Tayler Gage Létrehozva: December 20, 2022 Megosztás Létrehozva: December 20, 2022 Hogy hívnak? < Válaszod > Tamás Barnabás Mikor születtél? < Válaszod >2009 Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Válaszod >szeretek boxolni es aktiv vagyok Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Válaszod >Starlight,banda Miért ezt a frakciót választottad? < Válaszod megtetszett Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Válaszod >igen IC Rész Jelentkező neve: < Válaszod >Tayler Gage Jelentkező születési helye, ideje: < Válaszod >Los Santos 1991 Jelentkező anyjának leánykori neve: < Válaszod >Mirinda Saiwets Jelentkező apjának neve: < Válaszod > Elgin Gage Előző munkahelye(i): < Válaszod >Buszsofőr Rendelkezel jogosítvánnyal? < Válaszod >igen Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Válaszod >Tayler Gage vagyok,de tay nag szolitanak fiu vagyok 30 eves szeretek boxolni es szeretek focizni a sulit le vegeztem le is diplomaztam en nem voltam soha stréber de 4-5 eim voltak Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marcos Loyd Hozzászólva: December 20, 2022 Megosztás Hozzászólva: December 20, 2022 (módosított) Kedves jelentkező! A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (Semmi formázás nincs a lapodban és még a "válaszod helye" mellé írtad amit nem oda kellett volna, hogyha ez még nem lenne elég 2 perc alatt csináltad meg.) Segítség: csinálj bele formázást, szánj rá több időt, és elég kevés perced is van, keress fel privátban több segítségért. Edited December 20, 2022 by Ryan Colman Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések