Johnny Lamar Létrehozva: December 16, 2022 Megosztás Létrehozva: December 16, 2022 (módosított) OOC infó magamról: Kószó Teónak hívnak,14 éves srác vagyok.Még sajnos általános iskolás.Szerbiában élek egy kisebb faluban,anyukámmal és nevelő apámmal. Mivel jelenleg 8. osztályos tanuló vagyok,sűrűn felmerül a továbbtanulási téma,ami terén továbbra is tanácstalan vagyok,ez sokak szerint elég nagy baj,viszont én annyira nem idegeskedek.Kedvenc tantárgyam a matek,úgyhogy próbálok azon az úton továbbhaladni,bár sok motivációm nincs hozzá. Jelenlegi tanulmányi eredményeim kiválóak,és lehet vukdíjas leszek. (Vukdíjas,olyan diák, aki 5. osztálytól 8. osztályig színkitűnő tanuló volt.) Nagyon szeretek sportolni,2 éve úszok,és ez mellet még kipróbáltam sok más sportot,de valahogy sosem tudtam egynél leragadni.Szeretek gépezni,meg haverokkal lógni.MTA-n kívűl még Cs:go-zni szoktam. IC rólam: Johny Lamarnak hívnak.1995.08.13-án születtem meg.Orosz származású vagyok,amikor nagykorú lettem egy új életet szerettem volna kezdeni.Ezek után döntöttem úgy,hogy elköltözök.Mivel édesapám és édesanyám is elhunytak, árvaházban nevelkedtem.5 éven át buszsofőrként dolgoztam,és probáltam megkeresni a kenyérre valót.Sajnos erre még jó magam is rájöttem,hogy ez így nem mehet tovább,és változtatnom kellet.Jelenleg 3 gyermekemmel és feleségemmel élek. A sok buszozás után,egy komolyabb munkát választottam és rendőr lett belőlem.Mai napig is minden időmet a családomnak és a munkámnak szánom.Törzsőrmesteri ranggal rendelkezem. A vagyonom a 4 kocsim,amik remek állapotban vannak. Frakciók:Rendőr,taxis voltam UCP https://imgur.com/a/1dmMFlG Mi egy admin segéd feladata? Szerintem egy adminsegéd feladata legfőképpen az,hogy segítse az adminok munkáját,hogy ne minden feladat rájuk háruljon (ez alatt a kisebb kérdésekre is gondolok). Az új játékosok eligazítása,segítése. Aktivitási idő Nem akarok túlozni meg hazudozni,hogy nem is tudom mennyire aktív vagyok. Mivel suliban néha délután,néha délelőtt járok,ezért nem tudok mindig akkor fent lenni amikor szükség lenne rám.De ezt eltekintve, napi másfél óra (hétköznap). Hétvégén pedig amennyit csak kell (kb 3 óra). Mi a véleményed a csapatmunkáról? A csapatmunka egy kulcsfontosságú dolog.Legyen bárhol,akár MTA-n belül frakcióban,akár az adminok között, egy foci csapatban.Teljesen mindegy,hogy hol,a csapatmunka az elengedhetetlen. Minden ember más,viszont én személy szerint jobban szeretem a csapatmunkát,és könnyebben helyezkedem el benne. Miért pont téged válasszunk? Őszintén én igazságosnak tartom magam,könnyen tudok döntéseket hozni,és mondhatni jól kezelem a feszült helyzeteket. Ezek mellet ugye IC csak a pd-vel foglalkozom,magyarul csak pd-zek, semmi mást. Ez alatt arra akarok kilyukadni,hogy komolyan venném az AS-t és csak avval meg a pd-vel foglalkoznék. Miért jelentkeztél adminsegédnek? Szeretek segíteni másokon,és azt szívesen is teszem. Az adminsegédnek való jelentkezés, szimpatikusabb volt,minthogy adminnak jelentkezzek,ennek főbb oka az,hogy bőven kevesebb AS van mint admin. Pozitív tulajdonságaim -Türelmes -Csapatmunkában könnyebben dolgozom -Elnéző - Tudom mikor kell komolynak és komolytalannak lenni -Barátságos Negatív tulajdonságaim -Kicsit beképzelt vagyok -Néha elviccelem a dolgokat -Szókimondó vagyok -Eléggé kritikus vagyok Edited December 20, 2022 by Johnny Lamar Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: December 18, 2022 Főadmin Megosztás Hozzászólva: December 18, 2022 Szia! Szerintem az ooc rész elég rövid lett. Ha azt még bővited, nekem bejön a lapod. Sok sikert hozzá! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Johnny Lamar Hozzászólva: December 18, 2022 Author Megosztás Hozzászólva: December 18, 2022 (módosított) Köszi,javítottam rajta. Edited December 18, 2022 by Johnny Lamar Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: December 21, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 21, 2022 Kedves jelentkező ! A lapja átolvasásra került. Így örömmel kell közölnöm, hogy lapja elnyerte a vezetőség tetszését ezért Elfogadásra került. Továbbiakban keress fel időpont egyeztetésre a TS3 meghallgatás miatt! Zárom/helyezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések