkal (értsd. rendőrség), akár nagyszülőkig visszamenőleg. Nagyon sok profi embertől bukott el így a maffia, azonban Shinoda már régóta gondolkozott ezen szabály úgymond eltörlésén, egyetlen egy bukkanó miatt nem tette meg, az pedig a legfőbb tanácsosa és megbízottja, Bastiano Scierra volt. Scierra mindvégig kitartott a hagyományok mellett és nem értett egyett Shinoda gondolatmentével. Ez mindaddig nem okozott nagy problémát, mígnem kiderült, hogy Shinoda vérszerinti apja a helyi titkosszolgálatnak dolgozott mielőtt az alvilági pályára került. Scierra megpróbálta emiatt megdönteni a pozícióját, viszont túl messzire nyúlt a "mester keze", így fordítva sült el a dolog. Bastianonak menekülnie kellett Japánból, a szervezet szívéből, hiszen Shinoda csak így tudta bebiztosítani jelenlegi posztját. Éles gondokodási módszerének köszönhetően egy-két lefizetett ember segítségével a Jakuza egyik autókereskedéséből ellopott pár sportautót, amit azonnal kamionra rakatott. Meghamisítatta egy teherhajó szállítólevelét és ennek köszönhetően mindenféle nehézség nélkül, mondhatni zökkenőmentesen jutott ki a rakománnyal Amerikába. Körbeinformálódott az alvilági helyzetről, s kiderült, hogy a bűnök városában, Los Santosban a legérdemesebb letelepedni és kialakítani a hálózatát, mivel itt a legtöbb a bűncselekmény, így a profi japán bűnözés szinte már fel sem tűnhet. Rangrendszer Wakagashira: A vezető aki nélkül nem lehet elkezdeni az akciót se a tudta nélkül/megkötni egy üzletet. Shateigashira: A másik vezető aki a "Wakagashira" távolléte alatt ő vezeti a "csapatot" (néküle se köthető üzlet,se akció) Oyabun: Üzlet kötő (aki be szerzi a fegyvereket +a szükséges eszközöket) Kyodai: Egyszerű "dolgzó" (nem vezetheti a frakció kocsikat csak parancsra) Igényelni kívánt járművek: Toyota Supra 2db (a két vezetőnek) (Nem használható akcióra) Bmw m5 1db Audi Rs6 Range Rover 1db Leaderek: Én lennék az egyik (Jeffry Paul) Alleadernek meg (Hampton Martin-t) választanám Majd ha sikerül akkor kérnénk egy név váltást! Mapolás/skinek: skin az nyilván egy japán skinek lennének mappolást meg dc-n meg beszélnénk (csak ha ugy jó) UI: Köszönöm hogy végig olvastad Edited November 28, 2022 by Jeffry Paul Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: November 27, 2022 Főadmin Megosztás Hozzászólva: November 27, 2022 Szia! Az elképzelés nem rossz, de a lap sok kivetnivalót hagy magából. A lapod tele van helyesírási hibákkal. Formázása a lapnak nem sikerült. A szerverszabályzattal nem vagy tisztában, ami a lapban is látszik. Idézet Tilos illegális frakcióknak fórum felvételt tartani, jelentkezési lap által. ↳(Kivétel ez alól,ha az illegális frakció rendelkezik egy IC céggel/ál céggel, melybe jelentkezni lehet, de kizárólag NORMÁLIS, reális jelentkezési lappal!) 2 órája , Jeffry Paul said: A másik opció, hogy fórumon jelentkezhetsz NYÍLTAN a maffiába. Nem.. nem kell tesztet kitöltened meg ilyenek, nem a fedőcégbe jelentkezel, csak egy szimpla levelet címezz nekem, hogy pl. Ázsiából érkeztél éppen, el kellett menekülnöd, segítséget szeretnél tőlem kérni.. De emellett ezerfajta, a játékosok kreativitásán alapuló levelet lehet írni.. (Had ne soroljam.. Ázsiából küldtek, Ázsiából szöktem, hallottam a szervezetről stbstb.) Skint nem mi keresünk, hanem nektek kell, mappolást úgy szintén nektek kell biztosítani. Idézet Itt is szeretnék bocsánatot kérnék akinek ártottam (IC) Ha IC ártottál valakinek, akkor IC kérsz bocsánatot, vagy nem is kérsz bocsánatot, de semmi képpen nem egy ilyen jelentkezési lapban. Ha pedig OOC gondoltad, hogy OOC csináltál hülyeségeket, akkor viszont kevered az IC és OOC fogalmát. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jeffry Paul Hozzászólva: November 28, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: November 28, 2022 Szia engi! Haza érek javítom! Köszönöm Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jeffry Paul Hozzászólva: November 28, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: November 28, 2022 @Engijavítottam ahogy tudtam. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: November 30, 2022 Megosztás Hozzászólva: November 30, 2022 Kedves pályázó ! Sajnálattal kell közölnöm, hogy ez a lap nem nyerte el a vezetőség tetszését, így elutasításra került. (megjegyzés: Már tevékenykedik elég maffia a szerverem, formázáson lenne mit javítani, néhol helyesírási hibák.) Zárom/Helyezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések